Loslaten is vrijheid

Loslaten is achterlaten wat je niet meer nodig hebt

LOSLATEN

Loslaten is het nieuwe toelaten! Afgelopen week werd ik gevraagd om een CEO te gaan begeleiden met als start een intuïtief beeld te schetsen van zijn leiderschapsstijl Dat is natuurlijk altijd een superleuke challenge! Hij vond het super goed en paste prima bij zijn DNA. Het was wat filosofisch zei hij!

Ik vertelde hem dat het een opzetje was en dat hij dat moest gaan laten resoneren met zijn persoonlijkheid. Ik zei hem dat we de harde facts later uit dit document zouden halen en deze in de realiteit zouden brengen. Ik zei hem dat je eerst moet filosoferen voordat je kan realiseren en dit gaan verbinden met je potentieel.

Hij moest lachen en zei me dat het helemaal klopte! Ik zei hem dat er altijd een filosofische fase vooraf een realiteit fase gaat, dromen, visie, verbinden met je intuïtie en gevoel. Elk besluit wat je neemt is eerst gevoed met gevoel en kan dan pas gaan resoneren met je werkelijkheid. Dat is ook zo met je persoonlijkheid en leiderschapsstijl. Als je denkt vanuit vooroordelen over jezelf beperkt je bereik en je potentieel.

Loslaten is achterlaten wat je niet meer nodig hebtLOSLATEN VAN JE DENKEN EN VERBINDING MAKEN 

Door ruimte te maken voor intuïtie en gevoel maak je ruimte voor wat je vooruitbrengt. Een deel van mijn coachstijl bevat spirituele groei, daar ben ik zelf nu al 20 jaar mee bezig en blijft altijd een passie van me. De laatste 5 jaar ben ik me gaan focussen om alles in de realiteit van het Nu te brengen.

Ik help nu mensen met een versneld proces van groei, spiritueel, mentaal, emotioneel om juist die ruimte in te nemen die je nodig hebt om hetgeen te gaan doen wat voor jou belangrijk is. Aansluiten op je eigen en unieke DNA maakt je krachtig en je maakt hiermee maximaal gebruik van je eigen potentieel.

LOSLATEN  STAAT  OP NR. 1 TIJDENS HET COACHEN

Tijdens mijn coachtrajecten gaan meestal de eerste paar sessies over hoe jij kunt gaan loslaten. Ik reik je tools, handvaten aan om ermee aan de slag te gaan. Ik leer je graag hoe je met loslaten dingen kunt plaatsen en waarom je sommige dingen hebt meegemaakt.  Loslaten is het doorbreken van patronen. Het betreft het doorbreken van patronen die vroeger, toen je klein was, in jouw vroegere omgeving functioneel waren, maar die het, in je huidige omgeving en situatie, niet meer zijn.

Volgens Wikiwoordenboek zie link betekend loslaten. Aangezien ik voornamelijk over de toekomst nadenk en constant met nieuwe plannen in mijn hoofd rondloop, moest ik opnieuw leren genieten van het hier en nu en mijn gevoel voor tijd totaal loslaten.

“Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt creëer je ruimte om te vinden wat je vooruitbrengt” Deze quote is van Ingspire.nl op deze website kun je veel prachtige quotes vinden. 

Tijdens de coachtrajecten gaan we het verleden loslaten.

Hierbij de links naar diverse coachtrajecten

Het potentieel ontwikkeltraject, ontdek en ontwikkel je potentieel.

Het life coaching traject, voor het bereiken van je zakelijke en persoonlijke levensdoelen

Mocht je verdere informatie willen neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of stuur een bericht onderaan  in de chatbox.

Met hartelijke groet,
Marko de Jong

Loslaten is vrijheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven