HSP Coachtraject Limburg

Ontdek jouw kracht tijdens dit HSP Coachtraject

Ontdek de kracht van jouw hooggevoeligheid bij Marko de Jong Coaching in Limburg tijdens dit HSP Coachtraject. Geloof in de kracht van jouw authentieke zelf en zelfbewustzijn om jouw leven vorm te geven.

Gedurende dit HSP-coachtraject van 6 maanden neem ik je mee op een transformatiereis naar jouw ware zelf en leg ik uit waarom jouw HSP een kracht is! Het is mijn diepe overtuiging als coach dat jouw hooggevoeligheid juist een missie heeft om anderen te inspireren en te helpen hun doelen te bereiken.

Het doel van dit HSP-coachtraject is dat je volledig gaat geloven in je innerlijke wereld, je zelfbewustzijn ontwikkelt, je ware authentieke kracht ontdekt en de externe wereld uitsluit! Iedereen is authentiek en uniek in deze wereld! Als coach werk ik al meer dan 10 jaar met Human Design en heb ik veel succes geboekt door een Human Design Analyse te integreren in het leven van mensen!

In tegenstelling tot hoe HSP wordt beschreven door Wikipedia en de onderzoeken van verschillende wetenschappers zoals Eysenck over introversie en stimulatie, en Pavlov die onderzoek deed naar zintuiglijke reacties, ben ik ervan overtuigd dat jouw hooggevoeligheid een kracht is die je kunt benutten. Door je volledig af te stemmen op je innerlijke wereld en trouw te blijven aan de kracht van jouw intuïtie en inzichten, word je een ware inspiratiebron voor anderen.

Tijdens dit HSP Coachtraject leer ik je volledig trouw te blijven aan je innerlijke wereld!

Ontgrendel de Kracht van Jouw Hoog Sensitiviteit met Human Design

Ontdek hoe Human Design een sleutel kan zijn tot het ontsluiten van de ware kracht van jouw hoog gevoeligheid tijdens dit HSP Coachtraject. Ik geloof als coach  hoog gevoeligheid geen belemmering hoeft te zijn, maar eerder een krachtige eigenschap die, met de juiste inzichten, kan worden omgezet in een bron van empowerment en zelfontdekking.

Tijdens dit HSP Coachtraject van 6 maanden ontdekken we samen met Human Design jouw krachten en talenten en hoe jij dit kunt gaan omzetten in richting en doelen in je leven. Ik help je met inzichten, visie en strategie om zowel je persoonlijk of zakelijk leven rondom jou als unieke HSP persoonlijkheid op te bouwen.

Wat is Human Design: Human Design is een diepgaand systeem dat inzicht biedt in jouw unieke energetische blauwdruk. Het combineert astrologie, de I Tjing, de chakra’s en de Kabbala om een gedetailleerde kaart van jouw persoonlijkheid en levenspad te creëren. Door de combinatie van deze elementen krijg je een holistisch begrip van jezelf, inclusief jouw sterke punten, uitdagingen en de manier waarop je het beste kunt gedijen.

Hoe Human Design tijdens dit HSP Coachtraject

Bekrachtigen van jouw Hooggevoeligheid:

  1. Zelfacceptatie: Human Design onthult de diepere lagen van jouw persoonlijkheid en helpt je deze te omarmen. Het geeft inzicht in waarom je bepaalde emoties of reacties ervaart, waardoor zelfacceptatie wordt bevorderd.
  2. Energiemanagement: Als hooggevoelig persoon ben je vatbaar voor energetische invloeden. Human Design geeft praktische tips om jouw energie te beheren, zodat je jezelf kunt beschermen tegen overstimulatie en je energie kunt richten op wat echt belangrijk voor je is.
  3. Communicatie en Relaties: Leer hoe je effectief kunt communiceren en relaties kunt opbouwen die in lijn zijn met jouw hooggevoelige aard. Human Design biedt inzicht in de dynamiek van interacties, zodat je gezonde verbindingen kunt cultiveren.
  4. Levensdoel en Richting: Ontdek jouw unieke levensdoel en de richting die het beste past bij jouw hooggevoelige energie. Human Design fungeert als een kompas om je te begeleiden op het pad dat resoneert met jouw diepste verlangens.

Investeer in Zelfontdekking:

Het samenspel van Human Design en hooggevoeligheid tijdens dit HSP Coachtraject van 6 maanden, biedt een prachtige gelegenheid om jezelf te begrijpen, te omarmen en te bloeien als nooit tevoren. Ik nodig je uit als coach om deze krachtige synergie te verkennen en te gebruiken om jouw hooggevoeligheid als een bron van kracht te ervaren.

Ontdek hoe Human Design jou kan helpen jouw hooggevoeligheid als een kracht te omarmen en start vandaag nog jouw reis naar zelfontdekking en empowerment.

HSP Coachtraject Limburg Coach Marko de Jong

Over mij als Coach

Ik werk als coach vanuit een krachtige holistische visie, met de overtuiging dat iedereen geboren is met een unieke missie. Ieder individu is authentiek en uniek, voorzien van originele talenten en intrinsieke kwaliteiten.

Jij bent jij, en niet iemand anders! Mijn missie is om samen met jou deze unieke aspecten te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je volledig gaat geloven in jouw hoogsensitiviteit (HSP) en vertrouwt op je innerlijke wereld. Wat je voelt en ervaart, kunnen we een plek geven en omzetten in kracht, waarmee je de wereld om je heen kunt inspireren en bijdragen vanuit jouw uniekheid.

Gedurende dit HSP Coachtraject gaan we gezamenlijk aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen. Op een diepgaand niveau word je bewust van nieuwe waarden en een krachtigere realiteit van zelfbewustzijn. Samen zullen we emoties, angsten en controle transformeren in authentieke kracht. Onzekerheden zetten we om naar zekerheden, en angst en twijfel veranderen we in bewuste communicatie en intuïtief innerlijk weten.

Toegepaste Human Design

In de afgelopen 8 jaar heb ik als mens en coach een bijzondere reis gemaakt met Human Design, en ik kan met recht zeggen dat het een transformerende ervaring is geweest. Het ontdekken en toepassen van Human Design heeft me diep in contact gebracht met een krachtige innerlijke verbinding. Het was als het vinden van een lang verloren deel van mezelf dat nu eindelijk herkend en geaccepteerd werd.

Het aanturen van de wereld om me heen op basis van mijn Human Design was een openbaring. Het was alsof ik voorheen door een vage mist liep en nu helderheid had over wie ik werkelijk was en hoe ik mijn pad kon volgen. Het gaf me de tools en inzichten om mijn unieke identiteit te omarmen en te versterken. Met Human Design begreep ik dat mijn bewustzijn niet beperkt was tot mijn persoonlijkheid, maar een diepere kern omvatte die altijd aanwezig was, klaar om geleefd te worden.

Als coach heb ik Human Design ingezet om anderen te helpen hun ware identiteit te onthullen en te omarmen. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen, door het begrijpen van hun eigen unieke blauwdruk, een diepgaand gevoel van herkenning ervaren. Ze ontdekken stukjes van zichzelf die ze lange tijd hadden onderdrukt of genegeerd en voelen zich eindelijk begrepen en geaccepteerd.

Door te werken met Human Design hebben mijn cliënten en ik een diepgaand bewustzijn ontwikkeld van onze eigen unieke gaven en potentieel. We hebben geleerd om niet langer te streven naar de normen en verwachtingen van anderen, maar om te floreren vanuit onze eigen essentie. Het is een proces van groei, acceptatie en zelfliefde dat een blijvende impact heeft op alle aspecten van ons leven.

Lees meer over Human Design

De kosten van dit HSP Coachtraject

De totale kosten van dit HSP Coachtraject zijn 1995 euro ex BTW, dat is 2413,95 euro incl. BTW

Gratis Kennismaking, de eerste stap naar jouw evolutie! 

Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek over dit HSP Coachtraject. Neem vandaag nog contact! Dit kan plaatsvinden op mijn kantoor in Berg en Terblijt, of we kunnen samen de natuur rondom Valkenburg verkennen, wat een van mijn passies is.

Stuur een berichtje via WhatsApp, bel me op 0641719250 of gebruik het contactformulier op de website om in contact te komen. Ik kijk ernaar uit om met je te spreken.

Met warme groet,

Coach Marko de Jong

Schuiven naar boven