Het life coaching traject! Om alles uit het leven halen. Iedereen wil het, niet iedereen lukt het.

Met z’n allen zijn we hard op zoek naar het stellen van doelen, en het behalen van die doelen. Daarnaast zoeken velen naar de zin en onzin van het leven: wat is het doel? En die belangrijke vraag: hoe halen we alles eruit dat erin zit? Op die vragen vormen we een antwoord in het life coaching traject.

Life coach Marko de Jong creeer jouw leven met een life coaching traject Jij bent zelf de basis voor het life coaching traject

Tijdens het life coaching traject vallen we terug op de basis: jouw eigen levensverhaal. Waar sta je op dit moment en wat is er tot nu toe gebeurd in je leven? Daarna is natuurlijk de vraag wat je graag wilt en hoe je dat kunt bereiken. Je bent misschien vastgelopen in je privéleven of op je werk. Je maakt misschien keer op keer beslissingen die niet de juiste resultaten opleveren. Relaties die mislopen, of jezelf niet kunnen vinden in je leven. Of een knagend gevoel van onvrede, maar je weet niet precies waar dat ‘m nu in zit.

 

Werken aan inzichten

Jouw leven is een aaneenschakeling van actie en gevolg. Alles is gebaseerd op keuzes die je gemaakt hebt, soms niet eens bewust. Hoe is de stand van zaken? Zie je een patroon in jouw keuzes, en ben je er – achteraf gezien – blij mee? Wat zou je anders doen? Met die waardevolle inzichten krijg jij helderheid, waardoor je jouw keuzes in het vervolg veel bewuster kunt maken. We bestuderen je drijfveren, en gaan eens kijken hoe het er buiten je comfortzone uitziet!  Zo creëer je zelf je eigen toekomst, met passie en daadkracht. Ik laat je zien hoe!

Drijfveren 

Drijfveren zijn belangrijk om de juiste keuzes te maken. Op de de website Ensie wordt er het volgende over geschreven. Een drijfveer is dus datgene wat iemand beweegt om door te zetten. Het kan gezien worden als de motivatie of de prikkel om door te gaan en een doel te bereiken, hoe moeilijk het ook is om dat te doen. Iedereen heeft bijvoorbeeld in zijn of haar werk wel bepaalde redenen om iets te doen. Het kan zijn dat iemand het enkel doen om het brood op tafel te zetten, maar ook om in een bedrijf te groeien en uiteindelijk manager of de baas te worden.

Een drijfveer kan van belang zijn voor de mate waarin iemand zijn best doet om het doel te behalen. Wie geen belangrijke drijfveer heeft, is soms minder gemotiveerd om hard te werken.

Een persoonlijk traject

Iedereen is anders, en ieder life-coaching traject natuurlijk ook. Maar er zit wel een lijn in, dus dit kun je verwachten van mijn life coaching:

 • Meer inzichten over je levensbestemming, het doel van je leven.
 • Een holistische persoonlijke analyse, persoonlijkheid en identiteit worden zichtbaar.
 • Ontwikkelen van je potentieel, talenten en vaardigheden.
 • Loslaten van angsten en emoties.
 • Inzichten in je EQ
 • Een andere weg kiezen na bijvoorbeeld een burn-out, ziekte of ontslag.
 • Als je het leuk vindt kunnen we ook een aantal natuurwandelingen doen.
 • Meer rust in je hoofd en in je hart.
 • Blijvend je energieniveau verhogen.
 • Anders vormgeven van je relaties.
 • Looptijd 6 maanden.
 • Feedback op ad-hocsituaties, zowel zakelijk als privé.
 • Huiswerk
 • Intensief contact via de app of mail, bij probleemstellingen en situaties

De totaalprijs van dit coachtraject is €1.895,00 inclusief BTW
Voor bedrijven is dit exclusief BTW

Uiteraard beginnen we met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, om jouw investering in jezelf te bespreken. Zo weten we of er een klik is, en kijken we samen naar jouw wensen en behoeften.

Stuur een bericht via onderstaand contactformulier of bel direct om een gesprek in te plannen. Je kunt ook een bericht plaatsen in de chatbox onderaan de website.

Hartelijke groet Marko

 

Logo Life en Business Coach Marko de Jong in Limburg

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01