Life coaching

Life coaching

Met life coaching gaat het over jouw leven! Waar sta je naar nu en wat is er tot nu toe gebeurt in je leven? Welke keuzes heb je tot nu toe gemaakt en waar hebben die toe geleid? Waar is je focus op gericht geweest in je werk en privéleven? Met life coaching gaan we jouw leven optimaliseren!

Wat is jouw thema in je leven?

Vind je het moeilijk om keuzes voor de toekomst te maken? Heb je steeds de verkeerde relaties? Draag je te veel verantwoordelijkheid voor je omgeving? Heb je bepaalde angsten die je altijd uit je kracht halen? Zijn je emoties niet in balans en heb je steeds grote pieken en dalen? Ben je op zoek naar je positie in je professionele carrière?

Ik nodig je eerst graag uit voor een open en vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te kijken hoe ik jou als life coach het beste kan helpen en ik leg je dan uit hoe we met life coaching jouw leven kunnen optimaliseren? Alle thema’s zijn welkom! Neem contact op, we spreken dan samen af in Berg en Terblijt. 

Mijn passie als coach

Mijn passie als life coach is jou bewust te maken van je authentieke kracht, om werkelijk jezelf te kunnen zijn en je te verbinden met de authentieke kwaliteiten die jou “jij” maken. Je bent misschien altijd extern gericht geweest en maakte keuzes op basis van ervaringen uit het verleden. Met life coaching ga ik jou in ieder geval helpen met het creëren van jouw wereld waarin jouw passie, dromen en ambities centraal staan.

De wet van aantrekking

Alles wat je denkt, doet, voelt en ervaart, beïnvloedt alles wat je denkt, doet, voelt en ervaart. Dat is nu wie je nu bent Dat geeft een resultaat en uit zich in een bepaald gedrag en performance. Je trekt als het ware aan van wat je van jezelf ervaart. Je eigen gedrag heeft zich gemanifesteerd in patronen en resultaten. Je bent ergens in een positie in je leven en je staat vast! Je bent dan gefixeerd.

Met life coaching gaan we een nieuwe wet van aantrekking voor jou maken! Het is een ontdekkingsreis van persoonlijke groei waarin jij tot de kern van jezelf gaat komen, je authentieke kracht. De wereld ligt voor jou open om daarin de voor jou beste keuzes te gaan maken! In relaties, balans in je leven, minder stress, in je daadkracht komen, progressie in je leven of je carrière.

Samen gaan we op weg naar jouw authentieke kracht

We gaan samen met life coaching jouw emotioneel bewustzijn ontwikkelen, hiermee krijg je constant inzichten in je eigen gedrag, performance en keuzes die je maakt. Je laat je dan leiden door je intuïtie, dat is een dieper, krachtig deel, van jezelf om activiteiten, acties in overeenstemming te brengen met jouw persoonlijke levensvisie, missie en strategie.

Je intenties worden helder en transparant om goed te doen en om dienstbaar te zijn naar jezelf en de wereld om je heen. Het brengt je plezier, innerlijke balans, positieve energie en passie in je leven.

Als life coach heb ik een unieke manier van life coaching ontwikkeld om jou terug te brengen naar je authentieke kracht. Een deel van mijn life coaching bestaat uit om het op één lijn brengen van je bewustzijn en intuïtie. Om je te verbinden vanuit je hoofd naar je hart. Dit heeft als doel om vrije energie te genereren om gewoon jezelf te kunnen zijn in de wereld die steeds iets van jou verlangt.

Life coaching Limburg Marko de Jong coaching

Het life coaching traject 

Wat je tot nu toe meegemaakt hebt verteld een verhaal over jouw leven. Dat is een verhaal met actie en gevolg. De resultaten die er tot nu toe geweest zijn in je leven, zijn uiteindelijk allemaal door jezelf gekozen. Wat vind je daarvan? Zie je het zelf ook zo?

Met life coaching gaan we samen op weg om met inzichten en transformatie om jouw leven te veranderen zodat jij vanuit daadkracht nieuwe keuzes kunt maken. Ik laat aan jou zien en voelen hoe jij je leven opnieuw kunt inrichten en hoe jij met passie je toekomst kunt vormen.

Voor wie is life coaching

Life coaching is voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of je nu vastzit in een stukgelopen relatie, op werkgebied niet gelukkig bent of niet weet hoe je de toekomst moet invullen, met mij als life coach zoeken we het antwoord op die vragen. En wanneer we ze vinden, gaan we ook meteen kijken hoe we jouw nieuwe doelen concreet kunnen maken. Dat past bij mijn recht-door-zee aanpak.

Misschien is een life coaching coachtraject iets voor jou? Zie onderstaande link. 

Met life coaching persoonlijk groeien 

Met life coaching werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Op weg naar een nieuwe wet van aantrekking, actie en gevolg. Onderstaande stappen staan centraal in jouw ontwikkelproces. 

 • Het vergroten van het zelfbewustzijn;
 • Het vergroten van zelfkennis;
 • Het verbeteren of leren van communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Het opbouwen of versterken van zelfvertrouwen;
 • Het ontwikkelen van eigen krachten en talenten;
 • Het verbeteren van de levensstijl en/of de kwaliteit van leven;
 • Het verbeteren van de fysieke gezondheid;
 • Het realiseren van dromen, aspiraties en levensdoelen;
 • Het realiseren, vormgeven en uitvoeren van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Op Wikipedia wordt veel uitgelegd over persoonlijke ontwikkeling.

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor life coaching
 
 • Een enkele life coaching sessie van 60-90 minuten kost 80 euro incl. BTW. Voor bedrijven is dit excl. BTW
 • Een kort coachtraject traject van 3 maanden kost 1095 euro incl. BTW Voor bedrijven is dit excl. BTW
 • Een compleet coachtraject van 6 maanden waarin we meer intensief met elkaar samenwerken kost 1995 euro incl. BTW Voor bedrijven is dit excl. BTW
Life coaching bij Marko de Jong coaching Limburg

Meer over mij

Ik vind het fantastisch om met life coaching mensen te helpen met hun persoonlijke groei en het bereiken van hun doelen. Ik weet zelf ook wat het is als je ergens staat en je kunt niet verder. Welke keuzes ga je dan maken! Enige hulp is dan altijd welkom. 

Mijn verhaal begint in het bedrijfsleven en 15 jaar geleden maakte ik een switch om coach te worden. Coachen zit in mijn DNA en ik heb er een hele zoektocht van gemaakt om tot de kern van een persoon te komen. 

Dat is gelukt, om een uniek programma te ontwikkelen, wat bijdraagt aan een totaalontwikkeling van een persoon.  

Ik ben direct en recht door zee als coach. Ik open graag gesloten deuren die belangrijk zijn voor jou om de volgende stappen in je leven te zetten.

Lees meer over mij via de onderstaande link. 

Reviews

Mike
Mike Projectmanager
Read More
Marko heeft mij, door me continu een spiegel voor te houden, dan ook echt laten inzien dat als je het uiteindelijk zelf in de hand hebt, je in principe niets in de weg staat om te kiezen voor vooruitgang en positiviteit! En vanaf dat moment heb ik echt verbetering ervaren. Je kunt het namelijk wel denken, maar het inzien is “the key”. Door de handvaten van Marko ben ik een werkwijze kunnen gaan aannemen waar ik mij veel zekerder in voel, en waarbij ik uit ga van mijn eigen kracht en positiviteit. Een wereld van verschil!
Claire
Claire Business Change Manager
Read More
Het mooie van de coaching van Marko vind ik dat je enerzijds handvaten krijgt om in je kracht te kunnen staan in elke situatie en anderzijds met ontzettend veel creatieve ideeën voor je werk naar huis gaat. Marko helpt je om anders tegen dingen aan te kijken en van de gebaande paden af te wijken. Ik ervaar dat deze coaching sessies mij een boost geven. De combinatie van Marko’s sterkte intuïtie, creativiteit en oog voor commerciële kansen zorgt ervoor dat ik Marko absoluut kan aanraden.
Emma
Emma Klant
Read More
Hij gaf mij het vertrouwen om uit mijn comfortzone te stappen. De praktische en directe toepasbaarheid van zijn coaching vond ik transformerend. Dat kwam niet alleen door zijn heldere stijl maar ook door het vertrouwen wat hij mij gaf in hem als coach en in mij en mijn mogelijkheden die hij zo goed weet aan te voelen. Marko helpt je om naar een hoger niveau in je leven te stijgen, met no way back, want wat voelt het goed om jezelf weer te kunnen zijn!
Bonny
Bonny Klant
Read More
Marko heeft mij het afgelopen jaar een nieuw stuk van mijzelf leren ontdekken en ben hierdoor op een positieve manier verandert. Ik voel me krachtiger en energieker, ik had besloten om in 2020 in mezelf te investeren en kan alleen maar zeggen dat het echt waardevol is. Ik voel me veel gelukkiger met wie ik ben en wat ik in dit jaar met mezelf heb bereikt. Het koste mij wel wat tijd maar je kunt ook niet van de één op de andere dag alles loslaten. Als je echt wilt veranderen in je leven is Marko een aanrader, een topcoach!
Charlotte
Charlotte Business owner
Read More
Marko, bedankt voor de coaching en inzichten die je heb gegeven! Ik heb het traject ervaren als een fijne, toch ook wel confronterende, reis waarbij je iedere keer precies de vragen heb gesteld die mij aan het denken zetten om te groeien. Niet alleen in mijn business maar zeer zeker ook persoonlijk! De manier waarop je werkt is super flexibel en met goede uitleg (over welk type mens ik ben en wat ik nodig heb) kan ik voor de rest van mijn leven gebruiken en informatie uithalen en verder groeien! Bedankt Bedankt Bedankt!
Previous
Next
Schuiven naar boven