Life coaching in Limburg

Met life coaching werken we aan jouw levensverhaal,
persoonlijke groei en nieuwe doelen. 

Als life coach help ik jou om je leven vorm te geven. Dat is nogal wat. Want ik kan natuurlijk niet jouw leven voor je invullen. Maar ik kan je wel helpen om zelf tot inzichten te komen. Op die manier lukt het je om weer controle te nemen over je leven, doelen te stellen en uiteindelijk een gelukkiger leven te leiden. Met life coaching werken we samen aan jouw levensdoelen, dat kunnen persoonlijke of zakelijke doelen zijn.

Door jezelf weer volledig te gaan vertrouwen stap je in een wereld van onbegrensde mogelijkheden. 

Life Coaching in Limburg hulp bij persoonlijke groei Coach Marko de Jong

Life coaching

Het is niet altijd makkelijk om je eigen doelen voor jezelf helder te krijgen. Ben ik blij met mijn leven nu, en hoe wil het verder invullen? Hoe wil ik er over 10 jaar bijzitten, en 15? Op persoonlijk vlak, maar misschien ook zakelijk. Het zijn de grote vragen in het leven, en daarom zijn ze ook niet eenvoudig te beantwoorden.

Daarom is het natuurlijk helemaal geen slecht idee om daar hulp bij in te roepen. Door met een professionele coach te kijken naar het stellen van die doelen, en naar het pad dat je wilt doorlopen om ze te bereiken, kun je aan de slag.

Hoe werkt life coaching?

Er is natuurlijk geen one-size-fits-all recept voor coaching, want het gaat om jou. De kernvragen zijn dan ook:

 • Wie ben je
 • Wat wil je
 • Wat kan je

Dat lijken eenvoudige vragen, maar misschien ben je hier al enorm op vastgelopen. Door verkeerde beslissingen ben je misschien afgeweken van je gekozen pad, en nu lukt het niet om de koers bij te stellen. Of je krijgt niet de resultaten die je wilt of verwacht. Dát is waar life coaching je mee helpt.

Als er vertrouwen is kunnen we enorme stappen zetten en onze grootste uitdagingen omzetten in onze grootste kansen

MARKO DE JONG
Potentieel ontwikkel coachtraject Marko de Jong Coaching

Life Coaching! Het coachtraject potentieel is jouw actieplan voor je persoonlijke groei. 

Het potentieel ontwikkeltraject is een compleet coachtraject waarin we samen een aantal stappen gaan zetten om jouw potentieel te activeren. Om jou te laten zien dat jij een grootsheid in jezelf bent en dat je door de juiste keuzes alles kunt creëren met wat je maar wilt bereiken. 

Het coachtraject duurt ca 6 maanden en hierin zetten we samen 7 concrete stappen. 

 1. Fundament bepalen, op papier zie jij hoe je in elkaar zit
 2. Loslaten van beperkende overtuigingen 
 3. Jouw doelen bepalen, waar sta je nu en waar wil je naar toe
 4. Voelen, denken en emoties in balans brengen
 5. Acties uitzetten, huiswerk en ervaringen delen
 6. Acties uitvoeren, doelen realiseren, wat lukt wel en wat niet 
 7. Het innerlijk proces blijven verankeren

Via onderstaande link krijg je een totaaloverzicht van het coachtraject potentieel en hoe het plan van aanpak is. 

Voor life coaching zijn er verschillende mogelijkheden en trajecten 

Er zijn verschillende trajecten die je kunt volgen om jouw doelen te bereiken. Uiteraard is coaching altijd persoonlijk. Ieder mens is tenslotte uniek. Hieronder een menu met verschillende opties om aan je persoonlijke groei te werken. 
Life coaching met impact Marko de Jong Coaching

Het verhaal gaat over jouw leven

Wat je tot nu toe meegemaakt hebt verteld een verhaal over jouw leven. Dat is een verhaal met actie en gevolg. De resultaten die er tot nu toe geweest zijn in je leven, zijn uiteindelijk allemaal door jezelf gekozen. Wat vind je daarvan? Zie je het zelf ook zo?

Met life coaching gaan we samen op weg om met inzichten en transformatie om jouw leven te veranderen zodat jij vanuit daadkracht nieuwe keuzes kunt maken. Ik laat aan jou zien en voelen hoe jij je leven opnieuw kunt inrichten en hoe jij met passie je toekomst kunt vormen.

Voor wie is life coaching

Life coaching is voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of je nu vastzit in een stukgelopen relatie, op werkgebied niet gelukkig bent of niet weet hoe je de toekomst moet invullen, met mij als life coach zoeken we het antwoord op die vragen. En wanneer we ze vinden, gaan we ook meteen kijken hoe we jouw nieuwe doelen concreet kunnen maken. Dat past bij mijn recht-door-zee aanpak.

Ik maak graag kennis met jou?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij behoefte aan hebt om persoonlijk te groeien en je potentieel te ontwikkelen. Je kunt bij mij langskomen in Berg en Terblijt of we plannen een online afspraak via ZOOM. 

Life coaching en persoonlijke ontwikkeling

Om je potentieel te bereiken ga ik, als coach, samen met jou aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Het gebied van de persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving. Persoonlijke ontwikkeling vindt het hele leven plaats.

Met life coaching garandeer ik jou als coach flinke progressie en vooruitgang door persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling bestaat onder andere uit:

 • Het vergroten van het zelfbewustzijn;
 • Het vergroten van zelfkennis;
 • Het verbeteren of leren van communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Het opbouwen of versterken van zelfvertrouwen;
 • Het ontwikkelen van eigen krachten en talenten;
 • Het verbeteren van de levensstijl en/of de kwaliteit van leven;
 • Het verbeteren van de fysieke gezondheid;
 • Het verbeteren van de financiële gezondheid;
 • Het realiseren van dromen, aspiraties en levensdoelen;
 • Het vormgeven en uitvoeren van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Op Wikipedia wordt veel uitgelegd over persoonlijke ontwikkeling.

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om persoonlijk te groeien. 
 
 • Een enkele boost up coachsessie van 90 minuten kost 75 euro incl. BTW. Voor bedtrijven is dit excl. BTW
 • Een compleet coachtraject van 6 maanden waarin we intensief met elkaar samenwerken kost 1995 euro incl. BTW Voor bedrijven is dit excl. BTW
Life Coach Marko de Jong Limburg

Als life coach help ik graag met je persoonlijke groei 

Ik vind het fantastisch om als coach mensen te helpen met hun persoonlijke groei en het bereiken van hun doelen. Ik weet zelf ook wat het is als je ergens staat en je kunt niet verder. Welke keuzes ga je dan maken! Enige hulp is dan altijd welkom. 

Mijn verhaal begint in het bedrijfsleven en 15 jaar geleden maakte ik een switch om coach te worden. Coachen zit in mijn DNA en ik heb er een hele zoektocht van gemaakt om tot de kern van een persoon te komen. 

Dat is gelukt, om een uniek programma te ontwikkelen, wat bijdraagt aan een totaalontwikkeling van een persoon. Het is anders, een disruptieve, holistisch manier om mensen bewust te maken van hun unieke potentieel. 

Ik ben direct en recht door zee als coach. Ik open graag gesloten deuren die belangrijk zijn voor jou om de volgende stappen in je leven te zetten.

Lees meer over mij via de onderstaande link. 

Reviews

Mike
Mike Projectmanager
Read More
Marko heeft mij, door me continu een spiegel voor te houden, dan ook echt laten inzien dat als je het uiteindelijk zelf in de hand hebt, je in principe niets in de weg staat om te kiezen voor vooruitgang en positiviteit! En vanaf dat moment heb ik echt verbetering ervaren. Je kunt het namelijk wel denken, maar het inzien is “the key”. Door de handvaten van Marko ben ik een werkwijze kunnen gaan aannemen waar ik mij veel zekerder in voel, en waarbij ik uit ga van mijn eigen kracht en positiviteit. Een wereld van verschil!
Claire
Claire Business Change Manager
Read More
Het mooie van de coaching van Marko vind ik dat je enerzijds handvaten krijgt om in je kracht te kunnen staan in elke situatie en anderzijds met ontzettend veel creatieve ideeën voor je werk naar huis gaat. Marko helpt je om anders tegen dingen aan te kijken en van de gebaande paden af te wijken. Ik ervaar dat deze coaching sessies mij een boost geven. De combinatie van Marko’s sterkte intuïtie, creativiteit en oog voor commerciële kansen zorgt ervoor dat ik Marko absoluut kan aanraden.
Emma
Emma Klant
Read More
Hij gaf mij het vertrouwen om uit mijn comfortzone te stappen. De praktische en directe toepasbaarheid van zijn coaching vond ik transformerend. Dat kwam niet alleen door zijn heldere stijl maar ook door het vertrouwen wat hij mij gaf in hem als coach en in mij en mijn mogelijkheden die hij zo goed weet aan te voelen. Marko helpt je om naar een hoger niveau in je leven te stijgen, met no way back, want wat voelt het goed om jezelf weer te kunnen zijn!
Bonny
Bonny Klant
Read More
Marko heeft mij het afgelopen jaar een nieuw stuk van mijzelf leren ontdekken en ben hierdoor op een positieve manier verandert. Ik voel me krachtiger en energieker, ik had besloten om in 2020 in mezelf te investeren en kan alleen maar zeggen dat het echt waardevol is. Ik voel me veel gelukkiger met wie ik ben en wat ik in dit jaar met mezelf heb bereikt. Het koste mij wel wat tijd maar je kunt ook niet van de één op de andere dag alles loslaten. Als je echt wilt veranderen in je leven is Marko een aanrader, een topcoach!
Previous
Next
Schuiven naar boven