Life coaching

Life coaching gaat over wensen, dromen en ambities!

Life coaching gaat over wensen, dromen en ambities en hoe jij midden in het leven staat. Als life coach stap ik als het ware in jouw leven en zie waar jij staat op jouw tijdlijn. Ik kijk naar het verleden en wat je tot nu toe hebt meegemaakt. Vanuit dit vertrekpunt ga ik als life coach samen met jou een plan van aanpak maken waarin ik jou laat zien en voelen hoe jij je toekomst op de juiste manier kunt vormgeven.  

Als coach ga ik samen met jou op weg naar de doorbraak in je leven. Met life coaching kijken waar jouw prioriteit ligt. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor jouw leven blokkeert. Doordat er blokkades zijn stroomt jouw leven niet, door ze te gaan oplossen krijg je weer progressie en vooruitgang. 

Life isn’t happening to you; life is responding to you

Rhonda Byrne

Het leven kan soms heel complex zijn, het is een totale optelsom van allerlei zaken. Het verleden heeft je gevormd, je opvoeding, je beperkingen, emoties, angsten en je levenservaringen die je tot nu toe meegemaakt hebt.

De prachtige quote van Rhonda Byrne geeft aan hoe het leven in elkaar zit. Wat jij uitzendt in je leven krijg je als echo terug in je leven. Zend je angst uit of onzekerheid dan zal de wereld om je heen dat alleen maar aan jou weerspiegelen en bevestigen. Met life coaching ga ik jou helpen om dit te doorbreken zodat het leven op jou een positieve respons gaat geven. Dit is ook de basis van bewustwording en de wet van aantrekking, deze werkt trouwens echt!   

Jij verdient toch een leven waarin jij jezelf helemaal kunt terugvinden, waarin jij je ambities en dromen gaat waarmaken, zowel zakelijk als privé? Je bent totaal goed zoals je bent om met daadkracht en zelfvertrouwen jouw leven en de toekomst op de juiste manier kunt gaan vormgeven.

Met life coaching ga ik jou laten zien en voelen dat jij het waard bent om datgene te bereiken waarnaar jij verlangt. Een leven waarin jij centraal staat en met passie jouw doelen gaat realiseren.

Als er vertrouwen is kunnen we enorme stappen zetten en onze grootste uitdagingen omzetten in onze grootste kansen

MARKO DE JONG
Life Coaching Limburg bij Coach Marko de Jong

Met life coaching gaat het over jouw leven

Het life coaching traject 

Wat je tot nu toe meegemaakt hebt verteld een verhaal over jouw leven. Dat is een verhaal met actie en gevolg. De resultaten die er tot nu toe geweest zijn in je leven, zijn uiteindelijk allemaal door jezelf gekozen. Wat vind je daarvan? Zie je het zelf ook zo?

Met life coaching gaan we samen op weg om met inzichten en transformatie om jouw leven te veranderen zodat jij vanuit daadkracht nieuwe keuzes kunt maken. Ik laat aan jou zien en voelen hoe jij je leven opnieuw kunt inrichten en hoe jij met passie je toekomst kunt vormen.

Voor wie is life coaching

Life coaching is voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of je nu vastzit in een stukgelopen relatie, op werkgebied niet gelukkig bent of niet weet hoe je de toekomst moet invullen, met mij als life coach zoeken we het antwoord op die vragen. En wanneer we ze vinden, gaan we ook meteen kijken hoe we jouw nieuwe doelen concreet kunnen maken. Dat past bij mijn recht-door-zee aanpak.

Misschien is een life coaching coachtraject iets voor jou? Zie onderstaande link. 

Ik maak graag kennis met jou?

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij behoefte aan hebt om persoonlijk te groeien en jouw toekomst de juiste vorm kunt gaan geven. Je kunt bij mij langskomen in Berg en Terblijt of we plannen een online afspraak via ZOOM. Ik ontmoet je graag! Groet Marko 

Life Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Met life coaching werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, hierin staan onderstaande stappen centraal. 

 • Het vergroten van het zelfbewustzijn;
 • Het vergroten van zelfkennis;
 • Het verbeteren of leren van communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Het opbouwen of versterken van zelfvertrouwen;
 • Het ontwikkelen van eigen krachten en talenten;
 • Het verbeteren van de levensstijl en/of de kwaliteit van leven;
 • Het verbeteren van de fysieke gezondheid;
 • Het verbeteren van de financiële gezondheid;
 • Het realiseren van dromen, aspiraties en levensdoelen;
 • Het vormgeven en uitvoeren van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Op Wikipedia wordt veel uitgelegd over persoonlijke ontwikkeling.

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor life coaching
 
 • Een enkele life coaching sessie van 90 minuten kost 75 euro incl. BTW. Voor bedrijven is dit excl. BTW
 • Een kort coachtraject traject van 3 maanden kost 1095 euro incl. BTW Voor bedrijven is dit excl. BTW
 • Een compleet coachtraject van 6 maanden waarin we meer intensief met elkaar samenwerken kost 1995 euro incl. BTW Voor bedrijven is dit excl. BTW
Life Coach Marko de Jong Limburg

Als life coach ga ik voor maximaal resultaat. 

Ik vind het fantastisch om als coach mensen te helpen met hun persoonlijke groei en het bereiken van hun doelen. Ik weet zelf ook wat het is als je ergens staat en je kunt niet verder. Welke keuzes ga je dan maken! Enige hulp is dan altijd welkom. 

Mijn verhaal begint in het bedrijfsleven en 15 jaar geleden maakte ik een switch om coach te worden. Coachen zit in mijn DNA en ik heb er een hele zoektocht van gemaakt om tot de kern van een persoon te komen. 

Dat is gelukt, om een uniek programma te ontwikkelen, wat bijdraagt aan een totaalontwikkeling van een persoon. Het is anders, een disruptieve, holistisch manier om mensen bewust te maken van hun unieke potentieel. 

Ik ben direct en recht door zee als coach. Ik open graag gesloten deuren die belangrijk zijn voor jou om de volgende stappen in je leven te zetten.

Lees meer over mij via de onderstaande link. 

Reviews

Mike
Mike Projectmanager
Read More
Marko heeft mij, door me continu een spiegel voor te houden, dan ook echt laten inzien dat als je het uiteindelijk zelf in de hand hebt, je in principe niets in de weg staat om te kiezen voor vooruitgang en positiviteit! En vanaf dat moment heb ik echt verbetering ervaren. Je kunt het namelijk wel denken, maar het inzien is “the key”. Door de handvaten van Marko ben ik een werkwijze kunnen gaan aannemen waar ik mij veel zekerder in voel, en waarbij ik uit ga van mijn eigen kracht en positiviteit. Een wereld van verschil!
Claire
Claire Business Change Manager
Read More
Het mooie van de coaching van Marko vind ik dat je enerzijds handvaten krijgt om in je kracht te kunnen staan in elke situatie en anderzijds met ontzettend veel creatieve ideeën voor je werk naar huis gaat. Marko helpt je om anders tegen dingen aan te kijken en van de gebaande paden af te wijken. Ik ervaar dat deze coaching sessies mij een boost geven. De combinatie van Marko’s sterkte intuïtie, creativiteit en oog voor commerciële kansen zorgt ervoor dat ik Marko absoluut kan aanraden.
Emma
Emma Klant
Read More
Hij gaf mij het vertrouwen om uit mijn comfortzone te stappen. De praktische en directe toepasbaarheid van zijn coaching vond ik transformerend. Dat kwam niet alleen door zijn heldere stijl maar ook door het vertrouwen wat hij mij gaf in hem als coach en in mij en mijn mogelijkheden die hij zo goed weet aan te voelen. Marko helpt je om naar een hoger niveau in je leven te stijgen, met no way back, want wat voelt het goed om jezelf weer te kunnen zijn!
Bonny
Bonny Klant
Read More
Marko heeft mij het afgelopen jaar een nieuw stuk van mijzelf leren ontdekken en ben hierdoor op een positieve manier verandert. Ik voel me krachtiger en energieker, ik had besloten om in 2020 in mezelf te investeren en kan alleen maar zeggen dat het echt waardevol is. Ik voel me veel gelukkiger met wie ik ben en wat ik in dit jaar met mezelf heb bereikt. Het koste mij wel wat tijd maar je kunt ook niet van de één op de andere dag alles loslaten. Als je echt wilt veranderen in je leven is Marko een aanrader, een topcoach!
Charlotte
Charlotte Business owner
Read More
Marko, bedankt voor de coaching en inzichten die je heb gegeven! Ik heb het traject ervaren als een fijne, toch ook wel confronterende, reis waarbij je iedere keer precies de vragen heb gesteld die mij aan het denken zetten om te groeien. Niet alleen in mijn business maar zeer zeker ook persoonlijk! De manier waarop je werkt is super flexibel en met goede uitleg (over welk type mens ik ben en wat ik nodig heb) kan ik voor de rest van mijn leven gebruiken en informatie uithalen en verder groeien! Bedankt Bedankt Bedankt!
Previous
Next
Schuiven naar boven