Het coachtraject potentieel

Coachtraject Potentieel: Persoonlijk of Zakelijk groei en Succes

Ben je klaar om de sleutel tot jouw ware potentieel te ontdekken en zowel persoonlijk als zakelijk te groeien? Tijdens het Coachtraject Potentieel begeleid ik je als toegewijde Life- en Business Coach op een reis van zelfontdekking en succes door het omarmen van jouw authentieke zelf.

Door het ontwikkelen van je authenticiteit tijdens dit coachtraject zal je makkelijker andere mensen kunnen gaan inspireren en begeleiden op weg naar het bereiken van hun groei en doelen, wat leidt tot jouw succes en tot diepe voldoening in je leven.

Samen zullen we werken aan het realiseren van jouw doelen en het onthullen van jouw diepste potentieel en aansturing van je Authentieke Zelf. Of je nu streeft naar carrière groei, leiderschap, zelfontdekking of een combinatie van deze doelen, dit coachtraject zal je begeleiden op een transformatie reis naar succes.

Wat is een Coachtraject Potentieel?

Het Coachtraject Potentieel is een op maat gemaakt coaching programma dat is ontworpen om individuen te helpen hun verborgen potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Of je nu op zoek bent naar professionele groei, persoonlijke vervulling of een betere balans in je leven, dit traject biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt.

Wat is jouw potentieel?

Het potentieel van jou verwijst naar de inherente mogelijkheden, talenten, capaciteiten en groeimogelijkheden die aanwezig zijn in jou. Het omvat de latent aanwezige kwaliteiten en vaardigheden die jij kan ontwikkelen en benutten om persoonlijke groei, succes en vervulling te bereiken.

Het ontwikkelen van jouw potentieel gaat verder dan het bereiken van succes op externe gebieden, zoals carrière of materiële rijkdom. Het gaat ook om het cultiveren van een gevoel van persoonlijke vervulling, welzijn en het creëren van een betekenisvolle bijdrage aan de wereld om ons heen.

Volgens Wikipedia is de ontwikkeling tijdens dit coachtraject alles wat te maken heeft met het gebied rond persoonlijke ontwikkeling en betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving.

Het coachtraject bij Marko de Jong coaching Limburg

Succes door Human Design

Tijdens dit coachtraject ga je een reis maken naar een dieper zelfbewustzijn en een beter begrip van je unieke identiteit en talenten, met de waardevolle ondersteuning van Human Design. Dit fascinerende systeem biedt inzichten in je authentieke zelf en helpt je begrijpen hoe je jezelf kunt aansturen in verschillende aspecten van zowel je persoonlijk als zakelijk leven!

Door de elementen van jouw Human Design te verkennen en te integreren in je dagelijkse keuzes en beslissingen, zal je merken dat je meer in lijn bent met je ware zelf en je potentieel kunt ontsluiten op een dieper niveau.

Samen zullen we werken aan het verkennen en benutten van je talenten en innerlijke krachten, waardoor je zelfverzekerd en doelgericht je levenspad kunt bewandelen. Dit coachtraject is een opwindende reis naar zelfontdekking en groei, en ik ben er om je te begeleiden op deze boeiende reis.

Lees meer over Human Design

Hoe dit Coachtraject Potentieel Jou Helpt:

  1. Zelfontdekking en Bewustwording

Samen duiken we diep in zelfontdekking en bewustwording, waarbij we jouw waarden, talenten en drijfveren verkennen. Het begrijpen van wie je werkelijk bent, vormt de basis voor een leven in overeenstemming met jouw authentieke zelf.

  1. Persoonlijk of Zakelijk Leiderschap

Ontwikkel de vaardigheden van persoonlijk of zakelijk leiderschap die niet alleen jouw persoonlijke relaties versterken maar ook zakelijk succes stimuleren. Ontdek hoe jouw authentieke zelf de sleutel is tot het inspireren van anderen en het behalen van buitengewone resultaten.

  1. Persoonlijke en Zakelijke Doelen

Samen stellen we duidelijke persoonlijke en zakelijke doelen op. Ik help je bij het formuleren van strategieën die afgestemd zijn op jouw authentieke visie, zodat je meetbare resultaten kunt behalen.

  1. Continue Ondersteuning

Het coachtraject is meer dan alleen sessies; het is een doorlopende reis. Ik bied continue ondersteuning en accountability om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft en consistent groeit, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Hoe Werkt Het Coachtraject?

Het Coachtraject Potentieel is volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Hier is hoe mijn coaching proces eruitziet:

  1. Gratis Kennismakingsgesprek: We beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw doelen en verwachtingen bespreken. Dit is een kans voor jou om mij als coach te leren kennen en te zien of dit traject geschikt is voor jou.
  2. Individuele Coaching sessies: We zullen regelmatig individuele coaching sessies houden, waarin we diepere gesprekken voeren, doelen stellen en strategieën ontwikkelen om jouw potentieel te realiseren.
  3. Ondersteuning Tussen Sessies: Je hebt altijd toegang tot ondersteuning en begeleiding tussen sessies, of je nu vragen hebt of een motivatie boost nodig hebt.
  4. Hulpmiddelen en Huiswerk: Ik zal je voorzien van waardevolle hulpmiddelen, bronnen en huiswerkopdrachten om jouw groei te ondersteunen.
  5. Evaluatie en Aanpassing: We zullen regelmatig jouw vooruitgang evalueren en indien nodig ons traject aanpassen om ervoor te zorgen dat je jouw doelen bereikt.

Over Mij

Ik ben Marko de Jong, een ervaren coach met een passie voor het helpen van individuen zoals jij om hun volledige potentieel te bereiken. Mijn achtergrond omvat 15 jaar ondernemerservaring op diverse niveaus en 20 jaar investering in bewustwording en persoonlijke groei, en ik ben vastbesloten om jou te ondersteunen op jouw reis naar succes.

Investeer in Jezelf

Het Coachtraject Potentieel is niet alleen een investering in coaching, maar een investering in jezelf en jouw toekomst. Laten we samenwerken om jouw doelen te bereiken en jouw potentieel te realiseren.

De looptijd van dit traject bedraagt ca. 6 maanden en de kosten zijn € 1995 excl. BTW, dat is 2413,95 inclusief BTW

Neem Vandaag Nog Contact Op

Ben je klaar om de eerste stap te zetten op weg naar persoonlijke groei en succes? Ik vertel je graag meer over dit coachtraject tijdens een vrijblijvend en uitgebreid kennismakingsgesprek. We spreken we af bij mij op kantoor af in Berg en Terblijt of ik kom naar jou toe. Een passie van me is wandelen in de natuur rondom Berg en Terblijt, we kunnen ook samen kennismaken tijdens een leuke wandeling.

Ook voor vragen kun je me een WhatsApp berichtje sturen onderaan de website of je kunt natuurlijk gewoon direct bellen. +31 (0) 641719250.

Ik ontmoet je graag!
Groet Marko

Disclaimer: Resultaten van coaching kunnen variëren afhankelijk van individuele inzet en omstandigheden.

Schuiven naar boven