Mindfulness sessie

Mindfulness kun je de hele dag door beoefenen. Terug naar binnen in jezelf op zoek naar jouw werkelijke gedachten om in balans te zijn met jezelf en je omgeving. Mindfulness maakt mensen meer bewust te leven en anders om te gaan met stress, gedachten en emoties. Mindful zijn is werkelijk in het NU zijn en alles te ervaren zoals het NU is.  Je verbind je met het NU om vanuit het NU je gedachten te laten zijn.

Wat brengt mindfulness in jouw leven

  • Optimaal gebruik van je intuïtie, gevoel en intrinsieke motivatie.
  • Je maakt meer contact met je lichaam en voelt meer de grenzen.
  • Je krijgt steeds meer klaarheid, vrijheid en vrede in jezelf.
  • Je maakt en voelt steeds meer onderscheid tussen emoties en realiteit.
  • Jouw innerlijke besluiten worden steeds zekerder en krachtiger.
  • Je wordt meer zelfbewust van wie je werkelijk bent.

Mindfulness is dus een prachtige weg om bij jezelf te komen en om jezelf weer te gaan voelen. Als je een maal op weg bent om mindful te leven zul je alles anders gaan ervaren.  Je laat dingen binnenkomen en je laat ze weer gaan, in de vrijheid waar ze horen.  Je verbind alles in jezelf en laat het komen zoals het komt.

Het gaat nog verder, als je mindful leeft ontwikkel je hiermee vanzelf een sterkere intuïtie en gevoel. Je gaat hiermee steeds meer in vertrouwen omdat alles wat je laat binnenkomen via een bepaalde filter in jezelf gaat laten resoneren en voelen. Het wordt als het ware jouw innerlijk kompas die steeds de richting aangeeft waar je naar toe wilt. Als je met iemand aan mindful aan het communiceren bent zul je gaan merken dat je aandachtig luistert en feedback gaat geven aan het gesprek zoals je dat werkelijk voelt in het NU.

In deze mindfulness sessie van ca 60 minuten gaan we samen naar het zogenaamde nulpunt, een punt waar je vrij bent en je alles met aandacht ervaart. We doen samen oefeningen en werken met inzichten die specifiek op jouw gericht zijn. We bepalen voor jou een affirmatie, een visie die voor jou de komende tijd belangrijk is om op te focussen.

Een mindfulness sessie duurt ca 60 minuten en kost 50 euro.

 

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching