Ontdek jouw krachtige, unieke potentieel

Potentieel, ook wel potentie, wordt vaak omschreven als ‘vermogen, kracht, macht’. In het dagelijks leven, en in de coaching wereld, bedoelen we met potentieel het vermogen om alles uit jouw leven te halen. Soms gaat het om een bepaald deel van dat leven, zoals je relatie, of juist de zakelijke kant, en soms gaat het over het leven in de breedste zin. Als jij jouw potentieel ontwikkelt, lukt het je om de successen te boeken waar je naar op zoek bent. En ik help je daarbij, in het coachtraject potentieel!

Wat word er eigenlijk verder verteld over het woord potentieel

OP de website taaladvies wordt er het volgende over geschreven; Potentie en potentieel kunnen in de standaardtaal allebei gebruikt worden in de betekenis ‘vermogen, kracht, macht’. Vaak gaat het om iets dat de mogelijkheid tot verwezenlijking (in de toekomst) heeft. Potentie wordt in deze betekenis veel vaker in Nederland dan in België gebruikt.

 

Ontwikkel je potentieel bij Life Coach Marko de Jong in LimburgHet coachtraject potentieel gaat over jouw talenten

Iedereen komt op de wereld met natuurlijke eigenschappen en talenten. Door opvoeding en aangeleerd gedrag kom je soms in een rol terecht die niet overeenkomt met je natuurlijke persoonlijkheid. Na een bepaalde leeftijd begin je te merken dat je tegen bepaalde blokkades aanloopt, en je niet verder komt met je persoonlijke groei. Het lijkt dan vaak of je een plafond hebt bereikt, en steeds de verkeerde keuzes maakt op basis van je aangeleerde overtuigingen. Je bent begrensd in het bereiken van je volle potentie, terwijl je weet dat er meer uit te halen valt.

Dit gaan we doen

Om dit te doorbreken gaan we op zoek naar inzichten in jouw keuzes. We onderzoeken hoe jij emotioneel in elkaar zit, en hoe jouw talenten en eigenschappen bijdragen om een leven met voldoening te creëren. Door terug te gaan naar de basis – jouw eigenschappen en talenten – kunnen we de koers bijstellen. Want je bent uniek, en verdient een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, en waar jouw talenten ten volle worden benut. Jouw ware potentieel stuurt je aan en laat je voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

Mijn coachtrajecten zijn altijd persoonlijk. Iedereen is tenslotte anders. Wel staan een aantal stappen centraal. In dit traject is dat:

  • Loslaten van je verleden en beperkende overtuigingen.
  • Persoonlijke en/of zakelijke doelen realiseren.
  • Oplossen van issues, loslaten van het verleden.
  • Ontdekken en bevestigen van je identiteit en authentieke persoonlijkheid. En hiermee gebruik maken van je unieke potentieel.
  • Manifesteren en creëren vanuit jouw unieke potentieel, de voorwaartse beweging.
  • Het duidelijk in kaart brengen van jouw potentieel, zodat je weet wat je doelstellingen worden
  • Aansturen van je unieke persoonlijkheid, het erkennen van jouw authenticiteit en leren gebruikmaken van jouw innerlijk leiderschap.
  • Emotioneel intelligent worden, vrede hebben met je verleden en de juiste vormgeving naar de toekomst.

Door jouw potentieel duidelijk te krijgen ontstaat er een nieuwe, krachtige verbinding van gevoel en vertrouwen in je unieke persoonlijkheid. Door sterker in je schoenen te staan wordt het makkelijker om jezelf te manifesteren in een wereld die altijd in beweging is, en altijd iets van jou verlangt.

Praktisch

Dit plan bevat een unieke en uitgebreide potentieel analyse.
De doorlooptijd is ca 6 maanden.
Feedback op ad-hoc situaties, zowel zakelijk als privé.
Huiswerk.

De totaalprijs van dit coachtraject is €1.895,00 inclusief BTW
Voor bedrijven is dit exclusief BTW

Uiteraard beginnen we met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, om jouw investering in jezelf te bespreken. Zo weten we of er een klik is, en kijken we samen naar jouw wensen en behoeften.

Stuur een bericht via de mail info@markodejong.nl of bel direct om een gesprek in te plannen. Je kunt ook een bericht plaatsen in de chatbox onderaan de website.

Hartelijke groet Marko

 

Logo Life en Business Coach Marko de Jong in Limburg

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching