Life coach Marko de Jong

Over mij en als life coach 

Als life coach val ik graag met de deur in huis, dat is ook mijn Rotterdamse mentaliteit! Ik open graag samen met jou de deuren naar onbegrensde mogelijkheden. Een opendeur mentaliteit geeft ruimte en progressie, terwijl een gesloten deur alles fixeert.

Met ruim 15+ jaar ervaring heb ik als coach een eigen geheel stijl ontwikkeld.

Het onmogelijke mogelijk maken is mijn passie, om mensen en bedrijven te helpen met hun persoonlijke of zakelijke doorbraak. Het klinkt misschien cliché voor jou maar de werkelijkheid is dat ik de afgelopen 15 jaar met coaching, voor veel mensen, een doorbraak heb mogen realiseren. Ik ben niet de standaard coach die je misschien verwacht. Vanuit 20 jaar bewustwording en met een sterk ontwikkelde intuitive mind geef ik jou directe inzichten, visie en strategie om de doorbraak te realiseren.

The gift 

Dat is ook mijn unieke manier van coaching, om met bewustzijn en een intuitive mind vrije energie te genereren. Neem nu de quote van Einstein; “The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind its faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten about the gift.” Lees meer over the intuitive mind, hoe mijn visie is en hoe ik hem gebruik. 

Als geboren Rotterdammer past die direct door zee mentaliteit bij mij. Gelukkig heb ik die uitstekend kunnen implementeren in Limburg, waar ik al 20 jaar geniet van de prachtige omgeving in Berg en Terblijt/Valkenburg. Mijn naam is Marko de Jong, life en business coach, en ik vertel je graag wat meer over mij en over mijn levensfilosofie!

Heden ten dage ben ik voor veel organisaties werkzaam en help mensen met persoonlijke groei en het ontwikkelen van hun potentieel. Ik zit met een heel breed netwerk van mensen aan tafel, van CEO’s waarmee ik graag spar over visie en strategie of mensen die helemaal op de bodem zitten van hun leven. 

Life Coach Marko de Jong Limburg

Als life coach help ik je graag met je persoonlijke groei

Het helpen van mensen met hun persoonlijke groei en ontwikkeling zie ik eigenlijk als een rode draad in mijn leven. 15 jaar geleden maakt ik een overstap uit het bedrijfsleven om fulltime coach te worden. Daarvoor was werkzaam in sales en had een succevolle e-commerce business.

Tijdens mijn sales periode was ik altijd met met succes van ondernemers bezig, ik verkocht geen producten maar visie en strategie. Ik zag waar mensen in vastliepen en hielp ze graag met hun business groei. De sales ging eigenlijk vanzelf omdat ik transparant was en het werkte echt wat ik mensen aanreikte. 

Na mijn salesperiode ben ik zelf ondernemer geworden en moest aan de slag met mijn eigen successen. Ik ontwikkelde een succesvolle e-business, een verkoopkanaal met integratie van bijna de hele productketen. Na 5 jaar verkocht ik mijn onderneming met een miljoenenomzet omdat ik wat anders wilde gaan doen met mijn leven. Ik wilde echt coach worden.  

Awareness precedes choice and choice precedes results.

Robin S. Sharma

Ik maak graag kennis met jou!

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij behoefte aan hebt om persoonlijk te groeien en je potentieel te ontwikkelen. Je kunt bij mij langskomen in Berg en Terblijt of we plannen een online afspraak via ZOOM. 

Bewustzijn gaat vooraf aan een keuze en een keuze gaat vooraf aan een resultaat.

Met de bovengenoemde quote van Sharma is eigenlijk mijn ontwikkeling en persoonlijke groei begonnen. Het het leven bestaat uit bewustzijn en de keuzes die je maakt. Zo is het ook met mijn persoonlijke groei gegaan. Dit geld voor iedereen die op de aarde rondloopt. 
 

Tijdens mijn sales periode begon ik met bewustwording en gebruikte mijn intuïtie om mensen te adviseren om het beste uit zichzelf te halen. Ik deed allerlei trainingen op gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Als life coach heb ik onderstaande ontwikkelingen gedaan. 

  • Mental Coaching, welke mindset gebruik je in je leven 
  • Emotionele groei, emotionele intelligentie, hoe zitten 
  • Ontwikkelen van the intuitive mind om mensen ervan bewust te maken hoe ze die kunnen toepassen en gebruiken. 
  • Genetische wetenschap, oude wijsheden en inzichten in oude religies
  • Potentieel ontwikkeling, hoe zit het potentieel van iemand in elkaar, wat is zijn bereik en hoe gebruikt hij dit.
  • Mindfulness, leven in het Nu en hoe blijf je onder alle omstandigheden op dat punt in je leven

Ik ontdekte tijdens innerlijke processen dat ieder mens een uniek potentieel heeft en kwam tot de kern waar alles om draait, het bewustzijn.

Het bewustzijn is bijzonder krachtig en geeft veel antwoorden over het leven. Wie je echt bent en wat je bereik is. Het bevestigt je persoonlijkheid, je talenten en je persoonlijke eigenschappen. Het geeft jou bestaansrecht en om to volledige bloei te komen in je leven. Het geeft je een gevoel van totaal compleet te zijn. 

Mocht je vragen hebben

Stuur gerust een bericht via de chatbox onderaan op de website of neem contact op via de opties op de contactpagina. 

Life coach bij Marko de Jong Coaching

Met Life coaching gaat het om jouw potentieel

Met het coachen van mensen heb ik dus 15 jaar geleden mijn passie en missie gevonden. Het creëren van de voorwaartse beweging en het ontwikkelen van potentieel staan hierbij altijd centraal. Superleuk en iedere dag haal ik hier enorm veel voldoening hieruit! Ook heb ik een ruime ondernemerservaring, waarin visie en conceptmatig denken centraal staan. Mijn ervaring in het bedrijfsleven is enorm waardevol voor coaching gebleken.

De ander staat centraal

Na het doorlopen van het MBO ben ik in de sales beland, waar altijd het succes van de klant bovenaan stond. Ik was daarin succesvol omdat ik meer met de vooruitgang van de klant bezig was dan het product dat ik verkocht. De sales ging helemaal vanzelf! In mijn hedendaagse coaching aanpak zie je dat nog steeds terug. De groei van het succes van de ander is ook mijn succes.

Coaching in de natuur life coach Marko de Jong

Als life coach neem ik je graag mee de natuur in 

Er is een prachtige natuur rondom Berg en Terblijt gemeente Valkenburg. 

In mijn vrije tijd en ook heel vaak met klanten maak ik tijdens coachsessies gebruik van de natuur. Ik ben zelf veel aan het wandelen on de omgeving van Valkenburg en weet al aardig wat mooie plekjes die ik graag aan jou laat zien. 

Tijdens de coachsessies gaat het erom dat je denken en voelen weer kan verbinden met de natuur. Het is erg mindful om je op deze wijze weer met jezelf te verbinden en het geeft bijzonder veel innerlijke rust. Van denken weer naar voelen. 

Mocht je het leuk vinden dan kunnen we altijd een kennismakingssessie in de natuur doen. Het geeft ruimte aan elkaar en dan kan ik gelijk aan je uitleggen hoe ik werk en hoe mijn aanpak is. 

Schuiven naar boven