Life coach Marko de Jong

Life coach Marko de Jong coaching in Limburg

Life coach Marko de Jong 

Als life coach omarm ik een directe benadering, in lijn met mijn Rotterdamse mentaliteit. Mijn passie ligt in het ontsluiten van jouw onbeperkte potentieel door het cultiveren van een open mindset. Ik geloof sterk dat een open geest groei en vooruitgang bevordert, terwijl een gesloten denkwijze stagnatie in de hand werkt.

Mijn reputatie is gestoeld op mijn no-nonsense aanpak, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn rol als life coach. Echtheid, openheid, eerlijkheid, duidelijkheid en verbinding zijn waarden die voor mij centraal staan en mijn begeleiding vormgeven. Deze principes sturen zowel mijn persoonlijke als professionele leven.

Mijn bewondering gaat uit naar authentieke individuen, en ik put graag inspiratie uit de natuur, die vaak mijn toevluchtsoord is. Als het jou aanspreekt, ben ik bereid om tijdens coaching sessies met jou te genieten van een verkwikkende wandeling in deze prachtige omgeving. Samen zullen we de deuren openen naar jouw ware identiteit, jouw authentieke kracht ontdekken en jouw unieke innerlijke kwaliteiten ontwikkelen.

De waarde van authenticiteit  

Authenticiteit heeft me diepgaand geïnspireerd op mijn reis als life coach. Mijn diepgewortelde verlangen om oprecht en authentiek te zijn, zowel voor mezelf als voor anderen, heeft me geleid naar mijn roeping als coach. Ik ben vast overtuigd van de kracht van echtheid en de leven veranderende impact ervan. Als life coach begeleid ik anderen om hun ware zelf te ontdekken en omarmen, zodat ze hun eigen authentieke pad kunnen bewandelen. Authenticiteit vormt de essentie van mijn aanpak, en ik ben toegewijd aan het helpen van anderen om hun unieke authenticiteit te vinden en te omarmen.

25 jaar geleden begon ik mijn zoektocht naar mijn identiteit en authenticiteit, wat me waardevolle inzichten opleverde als sales accountmanager. Mijn succes lag niet in het simpelweg verkopen van producten, maar in het bieden van meerwaarde, visie en strategie aan ondernemers. Het was juist die meerwaarde die me onderscheidde en succesvol maakte in mijn vak.

Vijftien jaar geleden nam ik de beslissing om een e-business te starten. Het ontwikkelen van visie en strategie zit in mijn natuur, of het nu gaat om individuen of organisaties. Mijn vermogen om toekomstvisies te creëren die werkelijkheid worden, stelde me in staat om strategieën te ontwikkelen, knelpunten te identificeren, gedetailleerde actieplannen op te stellen en mijn cliënten te begeleiden naar het behalen van hun doelen.

Binnen mijn e-business stond het thema authenticiteit centraal. Hier waren er geen hiërarchieën of titels; ik moedigde mijn medewerkers aan om positieve invloed uit te oefenen op hun omgeving en gaf hun de ruimte om hun beste zelf te zijn. Ik investeerde voortdurend in hun ontwikkeling, betrok hen actief bij visie- en strategieoverleg, en dit resulteerde in een hecht en succesvol team.

Mijn ondernemersreis begon in een bescheiden zolderkamer met een opvallend e-commerceconcept. Na vijf jaar had ik een bloeiend bedrijf, een indrukwekkend team en een vooraanstaande positie in Zwijndrecht. De resultaten spraken voor zich, met een aanzienlijke omzet van 7 miljoen. Deze successen bevestigen dat ondernemerschap en commercie diep verankerd zijn in mijn persoonlijkheid en ambities!

Tegelijkertijd streefde ik naar persoonlijke groei en zingeving. Geld, visie en strategie brachten me niet het ware geluk dat ik zocht. Twintig jaar geleden begon mijn zoektocht naar mijn ware identiteit. Ik onderging opleidingen in spiritualiteit, bewustwording, holisme en volgde talloze trainingen op dit gebied.

Na uitgebreid onderzoek en praktijkervaring ben ik sterk overtuigd geraakt dat zowel individuen als organisaties de kracht hebben om oprecht en authentiek te zijn. Diepgeworteld in deze oprechtheid schuilt een buitengewone creatieve kracht die ontwikkeling en groei mogelijk maakt. Ons hele bestaan omvat een authentieke kern waarin waardevolle potentie wacht om te worden onthuld. Stagnatie treedt op wanneer oprechtheid ontbreekt en bepaalde emoties het groeiproces verstoren. Dit principe geldt niet alleen voor individuen, maar ook voor organisaties die streven naar voortdurende groei en succes.

De krachtige waarde van authenticiteit

Voor jou is authenticiteit de magische sleutel tot het ontdekken en omarmen van de kern van wie je werkelijk bent. Het draait om het moedig tonen van je unieke persoonlijkheid, het omarmen van je diepste waarden, passies en talenten, en het leven vanuit een oprecht en waarachtig perspectief. 

Door trouw te blijven aan jezelf, kun je een diepere verbinding met anderen tot stand brengen, authentieke relaties opbouwen en een gevoel van vervulling en betekenis vinden. Authenticiteit geeft individuen de kracht om hun eigen unieke weg te bewandelen, hun volledige potentieel te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan de wereld om hen heen. Het is de brandstof voor een inspirerend leven vol betekenis en impact.

Mijn missie als life coach

Als life coach is mijn roeping het verbinden van mensen met hun diepste authenticiteit en hen te inspireren om hun innerlijke kracht te ontdekken en te ontketenen. Door hen bewust te maken van hun diepste levensdoelen en missies, erkenning te geven aan hun unieke gaven en hen te begeleiden bij het vinden van hun persoonlijke authentieke waarde, leg ik een solide basis die hun gedrag, emoties, communicatie, keuzes, acties, invloed en de wereld die ze willen creëren in zowel hun persoonlijke leven als professionele loopbaan transformeert.

Authenticiteit, zoals Wikipedia het omschrijft, is de mate waarin iemand trouw blijft aan zijn eigen persoonlijkheid, geest en karakter, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan externe invloeden. Dit vormt het streven van elk individu: om hun unieke talenten te ontwikkelen en op een positieve manier hun omgeving te beïnvloeden.

Mijn missie is om mensen bewust te maken van hun eigen authentieke waarde en hun vermogen om een diepgaande impact te hebben op de wereld om hen heen. Door hun authentieke kracht te omarmen, kunnen ze een leven leiden dat volledig in lijn is met hun diepste essentie en hun unieke waarde voor de wereld. Het is mijn passie om mensen te helpen hun innerlijke vuur te ontsteken en hun ware potentieel te realiseren.

Waarom gebruik ik als life coach Human Design

Al meer dan een decennium maak ik gebruik van Human Design als een krachtig instrument om de authenticiteit bij mensen te ontplooien. Deze benadering biedt namelijk diepgaand inzicht in hun unieke blauwdruk en bevordert de ontdekking en omarming van hun ware zelf.

Human Design gaat verder dan alleen maar een persoonlijkheidsprofiel; het is een holistisch systeem dat diverse esoterische tradities samenvoegt om een gedetailleerde weergave te geven van iemands energetisch ontwerp. Het verschaft inzicht in aangeboren talenten, levensdoelen, communicatiestijlen, besluitvormingsstrategieën en nog veel meer.

De diepgaande kennis die Human Design verschaffen kan, stelt mensen in staat te begrijpen hoe ze optimaal kunnen functioneren in lijn met hun eigen unieke energie. Het helpt hen te doorgronden waarom ze bepaalde uitdagingen ervaren en waar hun natuurlijke gaven en krachten liggen.

Waarom is Human Design waardevol 

Een van de redenen waarom ik Human Design zo waardevol acht, is omdat het mensen de mogelijkheid biedt om zich te bevrijden van externe verwachtingen en de druk van de samenleving. Het spoort hen aan om hun eigen waarheid te omarmen en te leven volgens hun innerlijk kompas. Dit proces van zelfontdekking en zelfontwikkeling bevordert een diepere verbinding met henzelf en resulteert in een groter gevoel van eigenwaarde en vervulling.

Human Design reikt praktische richtlijnen en strategieën aan die specifiek zijn afgestemd op het individu, waardoor zij effectiever kunnen communiceren, betere beslissingen kunnen nemen en harmonieuzere relaties kunnen opbouwen. Door bewust te worden van hun unieke ontwerp en te leren werken met hun energieën, kunnen mensen hun authentieke zelf tot uitdrukking brengen en hun volledige potentieel benutten.

Als life coach gebruik ik Human Design om mensen te begeleiden bij het verkennen en begrijpen van hun eigen blauwdruk. Ik help hen om de inzichten van Human Design te integreren in hun dagelijks leven, zodat ze in harmonie kunnen leven met hun authentieke zelf en persoonlijke groei kunnen stimuleren.

Het gebruik van Human Design als instrument om authenticiteit te ontwikkelen, stelt mensen in staat een dieper begrip van zichzelf te verkrijgen, hun innerlijke kracht te omarmen en een leven te leiden dat in lijn is met hun ware essentie. Het is een transformerend hulpmiddel dat individuen ondersteunt bij het vinden van hun eigen unieke pad en het creëren van een leven vol betekenis, voldoening en zelfexpressie.

Lees meer over Human Design

Het doel van authenticiteit in mensen ontwikkelen 

Het streven naar authenticiteit is een reis die mensen de kracht geeft om hun diepste zelf te ontdekken, te omarmen en tot uiting te brengen. Het is de reis waarin individuen zich bewust worden van hun unieke waarden, overtuigingen, talenten en passies, om deze op een oprechte en authentieke manier te laten stralen in hun leven.

Het doel van deze zoektocht naar authenticiteit gaat niet om het voldoen aan externe verwachtingen, maar om trouw te blijven aan de innerlijke waarheid van het individu. Het betekent het afschudden van maskers, doorbreken van beperkende patronen en omhelzen van de ware kern.

De kracht van Authenticiteit

Het ontwikkelen van authenticiteit geeft mensen de kracht om een diepere connectie met zichzelf te ervaren. Ze worden zich bewust van hun eigen behoeften, verlangens en grenzen, en krijgen de moed om oprecht voor zichzelf op te komen. Ze laten hun stem horen, maken bewuste keuzes en leven in lijn met hun eigen diepgewortelde waarden en principes.

Authenticiteit opent ook de deuren naar diepere en meer betekenisvolle relaties. Door zichzelf volledig te laten zien en zich kwetsbaar op te stellen, kunnen ze echte verbindingen aangaan met anderen. Dit leidt tot een gevoel van erkenning, acceptatie en begrip, wat relaties de kans geeft om op een dieper niveau te bloeien.

Bovendien stelt authenticiteit mensen in staat om hun volledige potentieel te verwezenlijken. Door zichzelf te omarmen en te accepteren, vinden ze de vrijheid om hun unieke talenten en gaven te ontwikkelen en deze in te zetten in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Ze worden aangedreven door hun innerlijke passies en ervaren diepe voldoening wanneer ze hun authentieke zelf kunnen uitdrukken in alles wat ze ondernemen. Dit is de weg naar een leven dat straalt van echtheid en vervulling.

Als life coach bied ik diverse trajecten aan

Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Het coachtraject potentieel waarin we samen jouw persoonlijk of zakelijk potentieel  gaan ontwikkelen. Lees hierover meer

Het coachtraject life waarin we samen jouw leven gaan optimaliseren. Lees hierover meer 

Als life coach ontmoet ik jou graag persoonlijk

Spreekt jou dit aan om persoonlijk of zakelijk te groeien? En ben jij op zoek naar een life coach met veel Rotterdamse humor en een directe en resultaatgerichte aanpak. Ik ben werkzaam in Limburg. Maak een vrijblijvende afspraak! We gaan dan tijdens onze kennismaking samen kijken naar jouw hulpvraag en waar jouw behoefte ligt om verder te groeien en te ontwikkelen. Dit kan bij mij op kantoor in Berg en Terblijt of we kunnen ook samen gaan wandelen in de natuur rondom Valkenburg. (Dat is een passie van me)

Stuur me een WhatsApp berichtje via de onderstaande button op de website, bel me 0641719250 of via de contactpagina.

Met hartelijke groet,

Marko

Schuiven naar boven