Life coach Marko de Jong

Life coach Marko de Jong coaching in Limburg

Life Coach Limburg: De kracht van Authenticiteit 

Stap binnen in de wereld van Marko de Jong Coaching in Limburg, een gedreven life coach, gedreven door een ontembare passie: het begeleiden van mensen op hun persoonlijke transformatiereis naar zelfbewustzijn en het omarmen van hun authentieke zelf.

Wil jij ook vanuit totale innerlijke vrijheid gaan leven en werken en bewust je toekomst gaan creëren? Als life coach dook ik 25 jaar geleden al in alles wat het Universum te bieden had en kwam tot de ontdekking dat iedereen authentiek is! Buiten traditionele coachtechnieken verdiepte ik me in het holisme om alles op mezelf te gaan betrekken en nam de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven.

Ik ontdekte mijn authentieke zelf, mijn unieke talenten, de juiste zingeving en missie in mijn leven en business en dat is anderen te inspireren en te helpen met bereiken van hun doelen! Ik paste alles toe in mijn leven en creëerde hiermee een succesvolle business!

Ik verkocht mijn succesvolle onderneming en ben als life coach mensen gaan coachen en ben nu een krachtige inspirator voor jou om je te helpen met je evolutie, groei en bereiken je levens- of business doelen.

Jij ontmoet daarom een life coach die jou helpt alle weerstanden in jezelf op te lossen en tot de kern gaat van je ware zelf! Je bent als mens niet te vergelijken, dus waarom zou je dat doen? In een wereld waar conformiteit heerst ga je jezelf niet vinden!

Jij bent namelijk uniek en authentiek! Niet te vergelijken met anderen! Je bent alles omvattend en je ware potentieel zit gewoon in jou! Je bezit een enorm intuïtief creatievermogen, je kunt emotioneel intelligent worden en mentaal groeien.

Wil jij dat ook, alles oplossen in jezelf, je belemmerende geconditioneerde denkpatronen transformeren en hiermee je ware authentieke kracht en potentieel ontdekken.

Ontdek jouw ware kracht, je zingeving en een duidelijke missie, dat is vanuit je authentieke zelf de wereld om je heen inspireren en helpen met het bereiken van hun doelen! Dit leidt tot jouw succes en diepe voldoening in je leven!

Mijn streven als life coach is om samen met jou tijdens jouw zelftransformatie een doorbraak te realiseren. Hierbij ontwaak je bewust tot je innerlijke waarde, transformeer je emoties tot krachtige authenticiteit en ontwikkel je bewuste communicatie. Onzekerheid maakt plaats voor zelfverzekerdheid, terwijl angst en twijfel wijken voor innerlijk weten.

Een recht-door-zee benadering kenmerkt mij als individu, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn rol als life coach. Echtheid, openheid, eerlijkheid, duidelijkheid en verbinding zijn waarden die voor mij als kompas dienen, zowel in mijn persoonlijke als professionele leven.

Mijn bewondering gaat uit naar de kracht van authenticiteit. Daarom trek ik vaak de natuur in, omdat zij ongefilterd is en haar eigen weg volgt, op zoek naar zingeving en vrijheid. Tijdens coachsessies doe ik dat ook graag met jou!

Mijn missie als life coach is dan ook om samen de deuren te openen naar jouw ware identiteit, de ontdekking van jouw authentieke kracht en het cultiveren van jouw authentieke innerlijke kwaliteiten. Laten we gezamenlijk op zoek gaan naar zingeving en jouw missie in zowel leven als business.

Life Coach Limburg De kracht van Authenticiteit

Mijn persoonlijke ervaringen met Authenticiteit 

Ruim 20 jaar geleden begon mijn zoektocht naar vernieuwd zelfbewustzijn, zowel persoonlijk als zakelijk. Authenticiteit werd mijn kompas op deze ontdekkingsreis naar zelfontdekking, groeipotentieel, innerlijke vrijheid en succes.

Als life coach heeft authenticiteit een diepgaande invloed op mijn reis gehad. Mijn diepgewortelde verlangen om zowel voor mezelf als voor anderen oprecht en authentiek te zijn, leidde me naar mijn roeping als coach. Ik geloof sterk in de kracht van echtheid en de levens veranderende impact ervan.

Authenticiteit, zoals Wikipedia het omschrijft, is de mate waarin iemand trouw blijft aan zijn eigen persoonlijkheid, geest en karakter, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan externe invloeden. Dit vormt het streven van elk individu: om hun unieke talenten te ontwikkelen en op een positieve manier hun omgeving te beïnvloeden.

Mijn aanpak als life coach is gericht op het begeleiden van anderen om hun ware zelf te ontdekken en omarmen, zodat ze hun eigen authentieke pad kunnen bewandelen. Authenticiteit vormt de essentie van mijn coaching, en ik ben toegewijd aan het helpen van anderen om hun unieke authenticiteit te vinden en te omarmen.

Vijfentwintig jaar geleden startte mijn identiteits- en authenticiteitsreis, wat waardevolle inzichten opleverde als salesaccountmanager. Mijn succes lag niet enkel in het verkopen van producten, maar in het bieden van meerwaarde, visie en strategie aan ondernemers. Die meerwaarde onderscheidde me en maakte me succesvol in mijn vak.

Vijftien jaar geleden begon ik mijn eigen e-business, waarbij mijn natuurlijke vermogen om visie en strategie te ontwikkelen centraal stond. Het creëren van toekomstvisies die werkelijkheid werden, stelde me in staat om gedetailleerde actieplannen op te stellen en mijn cliënten te begeleiden naar het behalen van hun doelen.

Mijn ondernemersreis begon bescheiden, maar na vijf jaar had ik een bloeiend bedrijf en een vooraanstaande positie in Zwijndrecht. Deze successen bevestigen dat ondernemerschap en commercie diep verankerd zijn in mijn persoonlijkheid en ambities!

Na intensieve training en holistische opleidingen ontdekte ik mijn unieke authenticiteit als een krachtige bron van transformatie. Als leider integreerde ik een community visie in mijn onderneming, wat resulteerde in optimale samenwerking en aantrekkingskracht, intern en extern, leidend tot succes!

Na vijf succesvolle jaren verkocht ik mijn onderneming en wijdde me volledig aan mijn passie: het coachen van individuen en bedrijven. Dit markeert het begin van mijn reis als life en business coach, waarin ik mijn ervaring, inzicht en toewijding inzet om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Ontdek samen met mij jouw reis naar Authentieke Groei, Succes en Vervulling.

 

Life Coach Marko Zuid Limburg

Waarom is Human Design waardevol 

Een van de redenen waarom ik Human Design zo waardevol acht, is omdat het mensen de mogelijkheid biedt om zich te bevrijden van externe verwachtingen en de druk van de samenleving. Het spoort hen aan om hun eigen waarheid te omarmen en te leven volgens hun innerlijk kompas. Dit proces van zelfontdekking en zelfontwikkeling bevordert een diepere verbinding met henzelf en resulteert in een groter gevoel van eigenwaarde en vervulling.

Human Design reikt praktische richtlijnen en strategieën aan die specifiek zijn afgestemd op het individu, waardoor zij effectiever kunnen communiceren, betere beslissingen kunnen nemen en harmonieuzere relaties kunnen opbouwen. Door bewust te worden van hun unieke ontwerp en te leren werken met hun energieën, kunnen mensen hun authentieke zelf tot uitdrukking brengen en hun volledige potentieel benutten.

Als life coach gebruik ik Human Design om mensen te begeleiden bij het verkennen en begrijpen van hun eigen blauwdruk. Ik help hen om de inzichten van Human Design te integreren in hun dagelijks leven, zodat ze in harmonie kunnen leven met hun authentieke zelf en persoonlijke groei kunnen stimuleren. Lees meer over Human Design

 

Jouw doel je Authenticiteit ontwikkelen.

Het ontwikkelen van authenticiteit geeft mensen de kracht om een diepere connectie met zichzelf te ervaren. Ze worden zich bewust van hun eigen behoeften, verlangens en grenzen, en krijgen de moed om oprecht voor zichzelf op te komen. Ze laten hun stem horen, maken bewuste keuzes en leven in lijn met hun eigen diepgewortelde waarden en principes.

Authenticiteit opent ook de deuren naar diepere en meer betekenisvolle relaties. Door zichzelf volledig te laten zien en zich kwetsbaar op te stellen, kunnen ze echte verbindingen aangaan met anderen. Dit leidt tot een gevoel van erkenning, acceptatie en begrip, wat relaties de kans geeft om op een dieper niveau te bloeien.

Bovendien stelt authenticiteit mensen in staat om hun volledige potentieel te verwezenlijken. Door zichzelf te omarmen en te accepteren, vinden ze de vrijheid om hun unieke talenten en gaven te ontwikkelen en deze in te zetten in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Ze worden aangedreven door hun innerlijke passies en ervaren diepe voldoening wanneer ze hun authentieke zelf kunnen uitdrukken in alles wat ze ondernemen. Dit is de weg naar een leven dat straalt van echtheid en vervulling.

Enkele Mogelijkheden voor Coaching:

Life Coaching: Optimaliseer Jouw Leven

Als passievolle life coach bevorder ik jouw zelfbekrachtiging. Samen werken we aan het realiseren van een leven in lijn met jouw waarden en aspiraties. Ontdek de weg naar succes, voldoening en welzijn in mijn op maat gemaakte coachtraject van 3 of 6 maanden. Lees meer over Life Coaching

Business Coaching

Team Coaching met Human Design, een krachtige benadering die niet alleen de individuele groei van Management teamleden bevordert, maar ook de synergie en prestaties van het team als geheel optimaliseert. Lees meer over Team Coaching

Authentiek Leiderschap voor Zakelijke Groei 

In de zakenwereld is authentiek leiderschap een krachtige drijfveer achter duurzaam succes. Ontwikkel leiderschapsvaardigheden gebaseerd op authenticiteit en waarden. Behaal niet alleen resultaten, maar creëer ook een positieve impact op jouw team en organisatie. Lees meer over Authentiek Leiderschapsontwikkeling

Tijdens Coaching gebruik ik Human Design als Ontwikkeltool 

Human Design vormt al 8 jaar de basis van mijn coaching trajecten. Ontdek, net zoals ik destijds, jouw identiteit en unieke persoonlijkheid met deze eyeopener. Laat het jouw authentieke kracht ontwikkelen voor de juiste vormgeving van jouw toekomst. Lees meer over Human Design

Als life coach ontmoet ik jou graag persoonlijk

Spreekt jou dit aan om persoonlijk of zakelijk te groeien? En ben jij op zoek naar een life coach met veel Rotterdamse humor en een directe en resultaatgerichte aanpak. Ik ben werkzaam in Limburg. Maak een vrijblijvende afspraak! We gaan dan tijdens onze kennismaking samen kijken naar jouw hulpvraag en waar jouw behoefte ligt om verder te groeien en te ontwikkelen. Dit kan bij mij op kantoor in Berg en Terblijt of we kunnen ook samen gaan wandelen in de natuur rondom Valkenburg. (Dat is een passie van me)

Stuur me een WhatsApp berichtje via de onderstaande button op de website, bel me 0641719250 of via de contactpagina.

Met hartelijke groet,

Marko

Schuiven naar boven