Life coach Marko de Jong

Life coach Marko de Jong 

Als life coach val ik graag met de deur in huis, dat is ook mijn Rotterdamse mentaliteit! Ik open graag samen met jou de deuren naar onbegrensde mogelijkheden. Een opendeur mentaliteit geeft ruimte en progressie, terwijl een gesloten deur alles fixeert.

15 jaar geleden maakte ik een bewuste keuze om life coach te worden

Iedereen is een op een bepaalde manier wel life coach voor een ander! In vriendschappen, in relaties, bij collega’s, het komt vaak voor dat je een bepaald advies aan iemand geeft waar een ander weer mee verder kan. Soms doe je dat bewust en ook vaak onbewust omdat je bepaalde levenservaringen hebt opgedaan en daarvan geleerd hebt. Dat geef je dan weer door!

Zo is dat eigenlijk bij mij ook ontstaan om life coach te worden. 25 jaar geleden werkte ik in het bedrijfsleven begon ik met persoonlijke groei en bewustwording. Voor mij een boeiende materie omdat het mij steeds intrigeerde hoe mensen in elkaar zaten en hoe complementair iedereen is.

Ik was in die tijd succesvol in sales omdat ik mijn bewustzijn gebruikte. Ik ging gewoon van het standpunt uit dat iedereen een behoefte had die op de juiste manier ingevuld moest worden. Sales ging namelijk altijd over de toekomst, invulling van een behoefte, verbeterprocessen, innovatie en visie gericht op de toekomst.

Sales ging niet om het verkopen van producten maar mensen helpen met een veranderingsproces. Het doel van het veranderingsproces is vooruitgang en progressie. Dus ik ging van het standpunt uit dat als je andere mensen ging helpen om voor hen een succesvolle toekomst te creëren jezelf ook succesvol zou worden. En het klopte!

Ik ontdekte in deze periode mijn natuurtalent om als life coach mensen te gaan coachen. Ik gaf diepte inzichten, visie en strategie aan mensen. Hiermee konden ze verder met hun leven of business.

Met ruim 15+ jaar ervaring heb ik als life coach een eigen geheel stijl ontwikkeld.

Het onmogelijke mogelijk maken is mijn passie, om mensen en bedrijven te helpen met hun persoonlijke of zakelijke doorbraak. Het klinkt misschien cliché voor jou maar de werkelijkheid is dat ik de afgelopen 15 jaar met coaching, voor veel mensen, een doorbraak heb mogen realiseren. Ik ben niet de standaard coach die je misschien verwacht. Vanuit 20 jaar bewustwording en met een sterk ontwikkelde intuitive mind geef ik jou directe inzichten, visie en strategie om de doorbraak te realiseren.

The gift 

Dat is ook mijn unieke manier van coaching, om met bewustzijn en een intuitive mind vrije energie te genereren. Neem nu de quote van Einstein; “The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind its faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten about the gift.” Lees meer over the intuitive mind, hoe mijn visie is en hoe ik hem gebruik. 

Heden ten dage ben ik voor veel organisaties werkzaam en help mensen met persoonlijke groei en het ontwikkelen van hun potentieel. Ik zit met een heel breed netwerk van mensen aan tafel, van CEO’s waarmee ik graag spar over visie en strategie of mensen die helemaal op de bodem zitten van hun leven. 

Als life coach maakt het mij niet uit waarvoor je komt! Iedereen is welkom en iedereen heeft een prachtig potentieel om te ontwikkelen.

 

Life Coach Marko de Jong Limburg

Als life coach help ik je graag om je potentieel te ontwikkelen

Het is prachtig om persoonlijk te groeien, om de waarde van jezelf te bepalen en je potentieel te ontwikkelen.

Jij bent uniek en verdiend een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, een leven waar jouw talenten ten volle worden benut, een leven dat jij zoals jij dat wilt vanuit jouw eigen kracht. Jij moet gaan voelen om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

Jouw potentieel bevat alles wat je nodig hebt om met de juiste drijfveren je doelen te bereiken. Met life coaching is het doel je potentieel te ontwikkelen, om je bewust te maken van wie je in totaal bent.

Jouw potentieel bevat o.a.; zorgdragen voor eigen je vitaliteit, je (com) passie, je eigen talenten, je eigen bewustzijn, je zelfliefde, je zelfvertrouwen, je innerlijke kracht, je emotionele intelligentie, je zelfverantwoordelijkheid, je innerlijk leiderschap, je eigenaarschap, je creativiteit, je persoonlijke eigenschappen, je unieke drijfveren, je eigen identiteit en je persoonlijke waarden.

Ik ga als life coach samen met jou een aantal stappen zetten zodat jij bewust wordt van je potentieel en je totale persoonlijkheid. Als coach ben ik transparant, direct en recht door zee. Het kan af en toe best confronterend voor je zijn om oude emoties en patronen te gaan loslaten.  

Ik bied jou als life coach diverse ontwikkeltrajecten van 3 of 6 maanden.

Awareness precedes choice and choice precedes results.

Robin S. Sharma

Ik maak graag kennis met jou!

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij behoefte aan hebt om persoonlijk te groeien en je potentieel te ontwikkelen. Je kunt bij mij langskomen in Berg en Terblijt of we plannen een online afspraak via ZOOM. 

Bewustzijn gaat vooraf aan een keuze en een keuze gaat vooraf aan een resultaat.

Met de bovengenoemde quote van Sharma is eigenlijk mijn ontwikkeling en persoonlijke groei begonnen. Het het leven bestaat uit bewustzijn en de keuzes die je maakt. Zo is het ook met mijn persoonlijke groei gegaan. Dit geld voor iedereen die op de aarde rondloopt. 
 

Tijdens mijn sales periode begon ik met bewustwording en gebruikte mijn intuïtie om mensen te adviseren om het beste uit zichzelf te halen. Ik deed allerlei trainingen op gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Als life coach heb ik onderstaande ontwikkelingen gedaan. 

  • Mental Coaching, welke mindset gebruik je in je leven 
  • Emotionele groei, emotionele intelligentie, hoe zitten jouw emoties in elkaar en de inzichten achter je emoties
  • Ontwikkelen van the intuitive mind om mensen ervan bewust te maken hoe ze die kunnen toepassen en gebruiken. 
  • Genetische wetenschap, oude wijsheden en inzichten in oude religies
  • Potentieel ontwikkeling, hoe zit het potentieel van iemand in elkaar, wat is zijn bereik en hoe gebruikt hij dit.
  • Mindfulness, leven in het Nu en hoe blijf je onder alle omstandigheden op dat punt in je leven

Ik ontdekte tijdens innerlijke processen dat ieder mens een uniek potentieel heeft en kwam tot de kern waar alles om draait, het bewustzijn.

Het bewustzijn is bijzonder krachtig en geeft veel antwoorden over het leven. Wie je echt bent en wat je bereik is. Het bevestigt je persoonlijkheid, je talenten en je persoonlijke eigenschappen. Het geeft jou bestaansrecht en om to volledige bloei te komen in je leven. Het geeft je een gevoel van totaal compleet te zijn. 

Mocht je vragen hebben

Stuur gerust een bericht via de chatbox onderaan op de website of neem contact op via de opties op de contactpagina. 

Life coach bij Marko de Jong Coaching

Als life coach help ik jou graag om je negatieve emoties om te zetten in progressie en groei 

20 jaar geleden begon ik met bewustwording en ben toen met mijn eigen emoties en onzekerheden aan de slag gegaan. Het werd door de jaren heen een echte eyeopener door deze emoties te gaan omzetten in pure zelfrealisatie. Door de jaren heen heb ik dat helemaal uitgediept en met life coaching is dat een speerpunt om jou te helpen met je persoonlijke groei.

Emotionele release

Hoe is jouw zelfbeeld? Of welk zelfbeeld heb je gecreëerd in je leven? De waarde die je aan jezelf geeft is dat de waarde die de maatschappij van jou verlangt. Ben je bewust van de wet van actie en gevolg? Jouw gedachten, je gedrag, je mindset, je communicatie, je innerlijke rust, je balans en de keuzes die je maakt dragen allemaal bij aan het resultaat. Hiervoor ben jijzelf verantwoordelijk!

Misschien komt dat hard binnen maar dat is de realiteit van het leven. Alles bestaat uit actie en gevolg! Elke keuze die je maakt heeft een gevolg

Wat ik met jou ga doen is een onderscheid maken tussen jouw negatieve en positieve emoties. Niet alle emoties die je hebt verlagen jouw zelfbeeld. Met name de negatieve emoties over jezelf stagneren de groei en progressie in je leven. Hieronder heb ik een aantal positieve en negatieve emoties voor je benoemt.

Positieve emoties

Liefde, empathie, gelukkig voelen, blijdschap, kracht, inspiratie, dankbaarheid, hoop, trots, motivatie, passie, creativiteit, compassie, energiek, eenheid, fit.

Negatieve emoties

Faalangst, boosheid, controle, manipulatie, afwijzing, afgunst, alleen voelen, bang, futloos, frustratie, kwaad, kwetsbaar, nerveus, schuldgevoel, uitgeblust, verward, verslagen.

Door negatieve emoties over jezelf vertraag je in je leven om je doelen te bereiken. Emoties komen vaak voor uit aangeleerd gedrag en bepaalde levenservaringen die je hebt opgedaan. Hierdoor is jouw zelfbeeld vertroebelt en raak je in de war. Sommige dingen lukken dan gewoonweg niet. Misschien maak je in je huidige leven nog veel gebruik van oude patronen die je vanuit je verleden hebt aangeleerd. Die blokkeren alleen maar jouw progressie naar de toekomst.

Het doel is dat jouw negatieve emoties krachten worden en jouw persoonlijke beperkingen omgezet worden in potentieel en innerlijke wijsheid. Ik leer je tijdens een traject om je af te stemmen op je unieke persoonlijkheid en de acties te zetten te zetten die jou leiden naar je de doelen die je graag wilt bereiken.  

Er is ook al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar emoties, dit artikel over emotionele intelligentie op Wikipedia vond ik best interessant. 

Coaching in de natuur life coach Marko de Jong

Als life coach neem ik je graag mee de natuur in 

Er is een prachtige natuur rondom Berg en Terblijt gemeente Valkenburg. 

In mijn vrije tijd en ook heel vaak met klanten maak ik tijdens coachsessies gebruik van de natuur. Ik ben zelf veel aan het wandelen on de omgeving van Valkenburg en weet al aardig wat mooie plekjes die ik graag aan jou laat zien. 

Tijdens de coachsessies gaat het erom dat je denken en voelen weer kan verbinden met de natuur. Het is erg mindful om je op deze wijze weer met jezelf te verbinden en het geeft bijzonder veel innerlijke rust. Van denken weer naar voelen. 

Mocht je het leuk vinden dan kunnen we altijd een kennismakingssessie in de natuur doen. Het geeft ruimte aan elkaar en dan kan ik gelijk aan je uitleggen hoe ik werk en hoe mijn aanpak is. 

Als life coach bied ik diverse coachtrajecten

Dit is een deel van mijn dienstverlening, om jou te helpen met je persoonlijke ontwikkeling en zelfbewust te worden. Een coaching traject is een persoonlijk ontwikkeltraject met een doel. Ik bied als life coach een aantal ontwikkeltrajecten aan waarbij de focus iets verschilt. In een traject gaat het om de totale jou en wat je graag met jezelf wilt bereiken. Het gaat om jouw doel, want jij staat centraal!  

Er zijn voorbeelden van doelen genoeg; levensdoelen, businessdoelen, progressie in je carrière, je potentieel ontwikkelen, emotionele balans, leiderschap, een betere work life balans, geen stress meer, gelukkig leven, een betere toekomst of fijne relaties en vriendschappen.

Ik ben benieuwd naar jouw doel?

In een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie gaan we eerst samen jouw doel bespreken. Er zijn trajecten van 6 maanden en van 3 maanden.

Het life coaching coachtraject

Het life coaching ontwikkeltraject

Met dit life coaching ontwikkeltraject gaat het over jouw persoonlijk leven. Hierin staan jouw dromen, ambities, passie, relaties en vriendschappen centraal. Samen gaan we 3 of 6 maanden met elkaar de slag om jouw leven nieuwe input te geven en jouw toekomst op de juiste manier vorm te geven. Ga voor de waarde die jij verdient. 

Het coaching potentieel ontwikkeltraject

Het unieke potentieel ontwikkeltraject

Jouw potentieel is een optelsom van wie je bent. Je talenten, persoonlijke eigenschappen, je emotionele intelligentie en je performance staan centraal tijdens dit ontwikkeltraject. Misschien heb je het gevoel dat er veel meer in je zit dan dat je tot nu toe bereikt hebt in zowel je privé als zakelijk leven. 

Het coaching traject nieuwe leiderschap

Het nieuwe leiderschap ontwikkeltraject

Leiderschap als influencer, je neemt de mensen mee in hun persoonlijke ontwikkeling en maakt ze verantwoordelijk voor hun eigen succes. Het begint bij jou om eerst het beste uit jezelf te halen. Bewust worden van je eigen stijl van leidinggeven waarin jouw eigen succes centraal staat.  

Client Reviews

Ik vroeg een aantal cliënten een review te schrijven, Over hun ervaringen en hoe ze persoonlijk gegroeid zijn. 

Met de analyse kaart Marko telkens een of enkele thema’s aan om samen over in gesprek te gaan. Ik vind het bijzonder dat Marko je snel opmerkt of je dicht bij jezelf blijft of niet. Zijn intuïtieve werkwijze moet wel bij je passen. Ik heb ervaren dat als je eenmaal voelt dat je in een aantal dingen groeit, Marko je weer uitdaagt om je grenzen te verleggen en nieuwe doelen te stellen, zodat je in de voorwaartse beweging blijft en blijft groeien. Het mooie van Marko vind ik dat je enerzijds handvaten krijgt om in je kracht te kunnen staan in elke situatie en anderzijds met ontzettend veel creatieve ideeën voor je werk naar huis gaat. Marko helpt je om anders tegen dingen aan te kijken en van de gebaande paden af te wijken. Ik ervaar dat deze coaching sessies mij een boost geven. De combinatie van Marko’s sterkte intuïtie, creativiteit en oog voor commerciële kansen zorgt ervoor dat ik Marko absoluut kan aanraden.
Review Claire Klant Life Coach Marko de Jong
Claire
Business change manager
Samen zijn we stapje voor stapje door de analyse heengelopen, en werd steeds duidelijker dat ik de twijfel/negatieve projectievelden helemaal zelf in de hand heb. Dit moet je wel even gaan beseffen om het echt aan te kunnen pakken. En daar is Marko een kei in. Marko heeft mij, door me continu een spiegel voor te houden, dan ook echt laten inzien dat als je het uiteindelijk zelf in de hand hebt, je in principe niets in de weg staat om te kiezen voor vooruitgang en positiviteit! En vanaf dat moment heb ik echt verbetering ervaren. Je kunt het namelijk wel denken, maar het inzien is “the key”. Door de handvaten van Marko ben ik een werkwijze kunnen gaan aannemen waar ik mij veel zekerder in voel, en waarbij ik uit ga van mijn eigen kracht en positiviteit. Een wereld van verschil!
client will brand
Mike
Projectmanager
Bijzonder, doeltreffend, effectief en respectvol zijn een van de vele dingen die me zijn bijgebleven. En wauw wat was het een mooi en leerzaam traject om samen met Marko door te maken. Ik zat voorafgaand aan het traject en tijdens de eerste sessie behoorlijk in de weerstand. Maar dit was snel voorbij Marko hield mij een spiegel voor en ik kwam met met beide voetjes weer op de grond. Samen hebben we stap voor stap het traject voortgezet en wat was het een fijn en bijzonder traject. Het niet continu willen winnen en vooral dicht bij mezelf blijven gaven mij handvaten om steeds beter te functioneren op mijn werk en in mijn dagelijks leven. Het niet meer hoeven opboksen tegen onzekerheden en onwetendheden heeft bij mij voor ontzettend veel rust gezorgd. Door het traject kan ik oprecht zeggen dat ik veel anders in het leven sta. Zoals Marko zegt je eigen potentieel!! Marko ik blijf voorlopig nog aan de onderkant van mijn voeten denken. Bedankt voor deze mooie en leerzame ervaring!–
zakra invite image
Marc Wijsen
Woonconsulent bij woonpunt
Ik heb veel gehad aan de coaching van Marko. In mijn proces van zelfontwikkeling heb ik al veel uitgeprobeerd en geëxperimenteerd. Altijd interessant, altijd weer nieuwe informatie, maar nooit echt praktisch in je leven van dag tot dag en vaak liep ik dan toch weer vast. Na mijn eerste sessie bij Marko was ik echt verbaasd, hoe anders dit was bij hem! Zijn boodschap zo helder, to the point en met een activerende werking. Tijdens onze sessies knalde ik met hem door de dingen waar ik al zo lang in vastzat en maar op de een of andere manier niet leek uit te komen. Hij heeft me geholpen een ander perspectief te vinden, een perspectief dat aansluit op wie ik echt ben. In een korte tijd heeft hij mij geholpen om leiderschap te nemen over mijn leven. ZIjn duidelijke en confronterende stijl vond ik prettig daarbij. Hij gaf mij het vertrouwen om uit mijn comfortzone te stappen. De praktische en directe toepasbaarheid van zijn coaching vond ik transformerend. Dat kwam niet alleen door zijn heldere stijl maar ook door het vertrouwen wat hij mij gaf in hem als coach en in mij en mijn mogelijkheden die hij zo goed weet aan te voelen. Marko helpt je om naar een hoger niveau in je leven te stijgen, met no way back, want wat voelt het goed om jezelf weer te kunnen zijn!
neve web design studio 03.1
Emma
Privé traject
Schuiven naar boven