Succes is wie je bent!

Succes is wie je bent, potentieel ontwikkeling bij Marko de Jong coaching

Succes is wie je bent

Succes is wie je bent! Hallo ik ben Petra en ben bezig bij Marko met een compleet potentieel ontwikkeltraject. Ik wil graag succesvol zijn in mijn privé en zakelijk leven. Tijdens het coachtraject heeft Marko mij bewust gemaakt van een aantal onbewuste unieke eigenschappen waarvan ik niet wist dat ik die had. In mijn zakelijke carrière ben ik bezig met veranderingsprocessen binnen een organisatie en Marko maakte me laatst bewust met de vraag; Wat is eigenlijk jouw X-factor naar succes? Succes gaat bij mij om authenticiteit en verbinding, zo sta ik ook in mijn leven. Ik ben bewust geworden dat ik mijn eigen succes ben!

Succes is wie je bent, potentieel ontwikkeling bij Marko de Jong coachingSucces en veranderingsprocessen

Zo zie ik dat ook binnen mijn eigen organisatie. Veranderingsprocessen moeten zijn gericht op het succesvol maken van de mensen binnen de organisatie en ze moeten dat ook echt gaan voelen. Meten kan je succes dus niet, je kunt het alleen maar voelen. Het is als een soort vibe die door de organisatie gaat waarmee een nieuwe cultuur geboren gaat worden. Een nieuwe dimensie van samenwerken, verbinden en gebruik gaan maken van het maximale gezamenlijke potentieel.

Loslaten verleden

Doordat ik het verleden ben gaan loslaten en te gaan vertrouwen op mijn eigen authenticiteit maak ik optimaal gebruik van de wet van aantrekking om succesvol te zijn. Het principe hierin, is dat ik iedereen binnen mijn organisatie al het succes van de wereld toewenst! Ik ben hiermee dus op weg om mijn omgeving succesvol te maken. Zo word ik zelf ook succesvol! Ik ben bij Marko bewust geworden dat dit een stuk van mijn DNA is om mensen om me heen te motiveren en inspireren met mijn authenticiteit, unieke eigenschappen en mijn verbinding met wie ik ben. Ik ben dit ook steeds verder aan het integreren in mijn leven en het begint al mooie resultaten op te leveren.

Anderen succesvol maken

Dit deel zou ik iedereen aanbevelen, iedere keer als je iemand help om succesvol te worden maak de weg vrij voor je eigen succes! Succes ervaar je dus pas als jij je toegevoegde en unieke waarde toepast in de wereld om je heen. Succes is groei en positieve vooruitgang! Succesvol zijn begint met de keuze dat jezelf ook succesvol mag zijn. Succesvol leiderschap ontstaat alleen als je de omgeving wil laten groeien (upgraden, upsizen) om hun eigen succes te ontdekken. Het blijft natuurlijk wel hard werken en investeren in jezelf.

Succes als betekenis

Over het woord succes is eigenlijk niet veel te vinden. Vaak gaat het om het bereiken van iets. Naar mijn mening is het zo dat je iedere dag succesvol kan zijn door te doen wat goed voelt. Goed doen is heel fijn om te doen en geeft verbinding en connectie met de wereld om je heen. Dus als je succes koppelt aan goed doen ben je eigenlijk al succesvol. Nu is natuurlijk de vraag of je alleen voor anderen bezig bent om goed te doen of dat je ook voor jezelf goed doet. Vaak ligt daar een probleem omdat veel mensen dat zichzelf niet gunnen,

Volgens de website onze taal is succes

Lees meer 

Je kunt succes hebben of iemand succes wensen, maar waar komt het woord succes eigenlijk vandaan?

Succes is overgenomen uit het Frans. Het woord is voortgekomen uit het Latijnse werkwoord succedere. Dat woord betekent onder andere ‘lukken, slagen’, en deze betekenis vinden we terug in de betekenis van ons woord succes: ‘goede uitslag, geluk, bijval, voorspoed’.

Mocht je het fijn vinden om eens een coachsessie te plannen dan ben je van harte welkom.

GRATIS KENNISMAKINGSSESSIE

Geheel vrijblijvend plan ik graag een persoonlijke kennismakingssessie met jou! Als coach luister ik graag naar jouw hulpvraag en je kunt dan gelijk met mij kennismaken. Ik vertel jou dan over mijn programma en met welk doel we jou gaan ontwikkelen. Tijdens dit gesprek krijg ook al een aantal mooie tips mee die je gelijk in de praktijk kunt gaan toepassen.

Plan een gratis kennismakingssessie

Groet
Coach Marko de Jong

Meer over life coaching
Meer over business coaching

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching

logo LinkedIn

Google logo

Succes is wie je bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven