Als life coach help ik jou om je leven vorm te geven. Dat is nogal wat. Want ik kan natuurlijk niet jouw leven voor je invullen. Maar ik kan je wel helpen om zelf tot inzichten te komen. Op die manier lukt het je om weer controle te nemen over je leven, doelen te stellen en uiteindelijk een gelukkiger leven te leiden. Met life coaching werken we samen aan jouw levensdoelen, dat kunnen persoonlijke of zakelijke doelen zijn.

Als er vertrouwen is kunnen we enorme stappen zetten en onze grootste uitdagingen omzetten in onze grootste kansen. Door jezelf weer volledig te gaan vertrouwen stap je in een wereld van onbegrensde mogelijkheden.

 

Life Coaching in Limburg hulp bij persoonlijke groei Coach Marko de JongLife coaching

Het is niet altijd makkelijk om je eigen doelen voor jezelf helder te krijgen. Ben ik blij met mijn leven nu, en hoe wil het verder invullen? Hoe wil ik er over 10 jaar bijzitten, en 15? Op persoonlijk vlak, maar misschien ook zakelijk. Het zijn de grote vragen in het leven, en daarom zijn ze ook niet eenvoudig te beantwoorden. Daarom is het natuurlijk helemaal geen slecht idee om daar hulp bij in te roepen. Door met een professionele coach te kijken naar het stellen van die doelen, en naar het pad dat je wilt doorlopen om ze te bereiken, kun je aan de slag.

Plan direct een kennismakingsgesprek

 

Hoe werkt life coaching?

Er is natuurlijk geen one-size-fits-all recept voor coaching, want het gaat om jou. De kernvragen zijn dan ook:

 • Wie ben je
 • Wat wil je
 • Wat kan je

Dat lijken eenvoudige vragen, maar misschien ben je hier al enorm op vastgelopen. Door verkeerde beslissingen ben je misschien afgeweken van je gekozen pad, en nu lukt het niet om de koers bij te stellen. Of je krijgt niet de resultaten die je wilt of verwacht. Dát is waar life coaching je mee helpt.

Verschillende trajecten

Er zijn verschillende trajecten die je kunt volgen om jouw doelen te bereiken. Uiteraard is coaching altijd persoonlijk. Ieder mens is tenslotte uniek.

Het aanbod van life coaching diensten 

>> Het life coaching traject
>> Het coachtraject potentieel!
>> Een persoonlijke potentieel analyse
>> Levensvragen coaching
>> Een persoonlijke life coachsessie
>> Coaching traject leven vanuit bewustzijn 

Laten we samen kijken welk traject of sessie het beste bij jou past

Het verhaal van jouw leven

Wat je tot nu toe meegemaakt hebt verteld een verhaal over jouw leven. Dat is een verhaal met actie en gevolg. De resultaten die er tot nu toe geweest zijn in je leven, zijn uiteindelijk allemaal door jezelf gekozen. Wat vind je daarvan? Zie je het zelf ook zo? Met life-coaching gaan we samen op weg om met inzichten en transformatie om jouw leven te veranderen zodat jij vanuit daadkracht nieuwe keuzes kunt maken. Ik laat aan jou zien en voelen hoe jij je leven opnieuw kunt inrichten en hoe jij met passie je toekomst kunt vormen.

Voor wie is life coaching

Life coaching is voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of je nu vastzit in een stukgelopen relatie, op werkgebied niet gelukkig bent of niet weet hoe je de toekomst moet invullen, met mij als life coach zoeken we het antwoord op die vragen. En wanneer we ze vinden, gaan we ook meteen kijken hoe we jouw nieuwe doelen concreet kunnen maken. Dat past bij mijn recht-door-zee aanpak.

Life coaching en persoonlijke ontwikkeling

Om je potentieel te bereiken ga ik, als coach, samen met jou aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Het gebied van de persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving. Persoonlijke ontwikkeling vindt het hele leven plaats.

Met life coaching garandeer ik jou als coach flinke progressie en vooruitgang door persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling bestaat onder andere uit:

 • Het vergroten van het zelfbewustzijn;
 • Het vergroten van zelfkennis;
 • Het verbeteren of leren van communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Het opbouwen of versterken van zelfvertrouwen;
 • Het ontwikkelen van eigen krachten en talenten;
 • Het verbeteren van de levensstijl en/of de kwaliteit van leven;
 • Het verbeteren van de fysieke gezondheid;
 • Het verbeteren van de financiële gezondheid;
 • Het realiseren van dromen, aspiraties en levensdoelen;
 • Het vormgeven en uitvoeren van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Op Wikipedia wordt ook veel uitgelegd over persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt voor een enkele coachsessie komen om je leven een positieve boost te geven. Een life coachsessie kost 75 euro voor 90 minuten.

Wil je langer werken aan jezelf en het bereiken van je (nieuwe) doelen, dan bied ik ook of gebied van life coaching een compleet coachtraject ‘life’ aan. Samen met jou werken we 6 maanden aan je transformatieproces.

Naar coachtraject life 

Google review Emma 28 maart 2021 

Ik heb veel gehad aan de coaching van Marko. In mijn proces van zelfontwikkeling heb ik al veel uitgeprobeerd en geëxperimenteerd. Altijd interessant, altijd weer nieuwe informatie, maar nooit echt praktisch in je leven van dag tot dag en vaak liep ik dan toch weer vast. Na mijn eerste sessie bij Marko was ik echt verbaasd, hoe anders dit was bij hem! Zijn boodschap zo helder, to the point en met een activerende werking.

Tijdens onze sessies knalde ik met hem door de dingen waar ik al zo lang in vastzat en maar op de een of andere manier niet leek uit te komen. Hij heeft me geholpen een ander perspectief te vinden, een perspectief dat aansluit op wie ik echt ben. In een korte tijd heeft hij mij geholpen om leiderschap te nemen over mijn leven. Zijn duidelijke en confronterende stijl vond ik prettig daarbij.

Hij gaf mij het vertrouwen om uit mijn comfortzone te stappen. De praktische en directe toepasbaarheid van zijn coaching vond ik transformerend. Dat kwam niet alleen door zijn heldere stijl maar ook door het vertrouwen wat hij mij gaf in hem als coach en in mij en mijn mogelijkheden die hij zo goed weet aan te voelen. Marko helpt je om naar een hoger niveau in je leven te stijgen, met no way back, want wat voelt het goed om jezelf weer te kunnen zijn!

Lees meer reviews 

GRATIS KENNISMAKINGSSESSIE

Geheel vrijblijvend plan ik graag een persoonlijke kennismakingssessie met jou! Als coach luister ik graag naar jouw hulpvraag en je kunt dan gelijk met mij kennismaken. Ik vertel jou dan over mijn programma en met wel doel we jou gaan ontwikkelen. Tijdens dit gesprek krijg ook al een aantal mooie tips mee die je gelijk in de praktijk kunt gaan toepassen.

Plan een gratis kennismakingssessie

Groet
Coach Marko de Jong

 

Logo Life en Business Coach Marko de Jong in Limburg

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching