Als life coach help ik jou om je leven vorm te geven. Dat is nogal wat. Want ik kan natuurlijk niet jouw leven voor je invullen. Maar ik kan je wel helpen om zelf tot inzichten te komen. Op die manier lukt het je om weer controle te nemen over je leven, doelen te stellen en uiteindelijk een gelukkiger leven te leiden.

 

Life Coaching in Limburg hulp bij persoonlijke groei Coach Marko de JongLife coaching

Het is niet altijd makkelijk om je eigen doelen voor jezelf helder te krijgen. Ben ik blij met mijn leven nu, en hoe wil het verder invullen? Hoe wil ik er over 10 jaar bijzitten, en 15? Op persoonlijk vlak, maar misschien ook zakelijk. Het zijn de grote vragen in het leven, en daarom zijn ze ook niet eenvoudig te beantwoorden. Daarom is het natuurlijk helemaal geen slecht idee om daar hulp bij in te roepen. Door met een professionele coach te kijken naar het stellen van die doelen, en naar het pad dat je wilt doorlopen om ze te bereiken, kun je aan de slag.

Plan direct een kennismakingsgesprek

 

Hoe werkt life-coaching?

Er is natuurlijk geen one-size-fits-all recept voor coaching, want het gaat om jou. De kernvragen zijn dan ook:

 • Wie ben je
 • Wat wil je
 • Wat kan je

Dat lijken eenvoudige vragen, maar misschien ben je hier al enorm op vastgelopen. Door verkeerde beslissingen ben je misschien afgeweken van je gekozen pad, en nu lukt het niet om de koers bij te stellen. Of je krijgt niet de resultaten die je wilt of verwacht. Dát is waar life-coaching je mee helpt.

Verschillende trajecten

Er zijn verschillende trajecten die je kunt volgen om jouw doelen te bereiken. Uiteraard is coaching altijd persoonlijk. Ieder mens is tenslotte uniek.

>> Het life coaching traject, voor het bereiken van je zakelijke en persoonlijke levensdoelen
>> Het potentieel ontwikkeltraject, ontdek en ontwikkel je potentieel
>> Een persoonlijke potentieel analyse 
>> Levensvragen coaching om bepaalde levensvraagstukken op te lossen
>> Een enkele life coachsessie om je leven weer een boost te geven

Laten we samen kijken welk traject of sessie het beste bij jou past

ga voor jouw succes life coaching life coach Marko de JongHet verhaal van jouw leven

Wat je tot nu toe meegemaakt hebt verteld een verhaal over jouw leven. Dat is een verhaal met actie en gevolg. De resultaten die er tot nu toe geweest zijn in je leven, zijn uiteindelijk allemaal door jezelf gekozen. Wat vind je daarvan? Zie je het zelf ook zo? Met life-coaching gaan we samen op weg om met inzichten en transformatie om jouw leven te veranderen zodat jij vanuit daadkracht nieuwe keuzes kunt maken. Ik laat aan jou zien en voelen hoe jij je leven opnieuw kunt inrichten en hoe jij met passie je toekomst kunt vormen.

Voor wie is life coaching

Life coaching is voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of je nu vastzit in een stukgelopen relatie, op werkgebied niet gelukkig bent of niet weet hoe je de toekomst moet invullen, met mij als life coach zoeken we het antwoord op die vragen. En wanneer we ze vinden, gaan we ook meteen kijken hoe we jouw nieuwe doelen concreet kunnen maken. Dat past bij mijn recht-door-zee aanpak.

Kijk eens of je je herkent in deze coach thema’s

Doelen van life-coaching;

 • Meer inzichten over je levensbestemming, het doel van je leven.
 • Ontwikkelen van je potentieel, talenten en vaardigheden.
 • Loslaten van angsten en emoties.
 • Loslaten van het verleden en beperkende overtuigingen.
 • Creëren vanuit het nu en vormgeven aan je toekomst.
 • Een andere weg kiezen na bijvoorbeeld een burn-out, ziekte of ontslag.
 • Meer rust in je hoofd en in je hart.
 • Blijvend je energieniveau verhogen.
 • Anders vormgeven van je relaties.

Je kunt voor een enkele coachsessie komen om je leven een positieve boost te geven. Een life coachsessie kost 75 euro voor 90 minuten.

Wil je langer werken aan jezelf en het bereiken van je (nieuwe) doelen, dan bied ik ook een compleet coachtraject ‘life’ aan. Samen met jou werken we 6 maanden aan je transformatieproces.

Life-coaching kan ook online via ZOOM Online coaching bij coach Marko de Jong.

Mocht je verder vrijblijvend informatie willen of een gratis kennismakingsgesprek plannen, neem dan contact op. Ik hoor graag van je!

Groet Marko

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching