De kracht van realiteit

Gebruik de kracht van realiteit

We creëren zelf door levenservaringen en onze gedachten onze realiteit. Wat is nu eigenlijk jouw realiteit? Realiteit is dat iets wat nooit zal weggaan uit je leven. Het is het punt van werkelijk aanwezig zijn en al je ervaringen bundelt in het moment van NU. Dat is ook het moment waarin je werkelijk leeft en je bewustzijn niet gekoppeld is aan het verleden of een verwachte toekomst. Veel mensen leven met verwachtingen en vergeten te zijn in het moment van NU. In het Nu is er alleen zijn. Daar ben je als persoon optimaal verbonden met je authenticiteit en kun je jouw potentieel het beste benutten.

Hoe kom je tot jouw realiteit in jouw leven?

Door spiritueel te groeien leer je het verleden een plek te geven. Waarom? Je bent als mens eigenlijk helemaal compleet! Je leert met spiritualiteit oude patronen en conditioneringen los te laten om zo te groeien naar het NU. Je bent alleen, je bent een eenheid, je hebt andere mensen in je leven alleen nodig om mee te verbinden en samen iets te bereiken wat deel uitmaakt van een groter doel. Dat kan met 2 personen zijn of met meerdere mensen. Met spiritualiteit leer je gebruik te maken van al jouw zintuigen waarmee je geboren bent.

Mentaal groeien

Door mentaal te groeien leer je jouw spiritualiteit om te zetten in mentale energie en vanuit je authentieke kern leer je om in het Nu te zijn en jouw krachtige realiteit te gebruiken voor het scheppen van energie. In welke vorm jij die energie gebruikt is een keuze die jouw authentieke kern vanzelf maakt. Het is pure en transparante energie die jouw drijfveren aansturen om jouw hoogste doel te dienen.

Ontdek de kracht van realiteit coach Marko de JongToepassen van realiteit

Door de kracht van realiteit toe te passen in je leven maakt je authenticiteit contact met het Nu. Je kunt leren om altijd in het Nu te zijn om zo jouw leven te wijden aan doelen die voor jou bestemd zijn. De rest kun je dan gaan loslaten omdat het verspilde energie is en omdat het niets meer te maken heeft met het Nu. Je creëert hiermee optimaal je leven en ook je zakelijke doelen.

Bewustwording

Door mensen bewust te maken van hun realiteit zie je mensen compleet veranderen, er gaat vaak een wereld voor hen open! Er ontstaat een nieuwe realiteit! Uiterlijke keuzes worden innerlijke keuzes die overeenstemmen met hun authenticiteit. Men wordt bewust van actie en gevolg en de zelfverantwoordelijkheid. Je ziet een hele andere flow komen bij mensen, een positievere mindset, happiness en joy.

Realiteit volgens de wetenschap

Hieronder een aantal definities van realiteit het wordt ook vaak omschreven als de werkelijkheid

1) Actualiteit 2) Ernst 3) Gestemdheid 4) Het wezenlijke 5) Praktijk 6) Realiteit 7) Waarachtigheid 8) Waarheid 9) Wezenlijke (het) 10) Wezenlijkheid. Volgens Encyclo.nl 

Werkelijkheid of realiteit is het geheel van het feitelijk bestaande, in tegenstelling tot het denkbeeldige. In het dagelijks leven en in veel wetenschappelijke disciplines wordt de werkelijkheid als vanzelfsprekend verondersteld, in de filosofie en de wetenschapsfilosofie wordt het begrip werkelijkheid echter geproblematiseerd. Volgens Wikipedia 

Wil je een keer een realtietssessie boeken, dan ben je van harte welkom. Mijn coachtrajecten zijn gebaseerd op realiteit. Alleen vanuit je realiteit en totale acceptatie van jezelf in het nu kun je jouw leven gaan vormgeven.

WAT WIL JIJ? 

Stel je voor dat jij echt gelukkig kunt worden, geen angsten meer hebt, duidelijke doelen hebt en dat je jouw leven zo kan inrichten dat je jezelf kunt toe-eigenen wat jij verdient. Er is geen goed of slecht, er is alleen maar een keuze. En dat jij de beste keuzes maakt, keuzes die jouw toekomst vullen met hetgeen jij verlangt in je leven. Zou jij dat willen?

Stel aan jezelf regelmatig de volgende vragen? Welke keuze maak ik op dit moment? Welk commitment geef ik aan mijn keuze? Met welke focus ga ik mijn succes bereiken? Het begint allemaal met het besef dat jij altijd een keuze hebt!

“Trust in what you love, continue to do it, and it will take you where you need to go.” ~Natalie Goldberg

Plan een gratis kennismakingssessie

Lees meer over life coaching 

 

 

De kracht van realiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven