Boost Up Coachsessie

Een boost up coachsessie 

Met een boost up coachsessie geef je jouw leven weer een boost, met een positieve voorwaartse beweging!

Voor een boost coachsessie maakt het niet uit wat je hulpvraag, probleem of uitdaging is. We gaan met elkaar in gesprek, en tijdens de sessie komen we vanzelf tot dat punt waarin je nu vastloopt. Ik bied jou ruime ervaring op gebied van levensvraagstukken en op gebied van bewustwording! Ik reik je graag handvatten aan waarmee jij de komende tijd aan de slag kunt gaan.

Coachsessie boost up bij Life Coach Marko de Jong

Een boost up coachsessie – inspireer jezelf!

Kies voor een leven waarin jij jezelf helemaal kunt terugvinden, waarin je vrij bent van het verleden en beperkende overtuigingen. Een leven waarin jij de leiding neemt, om met jouw unieke talenten de juiste koers te bepalen.

Een leven met passie en voldoening, waarin jij de juiste stappen zet om je persoonlijke en/of zakelijke doelen te bereiken.

Besef dat jij recht hebt op zo’n leven! Besef dat jij waardevol genoeg bent om jouw leven de juiste invulling te geven. Een boost coach sessie is het duwtje in de rug om bloot te leggen wát jouw talenten zijn, waar pijnpunten zitten en hoe je vooruitkomt.

Samen zorgen we ervoor dat je direct het pad naar geluk kunt bewandelen.

Prijzen 

Een enkele boost up coachsessie duurt ca 90 minuten en kan iets uitlopen, de kosten zijn 75 euro inclusief BTW.

Misschien zijn onderstaande diensten ook iets voor jou? 

Life coaching met impact Marko de Jong Coaching

Met life coaching houden we impact en vooruitgang in jouw leven

Jij en de inhoud van jouw leven staan centraal bij life coaching. Zie het leven even als een potje boksen. Je bent elke dag in je hoofd hard aan het trainen en je bedenkt allerlei scenario’s hoe de uitkomst van de wedstrijd zou kunnen zijn die voor de boeg ligt.

En als dan de grote dag eraan komt verloopt het vaak helemaal anders! Top boksers zijn alleen met hun verbinding, hun bereik, hun potentieel, hun daadkracht en hun talenten bezig om dan te gaan vertrouwen dat het ze het beste van hunzelf gaan geven in de wedstrijd! 

Zo gaat het ook in het leven. Je bedenkt zoveel scenario’s in je hoofd, dat je op een gegeven moment niet meer weet wat je echt aan het doen bent. 

What is missing the point

Het leven is geen scenario, jouw leven is uniek, het is maatwerk, het moet ten volste geleefd worden. Ik zie zoveel mensen om me heen die niet weten hoe ze hun gevoel, denken en emoties in balans kunnen brengen. Hierdoor blijft het leven een raadsel voor hun. Je moet gaan leren vertrouwen op alles van wie je bent en totaal jezelf weer leren omarmen. 

Met life coaching gaan we samen aan de slag om de balans terug te brengen in je leven, zodat jij de juiste keuzes gaat maken om jouw doelen te bereiken. 

Hoe we dat gaan doen en welke mogelijkheden er zijn leg ik graag aan je uit.

Meer over life coaching kun je vinden via onderstaande link. 

Het coachtraject life Marko de Jong Coaching Limburg

Het life coaching coachtraject bevat veel zelfkennis. 

Een vast onderdeel van het life coaching coachtraject is een persoonlijke analyse! Door deze analyse krijg je veel zelfkennis ter beschikking. Je wordt geboren met een natuurlijk potentieel en het is je geboorterecht om dienstbaar aan jezelf te zijn en hiermee je levensdoelen te halen.

In deze analyse staan een aantal zaken die voor jou belangrijk zijn om je toekomst te gaan vormgeven. Welke persoonlijkheid ben je en hoe kan jij het beste keuzes maken. Ook zie je de eigenschappen die jij bewust bent in je leven die deel uitmaken van je talenten. 

Dit document gebruiken we tijdens het life coaching coachtraject om terug te koppelen naar je identiteit, wie je bent en bevestigen van je persoonlijkheid. 

De analyse met zelfkennis kun je 24/7 je hele leven lang gebruiken om je zelf te ontwikkelen en hierdoor jezelf centraal te leren zetten en gebruik te maken van je potentieel. 

Life Coach Marko de Jong Limburg

Als life coach help ik graag om je potentieel te ontwikkelen

Ik vind het fantastisch om als coach mensen te helpen met hun persoonlijke groei en het bereiken van hun doelen. Ik weet zelf ook wat het is als je ergens staat en je kunt niet verder. Welke keuzes ga je dan maken! Enige hulp is dan altijd welkom. 

Mijn verhaal begint in het bedrijfsleven en 15 jaar geleden maakte ik een switch om coach te worden. Coachen zit in mijn DNA en ik heb er een hele zoektocht van gemaakt om tot de kern van een persoon te komen. 

Dat is gelukt, om een uniek programma te ontwikkelen, wat bijdraagt aan een totaalontwikkeling van een persoon. Het is anders, een disruptieve, holistisch manier om mensen bewust te maken van hun unieke potentieel. 

Ik ben direct en recht door zee als coach. Ik open graag gesloten deuren die belangrijk zijn voor jou om de volgende stappen in je leven te zetten.

Lees meer op over mij op onderstaande pagina. 

Schuiven naar boven