Met een boost coachsessie geef je jouw leven weer een boost, met een positieve voorwaartse beweging!

Een boost coach sessie – inspireer jezelf!

Voor een boost coachsessie maakt het niet uit wat je hulpvraag, probleem of uitdaging is. We gaan met elkaar in gesprek, en tijdens de sessie komen we vanzelf tot dat punt waarin je nu vastloopt. Ik bied jou ruime ervaring op gebied van levensvraagstukken en op gebied van bewustwording! Ik reik je graag handvatten aan waarmee jij de komende tijd aan de slag kunt gaan.

 

Boost coachsessie bij Life coach Marko de Jong LimburgWaarom een boost sessie

Kies voor een leven waarin jij jezelf helemaal kunt terugvinden, waarin je vrij bent van het verleden en beperkende overtuigingen. Een leven waarin jij de leiding neemt, om met jouw unieke talenten de juiste koers te bepalen. Een leven met passie en voldoening, waarin jij de juiste stappen zet om je persoonlijke en/of zakelijke doelen te bereiken. Besef dat jij recht hebt op zo’n leven! Besef dat jij waardevol genoeg bent om jouw leven de juiste invulling te geven. Een boost coach sessie is het duwtje in de rug om bloot te leggen wát jouw talenten zijn, waar pijnpunten zitten en hoe je vooruitkomt. Samen zorgen we ervoor dat je direct het pad naar geluk kunt bewandelen.

Een boost coachsessie privé kost 75 euro, inclusief BTW en duurt ca 60-90 minuten.
Voor bedrijven is dit ex BTW

Stuur een bericht via onderstaand contactformulier of bel direct om een afspraak in te plannen. Je kunt ook een bericht plaatsen in de chatbox onderaan de website.

Met hartelijke groet,

Marko de Jong

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching