Boost Up Coachsessie

Een boost up coachsessie 

Met een boost up coachsessie geef je jouw leven weer een boost, met een positieve voorwaartse beweging!

Voor een boost coachsessie maakt het niet uit wat je hulpvraag, probleem of uitdaging is. We gaan met elkaar in gesprek, en tijdens de sessie komen we vanzelf tot dat punt waarin je nu vastloopt. Ik bied jou ruime ervaring op gebied van levensvraagstukken en op gebied van bewustwording! Ik reik je graag handvatten aan waarmee jij de komende tijd aan de slag kunt gaan.

Een boost coachsessie coach Marko de Jong

Een boost up coachsessie – inspireer jezelf!

Kies voor een leven waarin jij jezelf helemaal kunt terugvinden, waarin je vrij bent van het verleden en beperkende overtuigingen. Een leven waarin jij de leiding neemt, om met jouw unieke talenten de juiste koers te bepalen.

Een leven met passie en voldoening, waarin jij de juiste stappen zet om je persoonlijke en/of zakelijke doelen te bereiken.

Besef dat jij recht hebt op zo’n leven! Besef dat jij waardevol genoeg bent om jouw leven de juiste invulling te geven. Een boost coach sessie is het duwtje in de rug om bloot te leggen wát jouw talenten zijn, waar pijnpunten zitten en hoe je vooruitkomt.

Samen zorgen we ervoor dat je direct het pad naar geluk kunt bewandelen.

Prijzen 

Een enkele boost up coachsessie duurt ca 60 minuten en mag iets uitlopen, de kosten zijn 80 euro inclusief BTW. Voor bedrijven is dit exclusief BTW.

Misschien zijn onderstaande diensten ook iets voor jou? 

Het life coachtraject bij Marko de Jong coaching Limburg

Life coaching gaat over wensen, dromen en ambities!

Life coaching gaat over wensen, dromen en ambities en hoe jij midden in het leven staat. Als life coach stap ik als het ware in jouw leven en zie waar jij staat op jouw tijdlijn. Ik kijk naar het verleden en wat je tot nu toe hebt meegemaakt. Vanuit dit vertrekpunt ga ik als life coach samen met jou een plan van aanpak maken waarin ik jou laat zien en voelen hoe jij je toekomst op de juiste manier kunt vormgeven.  

Als coach ga ik samen met jou op weg naar de doorbraak in je leven. Met life coaching kijken waar jouw prioriteit ligt. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor jouw leven blokkeert. Doordat er blokkades zijn stroomt jouw leven niet, door ze te gaan oplossen krijg je weer progressie en vooruitgang. 

Life coaching Limburg Marko de Jong coaching

Met life coaching gaat het over jouw leven

Het life coaching traject 

Wat je tot nu toe meegemaakt hebt verteld een verhaal over jouw leven. Dat is een verhaal met actie en gevolg. De resultaten die er tot nu toe geweest zijn in je leven, zijn uiteindelijk allemaal door jezelf gekozen. Wat vind je daarvan? Zie je het zelf ook zo?

Met life coaching gaan we samen op weg om met inzichten en transformatie om jouw leven te veranderen zodat jij vanuit daadkracht nieuwe keuzes kunt maken. Ik laat aan jou zien en voelen hoe jij je leven opnieuw kunt inrichten en hoe jij met passie je toekomst kunt vormen.

Voor wie is life coaching

Life coaching is voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of je nu vastzit in een stukgelopen relatie, op werkgebied niet gelukkig bent of niet weet hoe je de toekomst moet invullen, met mij als life coach zoeken we het antwoord op die vragen. En wanneer we ze vinden, gaan we ook meteen kijken hoe we jouw nieuwe doelen concreet kunnen maken. Dat past bij mijn recht-door-zee aanpak.

Misschien is een life coaching coachtraject iets voor jou? Zie onderstaande link. 

Life Coach Marko de Jong Limburg

Als life coach help ik graag om je potentieel te ontwikkelen

Ik vind het fantastisch om als coach mensen te helpen met hun persoonlijke groei en het bereiken van hun doelen. Ik weet zelf ook wat het is als je ergens staat en je kunt niet verder. Welke keuzes ga je dan maken! Enige hulp is dan altijd welkom. 

Mijn verhaal begint in het bedrijfsleven en 15 jaar geleden maakte ik een switch om coach te worden. Coachen zit in mijn DNA en ik heb er een hele zoektocht van gemaakt om tot de kern van een persoon te komen. 

Dat is gelukt, om een uniek programma te ontwikkelen, wat bijdraagt aan een totaalontwikkeling van een persoon. Het is anders, een disruptieve, holistisch manier om mensen bewust te maken van hun unieke potentieel. 

Ik ben direct en recht door zee als coach. Ik open graag gesloten deuren die belangrijk zijn voor jou om de volgende stappen in je leven te zetten.

Lees meer op over mij op onderstaande pagina. 

Schuiven naar boven