Boost Up Coachsessie

Een boost life coachsessie geeft weer inzichten 

Met een boost life coachsessie geef je jouw leven weer een boost met een positieve voorwaartse beweging!

Waar heb jij behoefte aan op dit moment in je leven, inzichten, visie of hoe je verder moet in je leven of op je werk? Tijdens een boost life coachsessie schakelen we snel naar de problematiek die er is en reik ik jou adviezen en oplossingen aan om de draad weer op te pakken. Het maakt mij niet uit als life coach waarvoor je komt, ik bied jou 15 jaar ervaring op gebied van zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. 

Er zijn natuurlijk diverse thema’s die zich kunnen voordoen in je leven, faalangst, loslaten, in je kracht staan, relatieproblemen of je weet gewoon niet hoe jij je toekomst kunt vormgeven. Ik ga als life coach graag tijdens een life coachsessie aan de slag met jou zodat jij je probleem een nieuwe plek kunt geven en de draad weer kan oppakken.

Tot de kern van jouw probleem

Ik ga als life coach tijdens een life coachsessie graag naar de kern van het probleem toe om die samen met jou op te lossen en mocht je later besluiten om een coachtraject te komen doen dan trekken we deze sessie van het totaalbedrag af. 

Prijzen 

Een enkele boost up life coachsessie duurt ca 60 minuten en mag iets uitlopen, de kosten zijn 85 euro per uur inclusief BTW. Voor bedrijven is dit exclusief BTW.

Neem contact op om een life coachsessie te plannen via de WhatsApp button onder aan de site, ik ontmoet je graag. Groet Marko 06-41719250  

Life coachsessie bij Coach Marko de Jong in Limburg

Overweeg een life coachtraject 

In plaats van een life coachsessie kun je natuurlijk ook een life coachtraject overwegen. 

Met het coachtraject life gaan we alles uit jouw leven halen. We gaan jouw eigen waarheid ontdekken. Het gaat om jouw ambities, dromen en wat je graag wilt bereiken in je leven. Heb jij die al? Wat wil jij graag bereiken? Wat wil jij gaan waarmaken in je leven? Of sta je ergens op een dood punt in je leven waar je niet meer wilt blijven en weet je niet hoe je dat moet gaan aanpakken?  

Jouw leven is een aaneenschakeling van actie en gevolg. Alles is gebaseerd op keuzes die je gemaakt hebt, soms niet eens bewust. Hoe is de stand van zaken? Zie je een patroon in jouw keuzes, en ben je er – achteraf gezien – blij mee? Wat zou je anders doen?

Met die waardevolle inzichten krijg jij helderheid, waardoor je jouw keuzes in het vervolg veel bewuster kunt maken. We bestuderen je drijfveren, en gaan eens kijken hoe het er buiten je comfortzone uitziet!  Zo creëer je zelf je eigen toekomst, met passie en daadkracht. Ik laat je zien hoe!

Schuiven naar boven