Tijdens het coachen om jouw potentieel te ontwikkelen maak ik gebruik van Human Design. Hiermee krijg je een op papier als fundament, jou als persoon te zien en wat jouw eigenschappen zijn in dit leven. Met Human Design ontdek je wat jou anders maakt dan alle anderen. Het laat jou unieke zelf zien en waarmee jij in dit leven tot voldoening kan komen.

 

Human Design Marko de Jong Coaching

 

Het Human Design System is een synthese van oude en moderne wetenschappen en heeft bewezen een waardevol hulpmiddel te zijn voor het ontwikkelen van bewuste en onbewuste aspecten van mensen.

Denk jij dat het leven maakbaar is? Dat je alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt? Human Design beweert het tegendeel. Dit revolutionaire systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Met je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

Het is niet gebaseerd op geloof, maar is een logische wetenschap, een revolutionair systeem, dat je de mogelijkheid biedt om diepere kennis over jezelf te kunnen ontdekken.

Als je eenmaal begint te experimenteren met deze kennis, kun je veranderingen in je perspectief ervaren. Dit helpt je na verloop van tijd te leren wat jouw voldoening schenkt. Iedereen wil vrede, passie, succes, vooruitgang en voldoening in zijn. Al deze unieke ontwikkelingen komen tot leven als je in overeenstemming bent met je ware aard. Veel mensen zijn zich niet bewust en hebben weerstanden, geconditioneerd gedrag en beperkende overtuigingen. Die uiten zich in emoties in de vorm van boosheid, frustratie, bitterheid met teleurstellingen als eindresultaat.