Tijdens het coachen om jouw potentieel te ontwikkelen maak ik gebruik van Human Design. Hiermee krijg je een op papier als fundament, jou als persoon te zien en wat jouw eigenschappen zijn in dit leven. Met Human Design ontdek je wat jou anders maakt dan alle anderen. Het laat jou unieke zelf zien en waarmee jij in dit leven tot voldoening kan komen.

 

Human Design Marko de Jong Coaching

Human Design

Het Human Design System is een synthese van oude en moderne wetenschappen en heeft bewezen een waardevol hulpmiddel te zijn voor het ontwikkelen van bewuste en onbewuste aspecten van mensen.

Denk jij dat het leven maakbaar is? Dat je alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt? Human Design beweert het tegendeel. Dit revolutionaire systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Met je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Potentieel analyse Human design Life en bussiness coach Marko de JongHuman Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

Het is niet gebaseerd op geloof, maar is een logische wetenschap, een revolutionair systeem, dat je de mogelijkheid biedt om diepere kennis over jezelf te kunnen ontdekken.

Als je eenmaal begint te experimenteren met deze kennis, kun je veranderingen in je perspectief ervaren. Dit helpt je na verloop van tijd te leren wat jouw voldoening schenkt. Iedereen wil vrede, passie, succes, vooruitgang en voldoening in zijn. Al deze unieke ontwikkelingen komen tot leven als je in overeenstemming bent met je ware aard. Veel mensen zijn zich niet bewust en hebben weerstanden, geconditioneerd gedrag en beperkende overtuigingen. Die uiten zich in emoties in de vorm van boosheid, frustratie, bitterheid met teleurstellingen als eindresultaat.

De basis van de Human Design Analyse 

Deze methodiek komt vanuit de stroming ‘Human Design’. Deze bekende filosofie is gebaseerd op genetische wetenschap en oude wijsheden Kwantumfysica, Astronomie, Biochemie, Genetica, I-Tjing, Astrologie, Chakra-leer en Kabbala.

Ik gebruik deze methodiek tijdens mijn coachtrajecten, bijvoorbeeld het coachtraject potentieel, maar je kunt hem ook los bestellen met een coachsessie van 2 uur om het aan je uit te leggen.

In de Human Design analyse staat o.a.

  • Je sterke (onbewuste) kanten en je (onbewuste) beperkingen.
  • Type en persoonlijkheid, hoe zit jouw persoonlijkheid in elkaar en wat zijn belangrijke voorwaarden in jouw leven om de koers te bepalen.
  • De voor jou beste beslisstrategie; we nemen per dag vele besluiten die ons door de dag leiden. Dit gaat met name over hoe jij voor jezelf de beste besluiten neemt. Niet vanuit emotie, maar gekoppeld aan je authentieke persoonlijkheid. Hoe inspireer jij jezelf en je omgeving.
  • Jouw persoonlijke eigenschappen en talenten gekoppeld aan je authenticiteit. Deze sturen jouw potentieel aan, dit is het geheel van wie jij bent. Want jij bent immers “Totaal”
  • Hoe kun je het beste jouw levensenergie gebruiken. Ieder mens heeft een uniek energiesysteem waarin duidelijk wordt hoe jouw specifieke levensenergie werkt. Je kunt jezelf voorbijlopen door niet te luisteren naar je lichaam, of in je kracht blijven door wel te luisteren naar je eigen energiesysteem.
  • Er staan unieke sleutels in over je persoonlijkheid, specifieke kenmerken over jou als persoon. Zaken die voor jou belangrijk en van toegevoegde waarde zijn om werkelijk jezelf te kunnen zijn.

Je kunt ook gratis een chart laten maken in de USA zie deze link, dan kan je zien welk type je bent

Een persoonlijke potentieel analyse + een coachsessie (120 minuten) kost 195 euro inclusief BTW. Voor bedrijven is dit exclusief BTW.

Mocht je interesse hebben in deze persoonlijke potentieel analyse, neem dan contact op. Je kunt me bellen op +31 (0) 6 417190250 of je kunt ook een berichtplaatsen in de chatbox onderaan op de website.

Hartelijke groet Marko

 

Logo Life en Business Coach Marko de Jong in Limburg

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching