Coach abonnement

Het coach abonnement

Een coach abonnement voor een organisatie biedt vele voordelen met als doel het ontwikkelen en versterken van de organisatiecultuur. Vanaf de zijlijn ben ik regelmatig betrokken bij interne projecten van organisaties. Het komt regelmatig voor dat je niet kunt doorpakken en niet kunt monitoren van ontwikkelingen die je hebt begeleid. Vaak zie je terugval bij mensen die dan weer naar het verleden teruggrijpen en de progressie blokkeren.

Verbeteren van de dynamiek

Veel organisaties zitten momenteel in een transitie en willen graag het beste voor hun medewerkers. Enerzijds om nieuw talent aan te trekken en anderzijds om mensen meer vrijheid, verantwoordelijkheid en empowerment te geven. Betekenisvol werken, werkgeluk, Great Place To Work, persoonlijke groei en coachend leiderschap zijn zomaar wat projecten die ik tegenkom en bijdragen aan een betere organisatiecultuur.

Wat vaak vergeten wordt is dat ieder individu bijdraagt aan een team en dat juist daar vaak de bottleneck zit die bepaalde groei stagneert. Door juist dat stuk te gaan openbreken en te gaan werken aan onderling vertrouwen binnen teams zal er meer eenheid, een betere dynamiek en meer progressie ontstaan. Zodra teamleden bewust worden dat er helemaal geen hiërarchie is maar dat hun individuele potentieel juist bijdraagt om samen betekenisvol werk te creëren krijg je pas het resultaat waarnaar je als organisatie op zoek bent.

 

Een organisatie coach abonnement Marko de Jong coaching LimburgVoordelen van een coach abonnement

Ik ben onafhankelijk en niet verbonden met conditioneringen van mensen, teams en de organisatie. Daarom ben ik objectief en transparant en ga voor het beste resultaat. Hiermee kun je mensen confronteren met hun eigen verantwoordelijkheid en creëer je progressie en positieve voortgang.

In één, twee of meer vaste dagen per maand ben ik in dienst van je organisatie met uiteenlopende coachactiviteiten die we samen in overleg gaan bepalen. We maken goede afspraken met elkaar en doelstellingen. Ook evaluatiemomenten zijn natuurlijk belangrijk.

Met een coach abonnement haal je een voorwaartse beweging in huis die op diverse fronten een positieve impact gaat genereren. Fundamenteel werk ik aan potentieel, van mensen, teams en de totale organisatie.

Het doel van coach abonnement. Herstellen van vertrouwen!

Het vermogen om vertrouwen te creëren, te laten groeien, uit te breiden en te herstellen is de belangrijkste professionele en persoonlijke competentie van onze tijd.

Mensen die het vertrouwen in zichzelf herstellen maken verbinding met hun potentieel en hierdoor gaat er een wereld open met onbegrensde mogelijkheden. Creëer vertrouwen binnen je teams en ze gaan de juiste resultaten najagen. Het ontwikkelpotentieel van een organisatie ligt bij vertrouwen, zowel intern als extern. Werken bij een organisatie die betrouwbaar is geeft medewerkers meer empowerment en vrijheid. Medewerkers zenden dat signaal uit naar klanten en dat uit zich in meer omzet en resultaat.

Het coach abonnement kwa vorm

Vaste dagen in de maand kom ik coachen. 1, 2 dagen, 3 dagen, 4 dagen per maand. Samen kijken we wat voor jouw organisatie de beste optie is.

Soms is het bijvoorbeeld beter om mensen uit de organisatie te halen en samen gesprekken te voeren in een andere omgeving. Hiervoor zijn ze dan van harte welkom in mijn praktijkruimte.

Prijzen zijn in overleg, e.e.a is afhankelijk van hoeveel dagen, reistijden, voorbereidingstijden en verslaglegging. Het werkgebied is Limburg. Ook landelijk zijn er mogelijkheden door meer online te werken.

Ik plan graag met jou een oriënterend gesprek aan om te kijken of een coach abonnement iets is voor jouw organisaties en ik kan je daarna gelijk een voorstel mailen.

Neem direct contact op +31 (0) 6 41719250 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Of ga naar de contactpagina 

Betrokkenheid met een coach abonnement

Door met een coach abonnement te gaan werken krijg ik vanzelf meer betrokkenheid met een organisatie. Dit uit zich in meer vertrouwen tussen mij en de mensen en ze weten dat ik voor het beste resultaat ga.

Sparringpartner zijn

Ik ben graag jouw sparringpartner op gebied van toekomstige ontwikkelingen met visie en strategie. Ik ben zeer intuïtief,  creatief en kan me goed inleven in situaties en ontwikkelingen.

HR afdeling

Samenwerken met HR en de werkvloer. Op diverse fronten kan ik ondersteunend zijn. Implementatie, integratie, gesprekken voeren met medewerkers. Om samen tot het juiste doel te komen.

Emoties en blokkades

Misschien zitten bepaalde mensen van de organisatie in de knoop, hebben faalangst of geen zelfvertrouwen. Er zijn diverse thema’s waarmee we aan de slag kunnen om emotionele blokkades te gaan omzetten in vertrouwen en daadkracht.

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling

Om je potentieel te bereiken ga ik, als coach, samen met medewerkers aan de slag met persoonlijke ontwikkeling.

Het gebied van de persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving. Persoonlijke ontwikkeling vindt het hele leven plaats.

Persoonlijke ontwikkeling bestaat onder andere uit:

  • Het vergroten van het zelfbewustzijn;
  • Het vergroten van zelfkennis;
  • Het verbeteren of leren van communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Het opbouwen of versterken van zelfvertrouwen;
  • Het ontwikkelen van eigen krachten en talenten;
  • Het identificeren en/of vergroten van het menselijk kapitaal (binnen organisaties);
  • Het verbeteren van de levensstijl en/of de kwaliteit van leven;
  • Het verbeteren van de fysieke gezondheid;
  • Het realiseren van dromen, aspiraties en levensdoelen;
  • Het vormgeven en uitvoeren van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Zie ook het aanbod binnen business coaching en life coaching 

Ontwikkelen coachend leiderschap

Met coachend leiderschap gaan we samen aan de slag, maar nu vervul jij de rol van coach. Hoe stimuleer jij mensen om het beste uit zichzelf te halen? Wat is jouw performance? Hoe informeer jij mensen over hun persoonlijke slagkracht, zodat ze betrokken zijn bij het gekozen doel? Hieruit ontstaat betrokkenheid en gedrevenheid om samen te werken aan de gekozen weg. Teamverband wordt hechter, en als leider word je een motivator. Zo is jouw hele team straks de beste versie van zichzelf.

Zie leiderschap coaching traject

Werken aan vertrouwen binnen teams

Om een lekker lopend team te hebben, zal men elkaar eerst moeten vertrouwen. Je wil natuurlijk voorkomen dat collega’s zich niet durven open te stellen tijdens een vergadering, maar vervolgens wel hun frustraties uiten bij de koffieautomaat.

“Vergeet niet dat teamwerk begint met het opbouwen van vertrouwen. De enige manier om dat te doen is door het door het team aan te sporen zich kwetsbaar op te stellen — we moeten hiervoor onze behoefte aan onkwetsbaarheid overwinnen.”

Deze eerste stap is echter ook meteen de lastigste; vertrouwen binnen een team bouw je namelijk niet over één nacht ijs op. Je zult je collega’s daarom moeten leren kennen.

Kom meer te weten over ze, als persoon — wat doen ze graag in hun vrije tijd? Wat zijn hun normen en waarden? Een manier om hierachter te komen is door een het sociale aspect meer zichtbaar te maken op de werkvloer.

Dit is een belangrijke stap om tot verdere groei van je teams te komen. Daarna gaan we aan de slag met productieve conflicten aangaan, betrokkenheid tonen, verantwoordelijkheid nemen en resultaten najagen. De businessstrategie hierin is afgeleid van Patrick lencioni een bekende teamontwikkelaar. Kun je nalezen op Wikipedia

Input bij MT-vergaderingen

Als onafhankelijk persoon ben ik transparant en objectief en kan hierdoor goed luisteren naar welke stakeholders en belangen er onderling kunnen zijn, die het gewenste resultaat uit de weg kunnen gaan of visa versa om het resultaat te bereiken.

Mocht je toelichting wensen of anderszins vragen hebben, stuur me dan een bericht via het contactformulier onderaan of neem contact met me op via een andere optie. Je kunt ook een bericht sturen in de chatbox onderaan de website.

Tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Coach Marko de Jong

I coach you logo small

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching

logo LinkedIn

Google logo

Schuiven naar boven