Niet iedereen is een geboren leider. En zelfs als je dat wel bent, is er altijd nog ruimte verbetering op het gebied van coachend of inspirerend management. Het goede nieuws is dat je dat niet alleen hoeft te doen! Samen gaan we werken aan het verbeteren, verduidelijken en optimaliseren van jouw leiderschap.

Coachtraject coachend leiderschap Business coach Marko de JongCoachtraject leiderschap – voor inspirerende managers

In het coachtraject sta jij centraal. In de eerste plaats als persoon, en dan als leidinggevende. Waar ben jij als leider naar op zoek? Naar interne persoonlijke zaken die je nog niet in balans hebt? Of meer naar externe aansturing, praktische zaken, om tot het beste resultaat te komen? Met leiderschap die vanuit passie is gedreven til je de mensen waar je mee werkt op naar een volgend level van ontwikkeling!

Het coachtraject leiderschap gaat over jou als individu

Om je leiderschap optimaal te ontwikkelen zul je eerst naar binnen moeten gaan, om jouw lagen en keuzes onder de loep te nemen. Pas als je jouw drijfveren écht leert kennen, kun je het verschil maken. Door jezelf volledig te kennen – de goede kanten de uitdagingen – kun je anderen inspireren en motiveren.

Wat jij voelt, hoe je je voelt en waar de passie vandaan komt om leiding te geven aan een team staan centraal. We zoeken naar een manier die voor jou natuurlijk is om je management een niveau hoger te tillen.

Bij een coachend leiderschap ontwikkeltraject onderscheiden we 2 zaken.

 • Intern leiderschap
 • Extern leiderschap

Coaching intern leiderschap

Bij intern leiderschap gaan we samen aan de slag met persoonlijke zaken. Hoe is jouw interne beleving,  waar liggen nog blokkades die jou ervan weerhouden om volledig jezelf te kunnen zijn? Ook conditioneringen, verleden, beperkende overtuigingen en onbewuste zaken komen hier aan bod.

Coaching extern leiderschap

Bij extern leiderschap gaan we ook samen aan de slag, maar nu vervul jij de rol van coach. Hoe stimuleer jij mensen om het beste uit zichzelf te halen? Wat is jouw performance? Hoe informeer jij mensen over hun persoonlijke slagkracht, zodat ze betrokken zijn bij het gekozen doel? Hieruit ontstaat betrokkenheid en gedrevenheid om samen te werken aan de gekozen weg. Teamverband wordt hechter, en als leider word je een motivator. Zo is jouw hele team straks de beste versie van zichzelf.

Tijdens het coachend leiderschapstraject staat het individu centraal: jij als leider. Samen ontdekken én ontwikkelen we jouw potentieel. Daarbij komen de volgende zaken aan de orde:

 • Leer je eigen stijl van coachend leidinggeven kennen en optimaliseren
 • Krijg inzicht in jezelf en je effect op anderen in coaching gesprekken
 • Ontdek de mogelijkheden en grenzen in het coachen van jouw team
 • Leer om de verantwoordelijkheid te laten waar én bij wie die hoort
 • Laat medewerkers meer initiatief tonen en zie ontwikkeling in je team
 • Leer optimaal gebruik te maken van je unieke potentieel
 • Erkenning van je persoonlijkheid
 • Passie, voldoening en voortgang in je werk en privéleven
 • In je kracht leren staan en aansturen van je persoonlijkheid en leiderschap
 • Oplossen van issues, loslaten van het verleden
 • Inzichten in al je emoties, emotioneel intelligent worden
 • Persoonlijke en/of zakelijke doelen realiseren
 • Het creëren van een gezonde groei mindset

Dit gehele traject kost 2495 euro exclusief BTW.

We proberen het traject binnen 6 maanden af te ronden.

Het is een traject met intensieve begeleiding, ook via app en mail.

Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. In dit gesprek leren we elkaar kennen, kijken we of er een klik is en kan ik je meer uitleggen over het traject.

Stuur een bericht via onderstaand contactformulier of bel direct om een gesprek in te plannen. Je kunt ook een bericht plaatsen in de chatbox onderaan de website.

Hartelijke groet, Marko

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching