leiderschap Business Coach Marko de JongOntdek jouw leiderschap potentieel! Iedereen heeft een unieke eigenschappen voor zijn leiderschap. Tijdens het leiderschap coachtraject gaan we samen op zoek naar wat voor jou de beste weg is om mensen te inspireren en te bouwen aan vertrouwen binnen de organisatie.

Authentiek leiderschap

Wat zijn eigenlijk jouw leiderschap krachten? Ben je daar wel eens mee aan de slag gegaan? Wat is uniek aan jou als leider? Hoe kan jij mensen inspireren? Hoe maak jij de verbinding tussen het potentieel; van mensen en het potentieel van de organisatie. Hoe ver kan jij vooruitkijken en de mensen meenemen in de totaal ontwikkeling. Wat stel jij als persoonlijk doel in je leiderschap? Ga je als leider initiëren of informeren, welke vorm past het beste bij je persoonlijkheid.

Hou jij zelf met je beperkende gedachten en onbewuste aspecten de groei van de organisatie tegen. Misschien kan de organisatie wel veel sneller groeien doordat je jezelf verder ontwikkeld.

Jouw profiel

Ik heb al een paar keer een profiel mogen uitschrijven. Ik maak dan eerst een potentieel analyse en haal hier persoonlijke eigenschappen uit die we integreren bij jouw stijl van leidinggeven. Met deze analyse brengen we jou totaal als mens in beeld. Op ca 25 pagina’s krijg je info die je jouw leven lang kan gebruiken om steeds verder te groeien. Ik vertel je er graag alles over een persoonlijk gesprek.

Vertrouwen 

Vooral vertrouwen staat in de top 3 van competenties, Hoe bouw jij aan het creëren van vertrouwen! Vertrouwen is een pragmatisch, tastbaar bezit dat jij kan creëren. Als coach leer ik jou hoe je vertrouwen kunt wekken, bevorderen, vergroten en herstellen. Leiders die betrouwbaar zijn hebben een veel grotere impact!

Stimulerend leiderschap.

Ik heb zelf best e.e.a. gelezen over leiderschap en vind persoonlijk onderstaand stukje over transformationeel leiderschap passen in de huidige tijd. Bron Wikipedia

Transformationeel leiderschap gaat ervan uit dat medewerkers hun motivatie niet alleen ontlenen aan extrinsieke factoren, maar ook aan intrinsieke. Gedrag wordt niet alleen gemotiveerd door de beloningen, maar ook door het proces dat naar die beloningen leidt. Een leider moet daarom in staat zijn om ook zaken als normen, waarden, behoeften en capaciteiten te beïnvloeden.

Bij een coachtraject leiderschap onderscheiden we 2 zaken.

 • Intern leiderschap
 • Extern leiderschap

Intern 

Bij intern leiderschap gaan we samen aan de slag met persoonlijke zaken. Hoe is jouw interne beleving, waar liggen nog blokkades die jou ervan weerhouden om volledig jezelf te kunnen zijn? Ook conditioneringen, verleden, beperkende overtuigingen en onbewuste zaken komen hier aan bod.

Extern 

Bij extern leiderschap gaan we ook samen aan de slag, maar nu vervul jij je leiderschap rol. Hoe stimuleer jij mensen om het beste uit zichzelf te halen? Wat is jouw performance? Hoe informeer jij mensen over hun persoonlijke slagkracht, zodat ze betrokken zijn bij het gekozen doel? Hieruit ontstaat betrokkenheid en gedrevenheid om samen te werken aan de gekozen weg. Teamverband wordt hechter, en als leider word je een motivator.

Tijdens het coachend leiderschapstraject sta jij centraal als leider. Samen ontdekken én ontwikkelen we jouw potentieel. Daarbij komen de volgende zaken aan de orde:

 • Leer je eigen stijl van leidinggeven kennen en optimaliseren
 • Krijg inzicht in jezelf en je effect op anderen in coaching gesprekken
 • Ontdek de mogelijkheden en grenzen in het coachen van jouw team
 • Leer om de verantwoordelijkheid te laten waar én bij wie die hoort
 • Laat medewerkers meer initiatief tonen en zie ontwikkeling in je team
 • Leer optimaal gebruik te maken van je unieke potentieel
 • Erkenning van je persoonlijkheid
 • Passie, voldoening en voortgang in je werk en privéleven
 • In je kracht leren staan en aansturen van je persoonlijkheid en leiderschap
 • Oplossen van issues, loslaten van het verleden
 • Inzichten in al je emoties, emotioneel intelligent worden
 • Persoonlijke en/of zakelijke doelen realiseren
 • Het creëren van een gezonde groei mindset
 • In deze setting zit een uitgebreide persoonlijke analyse

Dit gehele traject kost 2495 euro exclusief BTW.

We proberen het traject binnen 6 maanden af te ronden.

Het is een traject met intensieve begeleiding, ook via app en mail.

KENNISMAKINGSSESSIE

Geheel vrijblijvend plan ik graag een persoonlijke kennismakingssessie met jou! Als coach luister ik graag naar jouw hulpvraag en je kunt dan gelijk met mij kennismaken. Ik vertel jou dan alles over mijn aanpak om jouw leiderschap stijl te ontwikkelen

Plan een gratis kennismakingssessie

Hartelijke groet, Marko

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching