Persoonlijke analyse

Een persoonlijke analyse

Met een persoonlijke analyse krijg je veel zelfkennis. Zelfkennis is belangrijk om te weten wie je bent en wat je intrinsieke kwaliteiten zijn. Met ‘potentieel’ bedoelen we het vermogen om alles uit jezelf te halen, Om je talenten optimaal te benutten, en je doelen in het leven te behalen. Hiervoor moet je op zoek naar je eigen patronen en keuzes, om vervolgens een nieuw plan te maken. Naast het coachtraject potentieel, geef ik ook een persoonlijke analyse, jouw potentieel Een perfect uitgangspunt.

Human Design als basis  

Tijdens het coachen om jouw potentieel te ontwikkelen maak ik gebruik van Human Design. Hiermee krijg je met een persoonlijke analyse, op papier als fundament, jou als persoon te zien en wat jouw eigenschappen zijn in dit leven.

Met Human Design ontdek je wat jou anders maakt dan alle anderen. Het laat jou unieke zelf zien en waarmee jij in dit leven tot voldoening kan komen.

 

Persoonlijke analyse Human Design

Vergroot je zelfkennis met een persoonlijke analyse

Zelfkennis is het vermogen om de eigen denkwijze, de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de eigen geest en van het eigen lichaam te kunnen inschatten en daar rationele conclusies uit te trekken. Het wordt ook wel ‘intra-persoonlijke intelligentie’ genoemd.  Lees meer op Wikipedia over zelfkennis

Wat is een persoonlijke analyse?

Hoe jij beslissingen maakt, en op welke manier je dat het beste kunt doen, is een waardevol inzicht. Door een potentieel analyse te laten maken, krijg je veel informatie over je persoonlijkheid. Het is echte zelfkennis die jou inzichten geeft hoe jij werkelijk in elkaar zit, bijvoorbeeld qua energie. Je krijgt inzichten hoe jij emotioneel reageert, en hoe jouw talenten en eigenschappen bijdragen om een leven met voldoening te creëren. Met deze kennis kun je dingen op de juiste manier veranderen, om zo weer aansluiting te vinden in je leven.

Voor wie is een persoonlijke analyse?

In het leven heb je bepaalde keuzes gemaakt, die je in een bepaalde richting hebben meegenomen. Soms is dat bewust gegaan, in andere opzichten kan het meer onverwacht geweest zijn. Of onbewust. Het kan zijn dat je huidige leven niet helemaal aansluit bij jouw persoonlijke talenten en verwachtingen. En misschien heb je daarom het gevoel dat je nooit helemaal gelukkig bent, een knagend gevoel dat er iets mist. Met een persoonlijke analyse krijg je meer duidelijkheid. 

Een persoonlijke analyse geeft duidelijkheid 

We gaan op zoek naar datgene wat mist. Naar de keuzes die je gemaakt hebt om je te brengen waar je nu bent, en wat je daarbij nog mist. Want als je niet je volledige potentieel benut, voel je je vaak niet volledig vervuld. Jouw potentieel bevat alles wat je nodig hebt in je leven. 

Jij bent uniek en verdient een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, en waar jouw talenten ten volle worden benut. Een leven dat jij invult zoals jij dat wilt, vanuit jouw eigen kracht. Jouw ware potentieel stuurt je aan en laat je voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

De basis van de persoonlijke analyse

Deze methodiek komt vanuit de stroming ‘Human Design’. Deze bekende filosofie is gebaseerd op genetische wetenschap en oude wijsheden Kwantumfysica, Astronomie, Biochemie, Genetica, I-Tjing, Astrologie, Chakra-leer en Kabbala.

Ik gebruik deze methodiek tijdens mijn coachtrajecten, bijvoorbeeld het coachtraject potentieel, maar je kunt hem ook los bestellen met een coachsessie van 2 uur om het aan je uit te leggen.

In de persoonlijke analyse staat:

  • Je sterke (onbewuste) kanten en je (onbewuste) beperkingen.
  • Type en persoonlijkheid, hoe zit jouw persoonlijkheid in elkaar en wat zijn belangrijke voorwaarden in jouw leven om de koers te bepalen.
  • De voor jou beste beslisstrategie; we nemen per dag vele besluiten die ons door de dag leiden. Dit gaat met name over hoe jij voor jezelf de beste besluiten neemt. Niet vanuit emotie, maar gekoppeld aan je authentieke persoonlijkheid. Hoe inspireer jij jezelf en je omgeving.
  • Jouw persoonlijke eigenschappen en talenten gekoppeld aan je authenticiteit. Deze sturen jouw potentieel aan, dit is het geheel van wie jij bent. Want jij bent immers “Totaal”
  • Hoe kun je het beste jouw levensenergie gebruiken. Ieder mens heeft een uniek energiesysteem waarin duidelijk wordt hoe jouw specifieke levensenergie werkt. Je kunt jezelf voorbijlopen door niet te luisteren naar je lichaam, of in je kracht blijven door wel te luisteren naar je eigen energiesysteem.
  • Er staan unieke sleutels in over je persoonlijkheid, specifieke kenmerken over jou als persoon. Zaken die voor jou belangrijk en van toegevoegde waarde zijn om werkelijk jezelf te kunnen zijn.

Prijzen van een persoonlijke analyse 

Een persoonlijke analyse + een coachsessie (120 minuten) kost 195 euro inclusief BTW. Voor bedrijven is dit exclusief BTW.

Dienstverlening

Waarde creatie staat centraal in mijn dienstverlening Om meerwaarde te creëren van mensen, leiders, ondernemers en in organisaties. De juiste meerwaarde geeft een krachtige visie, missie, strategie en creatie om je (levens) doelen te bereiken. De persoonlijke analyse staat centraal in mijn dienstverlening. 

Zelfkennis opdoen Coach Marko de Jong Limburg

Het ontwikkel en groeitraject authentieke kracht

Tijdens dit traject van 6 maanden ontdek je jouw authentieke kracht.

Keuzes maken en vooruitgang Marko de Jong coaching

De richting in je leven en welke keuzes ga je maken

Jouw keuzes bepalen je toekomst. Geen keuze bepaalt ook je toekomst. Ga voorwaarts!

Jouw cirkel van invloed marko de jong coaching limburg

Human Design geeft zelfkennis over wie je bent

Met een Human design analyse krijg je inzichten en zelfkennis over wie je bent

De kracht van het nu Coach Marko de Jong

Het nieuwe leiderschap is authentiek leiderschap

Wat wil jij beïnvloeden als leider en hoe wil jij gaan creëren? Ontdek authentiek leiderschap

Kennismakingsgesprek  

Als life coach val ik graag met de deur in huis, dat is ook mijn Rotterdamse mentaliteit! Ik open graag samen met jou de deuren naar de onbegrensde jou! Een opendeur mentaliteit geeft ruimte en progressie, terwijl een gesloten deur alles fixeert. Mijn passie is jou bewust te maken van wie je werkelijk bent, je te verbinden met je authentieke kracht en je intrinsieke kwaliteiten te ontwikkelen die jou “jij” maken. 

Ik heb een prachtige weg gevonden om jouw meerwaarde te verhogen door je authentieke kracht te ontwikkelen. Mensen die vanuit hun authentieke kracht leven zijn aantoonbaar succesvoller in het bereiken van hun levens of businessdoelen.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om samen te kijken of mijn visie van ontwikkelen iets voor jou is. We spreken af op mijn kantoor in Berg en Terblijt of we kunnen ook even samen gaan wandelen in de prachtige natuur rondom Valkenburg. Ik hoor graag van je, groet Marko

Life en Business coach Marko de Jong Limburg
Schuiven naar boven