Mini aanbod krachtige zelfrealisatie

Mini aanbod: De Kracht van Mindfulness in de Natuur

Transformatiecoach Marko de Jong in Limburg: Ben je klaar voor een transformerende reis naar zelfontdekking en empowerment? Dan ben je hier aan het juiste adres! Mijn mini aanbod biedt een unieke kans om kennis te maken met transformatie coaching en mindfulness in de prachtige natuurlijke omgeving van Berg en Terblijt/Valkenburg in Limburg

Met dit mini aanbod, gefocust op mindfulness, leer je hoe je continu in het nu kunt blijven en je bewustzijn kunt vergroten. Als bewustzijnscoach biedt jou effectieve oefeningen aan om stress te verminderen, betere beslissingen te nemen, proactiever te worden, je focus te verbeteren en bewuster te communiceren.

Als enthousiaste wandelaar in de natuurlijke omgeving van Berg en Terblijt/Valkenburg, neemt onze coach je mee de natuur in voor een verkwikkende mindfulness sessie. Tijdens deze sessie ontdek je jouw innerlijke kracht, leer je bewust ademen en blijf je voor altijd in het huidige moment.

Mini aanbod Mindfulness Coach Marko de Jong

Natuur rondom Berg en Terblijt

Stel je voor: omringd door de rustgevende schoonheid van de natuur, bevrijd van het verleden en de zorgen over de toekomst. Samen richten we ons op het hier en nu, de essentie van het leven. Door bewuste ademhalingstechnieken te omarmen tijdens dit mini aanbod, leer je jezelf te centreren, te kalmeren en te versterken.

Het doel tijdens dit mini aanbod in deze sessie is eenvoudig maar diepgaand: je helpen een blijvende verbinding met het huidige moment te creëren, zodat je niet langer gevangen zit in angst, stress of zorgen. Ik leer je in dit mini aanbond in het moment te blijven, hier vind je diepe innerlijke rust en veerkracht, waardoor je het leven vol vertrouwen en gratie kunt omarmen.

Dus, als je verlangt naar rust, zelfontdekking en empowerment, nodig ik je uit graag uit voor dit mini aanbod om deel te nemen aan deze inspirerende ervaring. Ontdek samen met mij de kracht van mindfulness en de helende kracht van de natuur, en loop weg met een hernieuwd gevoel van kracht, vrede en welzijn.

In de afgelopen 20 jaar heb ik als bewustzijnscoach diverse praktische oefeningen ontwikkeld die je continu kunt gebruiken om in je kracht te blijven staan en te vertrouwen op je innerlijke wereld. Het is aan jou wat je ermee doet!

Tijdens dit mini aanbond en onze wandeling bespreken we de mogelijkheden in jouw leven of business en vooral wat op dit moment belangrijk voor jou is.

De prijs voor deze sessie bedraagt slechts 75 euro inclusief BTW.
Dit mini aanbond duurt ca 60-90 minuten 

Mini aanbod Marko de Jong Coaching

Wie ben ik als coach? 

Ruim 20 jaar geleden begon mijn eigen transformatiereis naar vernieuwd zelfbewustzijn, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Authenticiteit werd mijn kompas op deze ontdekkingsreis naar zelfontdekking, groeipotentieel, innerlijke vrijheid en succes.

Ondanks de invloed van de buitenwereld werd ik trouw aan mijn innerlijke kompas, mijn eigen bewustzijn, identiteit en spirit. Ik ontwikkelde een open mind en ontdekte mijn intuïtieve creatiekracht!

Naast de traditionele coachtechnieken verdiepte ik me in bewustzijnsgroei, psychologie, holisme, emotionele intelligentie, mentale groei en de fascinerende wereld van Human Design. Ik ging in de leer bij allerlei holistische leraren om mijn bewustzijn te ontwikkelen. Tijdens die transformatiereis ontdekte ik mijn totale innerlijke wereld, mijn waarheid en weten.

Als leider van mijn eigen organisatie ontwikkelde ik een positieve bedrijfscultuur, inspireerde ik destijds mijn team om het beste uit henzelf te halen en hen te helpen persoonlijk succesvol te worden op alle fronten. Dit resulteerde in een krachtige synergie en succes binnen mijn eigen bedrijf. Hun succes werd mijn succes!

Na de verkoop van mijn succesvolle bedrijf ben ik mensen, professionals, leiders en ondernemers gaan coachen. Als life- en businesscoach gebruik ik nu mijn talenten, visie, intuïtie en creatief oplossend vermogen om jou als krachtige inspirator te helpen bij het vormgeven van jouw toekomst, zowel persoonlijk als zakelijk

Bestel dit mini aanbod, ik hoor graag van je! 

Stuur voor dit mini aanbod een berichtje via WhatsApp, bel me op 0641719250 of gebruik het contactformulier op de website om in contact te komen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Met warme groet,

Coach Marko de Jong

Mini aanbod Mindfulness Natuur
Schuiven naar boven