Mini aanbod krachtige zelfrealisatie

Mini Aanbod: Ontdek de Kracht van Zelfrealisatie

Start met jouw evolutie en groei want jij leidt en creëert! Ben je klaar om een diepgaande reis naar zelfontdekking en empowerment te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Mijn mini aanbod coachtraject biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de transformerende kracht van coaching en Human Design. Ontdek hoe je jouw leven kunt vormgeven op een manier die volledig in lijn is met jouw ware zelf. Met dit mini aanbod wil ik graag iets doen voor de mensheid en iedereen de mogelijkheid geven om te groeien en te ontwikkelen. 

Wat is Transformatie Coaching en Human Design?

Transformatie coaching is een krachtig proces van begeleiding en ondersteuning om persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen. Het stelt individuen in staat om hun potentieel te ontsluiten, belemmerende overtuigingen los te laten en positieve veranderingen in hun leven te creëren. Bij deze vorm van coaching staat zelfreflectie, bewustwording en actie centraal.

Human Design is een revolutionair systeem dat inzicht biedt in de unieke blauwdruk van jouw persoonlijkheid. Het combineert elementen van astrologie, de I Tjing, chakrakunde en de kabbala om een diepgaand begrip te bieden van wie je werkelijk bent en wat je levensdoel is. Door je Human Design te begrijpen, kun je beter afstemmen op je natuurlijke talenten en uitdagingen.

Mini aanbod coachtraject Marko de Jong Coaching

Wat bied ik?

Dit mini aanbod coachtraject biedt een krachtige combinatie van een volledige Human Design Analyse en drie aanvullende coachsessies. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

  1. Volledige Human Design Analyse: Ontvang een diepgaand inzicht in jouw unieke Human Design. Leer over jouw energetische type, strategieën voor besluitvorming, innerlijke autoriteit en nog veel meer. Dit is een essentiële stap om te begrijpen hoe je jouw leven kunt leiden op een manier die in harmonie is met jouw ware zelf. Lees hierover meer
  2. Individuele Coachsessies: Tijdens drie individuele coachsessies zullen we samen dieper ingaan op de inzichten die verkregen zijn uit jouw Human Design Analyse. We zullen werken aan het identificeren en transformeren van belemmerende overtuigingen, en hoe jij altijd in de kracht van je authentieke zelf kunt blijven staan om los te komen van externe invloeden. Tijdens dit mini-coachtraject zal je ook praktische inzichten krijgen over hoe jij zowel persoonlijk als zakelijk je toekomst vorm kunt geven

Waarom kiezen voor mij?

  1. Ervaring en Expertise: Ik ben een ervaren professional met een diepgaande kennis van zowel transformatie coaching als Human Design. Ik heb talloze individuen geholpen om positieve veranderingen in hun leven te bewerkstelligen en ik ben vastbesloten om jou te ondersteunen op jouw reis naar zelfrealisatie.
  2. Persoonlijke Aandacht: Ik geloof in een persoonlijke en op maat gemaakte benadering van coaching. Elk individu is uniek en verdient een unieke aanpak. Jouw sessies worden afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en uitdagingen.
  3. Resultaatgericht: Mijn doel is om meetbare en duurzame resultaten te behalen. We zullen samenwerken om concrete stappen te identificeren die je kunt nemen om jouw doelen te bereiken en jouw volledige potentieel te benutten.
Mini aanbod kennismaking Coach Marko de Jong Limburg

Investeer in Jezelf met mijn Mini Aanbod: Krachtige kennismaking 

Jouw welzijn en persoonlijke groei zijn van onschatbare waarde. Door te investeren in dit mini aanbod coachtraject investeer je in jezelf en in een toekomst vol mogelijkheden en vervulling.

De prijs voor dit mini aanbod bedraagt slechts 395 euro (incl. BTW), inclusief de volledige Human Design Analyse + uitleg en drie individuele coachsessies.

Klaar om de eerste stap te zetten op jouw reis naar zelfrealisatie? Neem vandaag nog contact met me op om met je mini aanbod te beginnen!

Stuur een berichtje via WhatsApp, bel me op 0641719250 of gebruik het contactformulier op de website om in contact te komen. Ik kijk ernaar uit om met je te spreken. Naar contactformulier 

Met warme groet,

Coach Marko de Jong

Let op: Dit aanbod is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Mini aanbod Marko de Jong Coaching Limburg

Wie ben ik als coach? 

Ruim 20 jaar geleden begon mijn eigen transformatiereis naar vernieuwd zelfbewustzijn, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Authenticiteit werd mijn kompas op deze ontdekkingsreis naar zelfontdekking, groeipotentieel, innerlijke vrijheid en succes.

Naast de traditionele coachtechnieken verdiepte ik me in bewustzijnsgroei, psychologie, holisme, emotionele intelligentie, mentale groei en de fascinerende wereld van Human Design.

Als leider van mijn eigen organisatie ontwikkelde ik een positieve bedrijfscultuur, inspireerde ik destijds mijn team om het beste uit henzelf te halen en hen te helpen persoonlijk succesvol te worden op alle fronten. Dit resulteerde in een krachtige synergie en succes binnen mijn eigen bedrijf. Hun succes werd mijn succes!

Na de verkoop van mijn succesvolle bedrijf ben ik mensen, professionals, leiders en ondernemers gaan coachen. Als life- en businesscoach gebruik ik nu mijn talenten, visie, intuïtie en creatief oplossend vermogen om jou als krachtige inspirator te helpen bij het vormgeven van jouw toekomst, zowel persoonlijk als zakelijk!

Lees meer over mij

Schuiven naar boven