Coach Marko de Jong

Online coaching persoonlijk maar ook organisatie breed inzetbaar

Coach Marko de Jong Lifecoach limburgCoach Marko de Jong 

Als coach val ik graag met de deur in huis, dat is ook mijn Rotterdamse mentaliteit! Ik open graag samen met jou de deuren naar onbegrensde mogelijkheden. Een opendeur mentaliteit geeft ruimte en progressie, terwijl een gesloten deur alles fixeert.

Met ruim 15 jaar ervaring op zak heb ik een eigen stijl ontwikkeld, waarmee ik al velen heb mogen helpen. Als geboren Rotterdammer past die direct door zee mentaliteit bij mij. Gelukkig heb ik die uitstekend kunnen implementeren in Limburg, waar ik al 20 jaar geniet van de prachtige omgeving in Berg en Terblijt/Valkenburg. Mijn naam is Marko de Jong, life en business coach, en ik vertel je graag wat meer over mij en over mijn levensfilosofie!

 

Life coaching – het gaat om jouw potentieel

Met het coachen van mensen heb ik 15 jaar geleden mijn passie en missie gevonden. Het creëren van de voorwaartse beweging en het ontwikkelen van potentieel staan hierbij altijd centraal. Superleuk en iedere dag haal ik hier enorm veel voldoening hieruit! Ook heb ik een ruime ondernemerservaring, waarin visie en conceptmatig denken centraal staan. Mijn ervaring in het bedrijfsleven is enorm waardevol voor coaching gebleken.

De ander staat centraal

Na het doorlopen van het MBO ben ik in de sales beland, waar altijd het succes van de klant bovenaan stond. Ik was daarin succesvol omdat ik meer met de vooruitgang van de klant bezig was dan het product dat ik verkocht. De sales ging helemaal vanzelf! In mijn hedendaagse coaching aanpak zie je dat nog steeds terug. De groei van het succes van de ander is ook mijn succes.

Succes kun je delen

Na een lange periode van sales groeide ik door tot de directie van een organisatie. Daarna kreeg ik steeds meer zin om zelfstandig ondernemer te worden. Dat heb ik gedaan! Een hele stap natuurlijk; ik moest gaan denken in eigen successen en navigeren in een wereld die constant verandert. Waar onderscheid ik me als ondernemer, en hoe word ik de beste in mijn vakgebied? Ik begon een e-commerce strategie met directe sales aan eindgebruikers en paste steeds de volgende strategie toe: “Hoe maak ik mijn klant succesvol?” Steeds in beweging blijven, flexibel blijven, dynamisch, variabel, steeds verder door ontwikkelen; deze strategie bracht mij succes! Na verkoop van dit bedrijf ben ik 15 jaar geleden overgestapt naar fulltime coachwerk.

Mijn stijl van coaching

Over life coach Marko de JongJe ziet vast de parallellen tussen mijn coachwerk en werkzaamheden in het bedrijfsleven. Alleen maak ik nu geen klanten succesvol, maar individuen. Ik help mensen met hun zoektocht naar antwoorden en oplossingen. De afgelopen 20 jaar heb ik me laten inspireren door diverse vormen van coaching, mentale coaching, holistische coaching, bewustzijnscoaching, mindfulness en het ontwikkelen van potentieel.

Al deze vormen heb ik samengevoegd in een concrete aanpak, die past bij mijn eigen mentaliteit. Hierbij staat het unieke potentieel van de mens centraal. Ik ben onafhankelijk en objectief, en dat geeft mij ruimte om mensen te respecteren en transparante adviezen te geven.

Jouw succes versterkt anderen

Mijn business strategie van het verleden heb ik ook doorontwikkeld in mijn coachwerk. Hoe meer jij je potentieel ontwikkelt, hoe meer jij anderen succesvol maakt. Je wordt met jouw eigen potentieel een krachtige influencer voor je omgeving! Je ziet, voelt en ervaart jezelf als krachtig individu die op vele fronten proactief is, als spiegel, als doel, als katalysator. Dit leidt tot een leven met een purpose, passie en voldoening.

Ik coach jou graag!

Als life coach heb ik een onconventionele en authentieke aanpak. Ik ga voor maximaal resultaat bij het ontwikkelen van jouw potentieel.

Verdere informatie over mijn dienstverlening kun je vinden op de website.

GRATIS KENNISMAKINGSSESSIE

Geheel vrijblijvend plan ik graag een persoonlijke kennismakingssessie met jou! Als coach luister ik graag naar jouw hulpvraag en je kunt dan gelijk met mij kennismaken. Ik vertel jou dan over mijn programma en met wel doel we jou gaan ontwikkelen. Tijdens dit gesprek krijg ook al een aantal mooie tips mee die je gelijk in de praktijk kunt gaan toepassen.

Plan een gratis kennismakingssessie

Groet
Coach Marko de Jong

Meer over life coaching
Meer over business coaching

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching

 

Schuiven naar boven