Het life coaching coachtraject

Het life coaching coachtraject! Om alles uit het leven halen. Iedereen wil het, niet iedereen lukt het.

Met z’n allen zijn we hard op zoek naar het stellen van doelen, en het behalen van die doelen. Daarnaast zoeken velen naar de zin en onzin van het leven: wat is het doel? En die belangrijke vraag: hoe halen we alles eruit dat erin zit? Op die vragen vormen we een antwoord in het life coaching coachtraject.

Het life coaching coachtraject Life coach Marko de Jong

Jij bent zelf de basis voor het life coaching traject

Tijdens het life coaching coachtraject vallen we terug op de basis: jouw eigen levensverhaal. Waar sta je op dit moment en wat is er tot nu toe gebeurd in je leven? Daarna is natuurlijk de vraag wat je graag wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Je bent misschien vastgelopen in je privéleven of op je werk. Je maakt misschien keer op keer beslissingen die niet de juiste resultaten opleveren. Relaties die mislopen, of jezelf niet kunnen vinden in je leven. Of een knagend gevoel van onvrede, maar je weet niet precies waar dat ‘m nu in zit.

Werken aan inzichten

Jouw leven is een aaneenschakeling van actie en gevolg. Alles is gebaseerd op keuzes die je gemaakt hebt, soms niet eens bewust. Hoe is de stand van zaken? Zie je een patroon in jouw keuzes, en ben je er – achteraf gezien – blij mee? Wat zou je anders doen?

Met die waardevolle inzichten krijg jij helderheid, waardoor je jouw keuzes in het vervolg veel bewuster kunt maken. We bestuderen je drijfveren, en gaan eens kijken hoe het er buiten je comfortzone uitziet!  Zo creëer je zelf je eigen toekomst, met passie en daadkracht. Ik laat je zien hoe!

Drijfveren 

Drijfveren zijn belangrijk om de juiste keuzes te maken. Op de de website Ensie wordt er het volgende over geschreven. Een drijfveer is dus datgene wat iemand beweegt om door te zetten. Het kan gezien worden als de motivatie of de prikkel om door te gaan en een doel te bereiken, hoe moeilijk het ook is om dat te doen. Iedereen heeft bijvoorbeeld in zijn of haar werk wel bepaalde redenen om iets te doen.

Het kan zijn dat iemand het enkel doen om het brood op tafel te zetten, maar ook om in een bedrijf te groeien en uiteindelijk manager of de baas te worden. Een drijfveer kan van belang zijn voor de mate waarin iemand zijn best doet om het doel te behalen. Wie geen belangrijke drijfveer heeft, is soms minder gemotiveerd om hard te werken.

Life Coaching Potentieel analyse Human design Life en bussiness coach Marko de Jong

Het life coaching coachtraject bevat veel zelfkennis. 

Een vast onderdeel van het life coaching coachtraject is een persoonlijke analyse! Door deze analyse krijg je veel zelfkennis ter beschikking. Je wordt geboren met een natuurlijk potentieel en het is je geboorterecht om dienstbaar aan jezelf te zijn en hiermee je levensdoelen te halen.

In deze analyse staan een aantal zaken die voor jou belangrijk zijn om je toekomst te gaan vormgeven. Welke persoonlijkheid ben je en hoe kan jij het beste keuzes maken. Ook zie je de eigenschappen die jij bewust bent in je leven die deel uitmaken van je talenten. 

Dit document gebruiken we tijdens het life coaching coachtraject om terug te koppelen naar je identiteit, wie je bent en bevestigen van je persoonlijkheid. 

De analyse met zelfkennis kun je 24/7 je hele leven lang gebruiken om je zelf te ontwikkelen en hierdoor jezelf centraal te leren zetten en gebruik te maken van je potentieel. 

Ik maak graag kennis met jou!

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen of life coaching coachtraject aan jouw verwachtingen voldoet of dat je een andere behoefte aan hebt om persoonlijk te groeien. Je kunt bij mij langskomen in Berg en Terblijt of we plannen een online afspraak via ZOOM. 

Het life coaching coachtraject leef in het nu

Een persoonlijk traject

Iedereen is anders, en ieder life coaching coachtraject natuurlijk ook. Maar er zit wel een lijn in, dus dit kun je verwachten van mijn life coaching:

 • Meer inzichten over je levensbestemming, het doel van je leven.
 • Een persoonlijke analyse, persoonlijkheid en identiteit worden zichtbaar.
 • Ontwikkelen van je potentieel, talenten en vaardigheden.
 • Loslaten van angsten en emoties.
 • Inzichten in je EQ
 • Een andere weg kiezen na bijvoorbeeld een burn-out, ziekte of ontslag.
 • Als je het leuk vindt kunnen we ook een aantal natuurwandelingen doen.
 • Meer rust in je hoofd en in je hart.
 • Blijvend je energieniveau verhogen.
 • Anders vormgeven van je relaties.
 • Looptijd 6 ca maanden.
 • Feedback op ad-hocsituaties, zowel zakelijk als privé.
 • Huiswerk
 • Intensief contact via de app of mail, bij probleemstellingen en situaties

De totaalprijs van dit life coaching coachtraject is €1.995,00 inclusief BTW
Voor bedrijven is dit exclusief BTW

 

Reviews

Mike
Mike Projectmanager
Read More
Marko heeft mij, door me continu een spiegel voor te houden, dan ook echt laten inzien dat als je het uiteindelijk zelf in de hand hebt, je in principe niets in de weg staat om te kiezen voor vooruitgang en positiviteit! En vanaf dat moment heb ik echt verbetering ervaren. Je kunt het namelijk wel denken, maar het inzien is “the key”. Door de handvaten van Marko ben ik een werkwijze kunnen gaan aannemen waar ik mij veel zekerder in voel, en waarbij ik uit ga van mijn eigen kracht en positiviteit. Een wereld van verschil!
Claire
Claire Business Change Manager
Read More
Het mooie van de coaching van Marko vind ik dat je enerzijds handvaten krijgt om in je kracht te kunnen staan in elke situatie en anderzijds met ontzettend veel creatieve ideeën voor je werk naar huis gaat. Marko helpt je om anders tegen dingen aan te kijken en van de gebaande paden af te wijken. Ik ervaar dat deze coaching sessies mij een boost geven. De combinatie van Marko’s sterkte intuïtie, creativiteit en oog voor commerciële kansen zorgt ervoor dat ik Marko absoluut kan aanraden.
Emma
Emma Klant
Read More
Hij gaf mij het vertrouwen om uit mijn comfortzone te stappen. De praktische en directe toepasbaarheid van zijn coaching vond ik transformerend. Dat kwam niet alleen door zijn heldere stijl maar ook door het vertrouwen wat hij mij gaf in hem als coach en in mij en mijn mogelijkheden die hij zo goed weet aan te voelen. Marko helpt je om naar een hoger niveau in je leven te stijgen, met no way back, want wat voelt het goed om jezelf weer te kunnen zijn!
Bonny
Bonny Klant
Read More
Marko heeft mij het afgelopen jaar een nieuw stuk van mijzelf leren ontdekken en ben hierdoor op een positieve manier verandert. Ik voel me krachtiger en energieker, ik had besloten om in 2020 in mezelf te investeren en kan alleen maar zeggen dat het echt waardevol is. Ik voel me veel gelukkiger met wie ik ben en wat ik in dit jaar met mezelf heb bereikt. Het koste mij wel wat tijd maar je kunt ook niet van de één op de andere dag alles loslaten. Als je echt wilt veranderen in je leven is Marko een aanrader, een topcoach!
Previous
Next
Schuiven naar boven