Welkom bij ZAR Coaching, wij geven jou weer de waarde die je verdient! Jij bent uniek en verdiend een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, een leven waar jouw talenten ten volle worden benut, een leven dat jij zoals jij dat wilt vanuit jouw eigen kracht. Wij laten je voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

In deze huidige tijd zien we dat vooral hedendaagse jongeren op zoek naar hun eigen identiteit, vaak de verbinding verliezen met het thuisfront en het moeilijk vinden om de juiste keuzes te maken bij invulling van hun leven. Veel jongeren hebben geen positieve gedachten en zien de wereld alleen maar als een bedreiging waarin ze hun met moeite toekomst tegemoetzien. Door de vele prikkels die dagelijkse bij ze binnenkomen, raken ze overprikkeld en hebben geen idee mee wat ze nu eigenlijk voelen. Wij willen deze jongeren hun gevoel weer teruggeven en dat ze makkelijker keuzes maken, keuzes vanuit hun hart.

ZAR Coaching heeft als doel om mensen en vooral jongeren te leren om aan zichzelf de juiste waarde toe te kennen. Meer zelfvertrouwen creëren, waardoor ze sterker in hun schoenen staan en ze weten wie ze zijn. Groei vanuit authenticiteit want iedereen is uniek, net zoals jij!

Wij hebben een krachtig concept ontwikkeld waarbij wij jongeren helpen zichzelf te ontdekken en te groeien. Een stappenplan wat gericht is op de hun eigen ik en de uniekheid van de persoon.

Wij zijn ervan overtuigd dat jongeren die zichzelf ontdekken een positieve impact hebben op hun omgeving en hiermee ook andere jongeren kunnen motiveren om hun leven op de juiste manier (vanuit hun eigen gevoel) in te richten. Elke jongere die door ons gecoacht wordt, wordt member van de community. Een platform waar we, vooral jongeren van elkaar kunnen leren, groeien en ontwikkelen.

ZAR staat voor Zichtbaar maken van de eigen identiteit, een complete Aanpak op maat en een verankert Resultaat waarbij de jongere het middelpunt is. Het gaat namelijk om dat iedereen er volledig mag zijn en hoe je doelgericht een toekomst kan creëren vanuit je authentieke zelf. Jongeren kunnen door een krachtige mindset een prachtige groei en koers geven aan hun toekomst.

ZAR-Community-Marko-de-Jong-en-Joyce-Scheijen-ZAR-Coaching-LimburgWij, Joyce Scheijen en Marko de Jong, zijn twee fanatieke en passievolle coaches die samen het concept ZAR hebben bedacht. Wij hebben al jarenlang een eigen praktijk en ervaring als holistisch coach. Als kind hadden wij beide het gevoel dat we er niet bij hoorde en zijn ons als kind gaan aanpassen aan onze omgeving. Op latere leeftijd hebben we onszelf en ons potentieel ontdekt met behulp van persoonlijke ontwikkeling. Vandaag de dag zien we steeds meer kinderen worstelen met hun identiteit en hun zelfvertrouwen, misschien nog wel meer dan dat we zelf vroeger ervaarde. Tegenwoordig krijgen kinderen, of beter gezegd jonge volwassenen, zoveel prikkels waarbij ze steeds meer hun zelfvertrouwen verliezen en onzekerder worden. Ze raken als het ware overprikkelt en vinden het moelijk om hun eigen identiteit te behouden mede ook door hun omgeving en social media. Steeds meer kinderen en ouders hebben te maken met gezinsproblematieken en daarmee ook de ontwikkeling van het kind. Wij hebben nu zelf ook kinderen en zien hoe zij zich in deze tijd ontwikkelen en wat we hierin voor hun kunnen betekenen. Wij zien jongeren als de voorlopende generatie waarin individualisme centraal staat, waarbij het niet meer gaat om competitie en status maar om samenwerking en compassie.

De jonge volwassenen wordt door social kanalen als; Snapchat, Instagram en Facebook, een beeld voorgehouden van een maatschappij waarbij alleen maar wordt gekeken naar de buitenkant. Hierdoor gaat de ware ik, hun eigen identieit, hun potentieel, geheel verloren. We onderkennen als coaches ook de problemen die de snelheid van deze ontwikkelingen met zich mee brengt. Doordat we zien dat ze een stuk van hun identiteit zijn kwijtgeraakt, heeft dit ons doen inspireren als grondslag van het ZAR concept. Wij zijn van mening als je jeugd bewust maakt van hun eigen capaciteiten, talenten en eigenschappen ze een prachtige bijdrage kunnen leveren aan de huidige moderne samenleving vanuit hun eigen potentieel. Het leven en ontwikkelen vanuit een eigen identiteit en authenticiteit maakt dat ze op hun eigen unieke manier een bijdrage kunnen leveren aan hun leven, hun omgeving en de maatschappij. Het is leven als tiener is zeker niet altijd rooskleurig maar wij hebben inmiddels bewezen dat met onze hulp jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen en uit de negatieve spiraal komen. Op hun beurt kunnen zij weer andere jongeren coachen en een rolmodel zijn om hun eigen potentieel te leven. Zij zijn onze toekomst, hun toekomst, laten wij ze daarbij helpen en voor hun de wereld mooier te maken.

Wij bieden binnen ZAR verschillende expertises van coachen o.a. van spiritualiteit, mentale coaching, mindset coaching, energetische healingen, life-coaching etc. We werken samen met diverse coaches van verschillende disciplines die allemaal een specifieke specialiteit hebben. Wij zetten in om een maximaal resultaat te behalen en dat de jonge volwassenen op de juiste manier door de juiste persoon wordt gecoacht. Hierdoor kunnen wij volledig maatwerk bieden per persoon. Wij zetten de persoon centraal en dat zorgt ervoor dat zij zichzelf weer gaan zien en zich herkennen in het leven. Als influencer geven zijn een positief voorbeeld binnen onze community en hun werkelijke leven, wij worden de rolmodellen voor de jongeren van nu. Ons programma is universeel en is voor iedereen bestemd.

Wij laten zien hoe uniek je bent en dat je het waard bent om hier op deze wereld te zijn. We zijn er voor jou, dat is ook de liefde en de passie voor ons vak.

Groet ZAR Coaching,
Joyce Scheijen
Marko de Jong