Ben je al bewust van jezelf? Ben je bewust dat jouw zoektocht alleen over jou gaat en dat er geen vergelijk mogelijk is. Ben je al bewust over het feit dat jij eigenlijk alleen bent en dat je iedere dag de keuze hebt hoe jij jezelf verbind met de wereld om je heen. Ben je al bewust dat je alle obstakels in je leven zelf gecreëerd hebt en dat er geen escape is om deze obstakels te ontwijken! Jouw levensdoel trekt aan je en is aanwezig in jou. Je hoeft alleen tot acceptatie te komen door werkelijk te zijn.  Jezelf durven te ontvangen in het leven en je doel (en) worden direct zichtbaar. Het bruist dan bij jou van binnen en je voelt wat je moet doen.

Het leven geeft natuurlijk testen aan je om iedere keer weer de juiste keuzes te maken. Situaties, emoties, mensen op je pad en in je omgeving, alles heeft invloed op jou! Steeds terugvallen op je innerlijke wijsheid,  die iedereen heeft en achter jezelf blijven staan om alleen datgene te doen wat goed voor je voelt.

Stop daarom met het verwachten en begin jouw eigen leven te waarderen. Stop met nadenken over wat het “zou moeten zijn” en wees daarom dankbaar voor “wat is”. Hoe meer je kunt blijven leren en groeien, hoe gelukkiger je zult worden.

Het leven vraagt dus om groei en bewustwording om je passie en talenten te gebruiken. Alles is bewustzijn, alles is mogelijk in je leven! Jouw levensdoel ontstaat vanzelf zodra je dat van binnen voelt. Het is jouw unieke levenspad waarin jij volledig tot bloei mag komen. Keulen en Aken zijn niet op 1 dag gebouwd, sommige dingen hebben tijd nodig en bereidheid van jezelf om datgene te doen wat voor jou bestemd is.

De workshop

In deze workshop gaan we gezamenlijk aan de slag met bewustwording en inspiratiekaarten. Het is een creatieve bewustwordingssessie waarin we werken met inzichten over de koers in je leven.  Je kunt deze workshop zowel persoonlijk als ook zakelijk gebruiken om mensen te stimuleren in zichzelf te gaan laten voelen en kijken.

Tijdsduur: 120 minuten
Toepassing voor groepen tussen de 3-10 personen
Kosten zijn in overleg, afhankelijk van locatie
Deze workshop kan ook bij mij in de praktijk gegeven worden.

Heb je interesse bel of mail gerust voor verdere informatie.

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250