Innerlijke drijfveren zijn misschien wel het belangrijkste voor de ontwikkeling van mens en organisaties. Pure innerlijke drijfveren zijn niet gekoppeld aan emoties maar aan het authentieke innerlijke gevoel. Pure innerlijke drijfveren leiden je naar voldoening en levensdoelen. Pure innerlijke drijfveren brengen je leven in balans en geven kracht, creativiteit, joy en passie aan al je ontwikkelingen.

Het waarnemend vermogen is het vermogen om zonder oordeel te kunnen waarnemen en vanuit een hoger perspectief te reageren op situaties of mensen. Het is een staat van zijn waarin je optimaal gebruik maakt van de innerlijke stroom van voelen en denken die in het Nu plaatsvind. (Verleden en toekomst zijn eigenlijk maar emoties) Het is een soort balans die je hebt om in verbondenheid te zijn vanuit je authentieke kern, van binnenuit naar de buitenwereld. Het is een soort van kompas die aangeeft hoe jij je leven het beste kunt aansturen en waarmee jij de juiste besluiten kunt nemen om in balans te komen, mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel. Het is tevens een kompas die jou leid om zo jouw levensdoelen te bereiken, je business en je carrière.

Workshop

In deze workshop maken we een combinatie, door je waarnemend vermogen te trainen maak je ook contact met je pure innerlijke drijfveren. Wat drijft jou? Hoe voel je dat? Veel mensen zitten vast in het hoofd door gecreëerde denkpatronen en zijn het contact met zichzelf verloren. Terug naar het gevoel, terug naar balans. We trainen deze dag met mindfulness, rollenspellen en diverse tools.

Tijdsduur: dagdeel, ca 4 uur
Voor groepen tussen de 3 en 10 personen (Deze kan ook individueel gegeven worden)
Kosten zijn in nader overleg, afhankelijk van locatie en invulling van de dag
Bel of mail voor verdere informatie of het maken van een afspraak.

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250