Coach Marko de Jong LimburgAls geboren Rotterdammer ben ik als coach down to earth en heb me de afgelopen 25 jaar laten inspireren door diverse aspecten van holistische coaching. Met deze coachtechniek laat ik mensen zien en voelen dat alles om persoonlijke performance gaat in het leven. Je kunt bij mij rekenen op een transparante en directe aanpak. Ik ben objectief en niet verbonden aan de emotie van de mens, dat geeft mij ruimte om de mensen te respecteren en de juiste adviezen te geven.

Voor het coachwerk, ca 15 jaar geleden was ik werkzaam in het bedrijfsleven, had eigen bedrijven, directievoeringen en deed veel sales. Ook superleuk! Ik voelde tijdens deze periode ook de drang om te coachen, mensen en ondernemers helpen met vooruitgang en groei! Na verkoop van een bedrijf ben ik mijn passie gaan volgen en zelfstandig coach geworden.

Ik heb als coach een onconventionele en authentieke aanpak, het geheel is een mix van holisme, mentale coaching en bewustwording. Hierdoor ontstaan er inzichten die direct aangeven wat er in een persoon of situatie afspeelt. Je kunt het bespiegelen als een soort weten. Het is een directe werkwijze die je ook gelijk naar de kern van het probleem brengt. Dat is ook vaak het vertrekpunt tijdens de sessies.

Ik breng je graag terug naar de mainstream van jouw leven. Ik ga graag met jou voor maximaal resultaat om jouw potentieel te ontwikkelen. Jouw succes is immers mijn succes, dat is ook mijn passie. Door de transparantie aanpak is er geen eigen belang, ik ben er voor jou en om jou de weg te wijzen in jouw leven. Tijdens de coachsessies krijg ik vaak inzichten en visies over een plan van aanpak in zakelijke concepten of persoonlijke ontwikkelingen.

Om mensen bewust te maken van hun unieke persoonlijkheid maak ik tijdens coachsessies ook vaak gebruik van een krachtige en bijzondere potentieel analyse. Met deze ontwikkeltool maak ik jouw unieke fundament zichtbaar. Je krijgt hiermee veel duidelijkheid over je unieke eigenschappen en talenten. Lees hierover meer op deze pagina.

Holistische coaching is gebaseerd op het geheel van de persoonlijkheid. Alles is onlosmakelijk verbonden met de ik van de persoon. Alles is aanwezig in de persoon om zijn of haar leven met passie en voldoening te leven, je hoeft dit alleen bewust te maken. 25 jaar geleden ben ik begonnen met mij te verdiepen in het holisme en ben ervan overtuigd dat alle verdere coachtechnieken gebaseerd zijn op deze oorsprong.

Het potentieel van de mens bevat o.a.; zorgdragen voor eigen vitaliteit, (com) passie, eigen talenten, een eigen bewustzijn, zelfliefde, zelfvertrouwen, innerlijke kracht, emotionele intelligentie, zelfverantwoordelijkheid, innerlijk leiderschap, eigenaarschap, creativiteit, persoonlijke eigenschappen, unieke drijfveren, je eigen identiteit en je persoonlijke waarden.

Met dit gegeven als vertrekpunt gaan we samen op weg om bewuste en onbewust potentieel te ontwikkelen. Ik bied diverse coachplannen om direct naar diepere lagen van het potentieel te gaan.

Kortgeleden ben ik samen met een collega coach, Joyce Scheijen, een nieuw concept,  ZAR Coaching, begonnen om jongeren te gaan coachen. Deze jongeren helpen wij met het vinden van hun identiteit en persoonlijkheid waardoor ze groeien en ontwikkelen. Lees hier meer over op deze pagina. ZAR Coaching. Mocht je willen doorklikken naar de website van ZAR klik dan hier.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur om te reflecteren, af te schakelen en tot innerlijke rust te komen. Mocht je het leuk vinden, dan neem ik je mee en laat ik je mooie plekken zien rondom Berg en Terblijt/Valkenburg.

Je kunt bij mij terecht voor o.a.; life-coachingmental coaching, business coachingeen persoonlijke analyse of mindfulness.

Kijk ook eens bij mijn coachplannen voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Iedereen is welkom voor een kennismakingsgesprek en mocht je vragen hebben van enige aard, bel of mail me gerust. Ik verwelkom je graag!

Groet Marko de Jong

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250