Een prachtig project waarin we jongeren helpen in deze maatschappij hun identiteit en persoonlijkheid weer te vinden. Website www.zarcoaching.nl . Dit initiatief is van mij en Joyce Scheijen.

Coaching, wij geven jou weer de waarde die je verdient! Jij bent uniek en verdiend een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, een leven waar jouw talenten ten volle worden benut, een leven dat jij zoals jij dat wilt vanuit jouw eigen kracht. Wij laten je voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

In deze huidige tijd zien we dat vooral hedendaagse jongeren op zoek naar hun eigen identiteit, vaak de verbinding verliezen met het thuisfront en het moeilijk vinden om de juiste keuzes te maken bij invulling van hun leven. Veel jongeren hebben geen positieve gedachten en zien de wereld alleen maar als een bedreiging waarin ze hun met moeite toekomst tegemoetzien. Door de vele prikkels die dagelijkse bij ze binnenkomen, raken ze overprikkeld en hebben geen idee mee wat ze nu eigenlijk voelen. Wij willen deze jongeren hun gevoel weer teruggeven en dat ze makkelijker keuzes maken, keuzes vanuit hun hart.

ZAR Coaching heeft als doel om mensen en vooral jongeren te leren om aan zichzelf de juiste waarde toe te kennen. Meer zelfvertrouwen creëren, waardoor ze sterker in hun schoenen staan en ze weten wie ze zijn. Groei vanuit authenticiteit want iedereen is uniek, net zoals jij!

Wij hebben een krachtig concept ontwikkeld waarbij wij jongeren helpen zichzelf te ontdekken en te groeien. Een stappenplan wat gericht is op de hun eigen ik en de uniekheid van de persoon.

Wij zijn ervan overtuigd dat jongeren die zichzelf ontdekken een positieve impact hebben op hun omgeving en hiermee ook andere jongeren kunnen motiveren om hun leven op de juiste manier (vanuit hun eigen gevoel) in te richten. Elke jongere die door ons gecoacht wordt, wordt member van de community. Een platform waar we, vooral jongeren van elkaar kunnen leren, groeien en ontwikkelen.

ZAR staat voor Zichtbaar maken van de eigen identiteit, een complete Aanpak op maat en een verankert Resultaat waarbij de jongere het middelpunt is. Het gaat namelijk om dat iedereen er volledig mag zijn en hoe je doelgericht een toekomst kan creëren vanuit je authentieke zelf. Jongeren kunnen door een krachtige mindset een prachtige groei en koers geven aan hun toekomst.

Intro

Jongeren worden van alle kanten (over)geprikkeld en mede door social media hebben ze geen idee wat nu echt is en wie ze zijn. Ze raken ongemotiveerd en voelen zich niet begrepen. Wij zijn er voor deze jongeren om ze te helpen onderzoeken wie ze ze zijn, waar ze voor staan en hoe ze zich kunnen voorbereiden op de mooie toekomst.

Intake

Tijdens een uitgebreide intake, kijken we op gedetailleerde manier naar het individu. We geven een persoonlijk analyse systeem waarin uitgebreid de persoonlijkheid omschreven wordt. Alles wordt op papier zichtbaar, hiermee heb je een houvast voor jezelf en je ouders waarmee je 24/7, je hele leven lang gebruik van kunt maken je op terug kunt vallen. Ook wordt duidelijk hoe jij voor jezelf het beste besluiten kan nemen en resultaten kunt behalen!

We hebben een emotioneel model waarin we bepalen in welke belangrijke emotie je zit die jou blokkeert om verder te komen.

We gaan aan jou vragen of je er volledig achter staat om deel nemen aan dit traject, het moet jouw besluit zijn en niet dat van je ouders. We vragen commitment om te veranderen en zo jezelf te ontwikkelen.

We gaan samen met jou bepalen wat voor jou de beste koers is om je te ontwikkelen, na de intake plaatsen we je bij een van onze coaches waar jij mee klikt. Zij of hij zal je begeleiden in het hele traject.

Het programma

We gaan een workshop houden van 5 dagdelen van 2 uur, waarin jij je intuïtie, gevoel en gedachtenpatronen kunt doorbreken. Je leert volledig te gaan vertrouwen op jouw eigen gevoel. Jij bepaalt de koers in je leven op basis van jouw beslissingen.

Na deze workshop gaan we aan de slag met coaching om jouw unieke eigenschappen en talenten te ontdekken, Hiermee kom je in je kracht en krijgt je opdrachten mee. We gaan samen kijken naar de vorderingen die je maakt en de struikelblokken die je overwint. Onzekerheden, angst, ik ben niet goed genoeg, ik schaam me voor mijn omgeving, ik ben niets waard. Al deze zogenaamde ‘belemmerende overtuigingen’ gaan we met jou aanpakken. Wij weten na de intake en de workshop welke stappen voor jou belangrijk zijn en daar gaan we samen aan werken.

Realisatie

Jezelf in het leven gaan terugzien, je eigen weg bepalen, doen wat jou een goed gevoel geeft, keuzes maken op basis van wie je bent en wat jij wilt, vol zelfvertrouwen.  Jezelf laten zien in de wereld om je heen en waarmee jij behulpzaam kan zijn voor andere jongeren die net beginnen. Jij wordt hiermee de influencer van de toekomst!

We maken je lid van onze ZAR Community, een plek waar jij thuis bent en je verhaal vertelt. je vertelt over de ontwikkelingen die je hebt meegemaakt en waar je naar toe wilt met jezelf. Je helpt elkaar binnen de community met ontwikkeling en groei en je moedigt andere jongeren aan om hun dromen te bereiken.

Voor ouders en begeleiders

Tijdens de processen hebben we regelmatig evaluatiegesprekken met ouders of verzorgers.

ZAR COMMUNITY OP INSTAGRAM