Met ‘potentieel’ bedoelen we het vermogen om alles uit jezelf te halen, Om je talenten optimaal te benutten, en je doelen in het leven te behalen. Hiervoor moet je op zoek naar je eigen patronen en keuzes, om vervolgens een nieuw plan te maken. Naast het coachtraject potentieel, geef ik ook een potentieel analyse. Een perfect uitgangspunt.

Vergroot je zelfkennis met een potentieel analyse

Zelfkennis is het vermogen om de eigen denkwijze, de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de eigen geest en van het eigen lichaam te kunnen inschatten en daar rationele conclusies uit te trekken. Het wordt ook wel ‘intra-persoonlijke intelligentie’ genoemd.  Lees meer op Wikipedia over zelfkennis

 

Een potentieel analyse geeft meer wijsheid bij life coach Marko de Jong in LimburgWat is een potentieel analyse?

Hoe jij beslissingen maakt, en op welke manier je dat het beste kunt doen, is een waardevol inzicht. Door een potentieel analyse te laten maken, krijg je veel informatie over je persoonlijkheid. Het is echte zelfkennis die jou inzichten geeft hoe jij werkelijk in elkaar zit, bijvoorbeeld qua energie. Je krijgt inzichten hoe jij emotioneel reageert, en hoe jouw talenten en eigenschappen bijdragen om een leven met voldoening te creëren. Met deze kennis kun je dingen op de juiste manier veranderen, om zo weer aansluiting te vinden in je leven.

Voor wie is de potentieel analyse?

In het leven heb je bepaalde keuzes gemaakt, die je in een bepaalde richting hebben meegenomen. Soms is dat bewust gegaan, in andere opzichten kan het meer onverwacht geweest zijn. Of onbewust. Het kan zijn dat je huidige leven niet helemaal aansluit bij jouw persoonlijke talenten en verwachtingen. En misschien heb je daarom het gevoel dat je nooit helemaal gelukkig bent, een knagend gevoel dat er iets mist.

Potentieel analyse Human design Life en bussiness coach Marko de JongEen potentieel analyse geeft duidelijkheid 

We gaan op zoek naar datgene wat mist. Naar de keuzes die je gemaakt hebt om je te brengen waar je nu bent, en wat je daarbij nog mist. Want als je niet je volledige potentieel benut, voel je je vaak niet volledig vervuld. Jouw potentieel bevat alles wat je nodig hebt in je leven. Jij bent uniek en verdient een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, en waar jouw talenten ten volle worden benut. Een leven dat jij invult zoals jij dat wilt, vanuit jouw eigen kracht. Jouw ware potentieel stuurt je aan en laat je voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

De basis van de analyse

Deze methodiek komt vanuit de stroming ‘Human Design’. Deze bekende filosofie is gebaseerd op genetische wetenschap en oude wijsheden Kwantumfysica, Astronomie, Biochemie, Genetica, I-Tjing, Astrologie, Chakra-leer en Kabbala.

Ik gebruik deze methodiek tijdens mijn coachtrajecten, bijvoorbeeld het coachtraject potentieel, maar je kunt hem ook los bestellen met een coachsessie van 2 uur om het aan je uit te leggen.

In de potentieel analyse staat:

  • Je sterke (onbewuste) kanten en je (onbewuste) beperkingen.
  • Type en persoonlijkheid, hoe zit jouw persoonlijkheid in elkaar en wat zijn belangrijke voorwaarden in jouw leven om de koers te bepalen.
  • De voor jou beste beslisstrategie; we nemen per dag vele besluiten die ons door de dag leiden. Dit gaat met name over hoe jij voor jezelf de beste besluiten neemt. Niet vanuit emotie, maar gekoppeld aan je authentieke persoonlijkheid. Hoe inspireer jij jezelf en je omgeving.
  • Jouw persoonlijke eigenschappen en talenten gekoppeld aan je authenticiteit. Deze sturen jouw potentieel aan, dit is het geheel van wie jij bent. Want jij bent immers “Totaal”
  • Hoe kun je het beste jouw levensenergie gebruiken. Ieder mens heeft een uniek energiesysteem waarin duidelijk wordt hoe jouw specifieke levensenergie werkt. Je kunt jezelf voorbijlopen door niet te luisteren naar je lichaam, of in je kracht blijven door wel te luisteren naar je eigen energiesysteem.
  • Er staan unieke sleutels in over je persoonlijkheid, specifieke kenmerken over jou als persoon. Zaken die voor jou belangrijk en van toegevoegde waarde zijn om werkelijk jezelf te kunnen zijn.

Een persoonlijke potentieel analyse + een coachsessie (120 minuten) kost 195 euro inclusief BTW. Voor bedrijven is dit exclusief BTW.

Mocht je interesse hebben in deze persoonlijke potentieel analyse, neem dan contact op. Je kunt me bellen op +31 (0) 6 417190250 of je kunt ook een berichtplaatsen in de chatbox onderaan op de website.

Hartelijke groet Marko

 

Logo Life en Business Coach Marko de Jong in Limburg

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching