Jouw potentieel bevat alles wat je nodig hebt om de juiste invulling te geven aan je leven,

Een potentieel analyse geeft duidelijkheid over jezelf.

Een potentieel analyse geeft inzichten over jezelf. Met deze inzichten kun je ook je leven op de juiste manier veranderen. Je krijgt hierdoor meer fulfilment en joy! Vergroten van zelfkennis heeft als gevolg dat men meer vanuit een authentieke rol gaat handelen en waardoor zelfvertrouwen en innerlijke kracht groeien.

Waarom zou je een potentieel analyse laten maken? 

Zodra je de analyse en de complete beschrijving voor je hebt liggen zul je jezelf direct herkennen. Dit is een prachtig vertrekpunt om jezelf verder te ontwikkelen. Het maakt veel duidelijk hoe jij als persoon in het leven bent en hoe je het beste kunt handelen in de diverse uiteenlopende situaties. Het geeft direct bevestigingen over jezelf en je persoonlijkheid!

Analyse 

Via complexe en geavanceerde technologie maak ik een analyse van jouw persoonlijkheid. Voor deze analyse heb ik enige basisgegevens van jou nodig; geboortenaam ( en ), datum, geboorteplaats en geboortetijd. Deze analyse gaat direct op een wat dieper niveau van je persoonlijkheid. De gekleurde en witte vlakken zijn bewuste en onbewuste aspecten van jezelf en de lijnen die volledig gekleurd zijn geven aan de unieke en persoonlijke eigenschappen. Er is geen goed of slecht ontwerp, je bent wie je bent. De klanten waarvoor ik een analyse voor heb mogen maken zijn er zeer enthousiast over omdat het direct duidelijk is, je ziet als het ware jezelf op papier staan.

Het systeem wat ik gebruik is gebaseerd op genetische wetenschap en oude wijsheden, Kwantum fysica, Astronomie, Biochemie, Genetica, I-Tjing, Astrologie, Chakra-leer en Kabballa.

Potentieel analyse Coaching Limburg Coach Marko de JongInnerlijk besluitvormingsproces

Ook wordt duidelijk hoe jij voor jezelf het beste besluiten kan nemen! Heb je er überhaupt al eens over nagedacht hoe jij besluiten neemt in je leven? Misschien wel het belangrijkste dat we ooit over onszelf kunnen weten is, hoe we beslissingen kunnen nemen die voor ons werken in alle situaties. Ieder type persoonlijkheid heeft namelijk een unieke manier van besluiten nemen.

En als je al actie hebt ondernomen om jezelf te verbeteren, of je hebt je al verdiept en wijsheid verzameld door spiritueel te groeien, maar je hebt nog steeds moeite om grip te krijgen, dan is deze analyse een prachtige kennisverzameling over jezelf.

In de potentieel analyse staat duidelijk:

  • Je sterke (onbewuste) kanten en je (onbewuste) beperkingen.
  • De voor jou beste beslisstrategie, we nemen per dag vele besluiten, die ons door de dag leiden. Dit gaat met name hoe jij besluiten neemt naar je omgeving toe en hoe jij je verbindt met de wereld om je heen. Ben je nu al bewust hoe jij intuïtief besluiten neemt?
  • Type en persoonlijkheid, hoe zit jouw persoonlijkheid in elkaar en wat zijn belangrijke voorwaarden in jouw leven om de koers te bepalen.
  • Jouw persoonlijke eigenschappen en talenten gekoppeld aan je authenticiteit. Deze sturen jouw potentieel aan, dit is het geheel van wie jij bent.
  • Hoe kun je het beste jouw levensenergie gebruiken. Ieder mens heeft een uniek energiesysteem waarin levensenergie werkt. Met het activeren van jouw eigen energiesysteem voel je jezelf meteen krachtiger.
  • Unieke sleutels over je persoonlijkheid, specifieke kenmerken over jou als persoon. Zaken die voor jou belangrijk en van toegevoegde waarde zijn om werkelijk jezelf te kunnen zijn.

Mocht je interesse hebben in deze potentieel analyse, geef dat dan duidelijk aan vooraf aan een coachsessie. Er zijn namelijk enige basisgegevens van jou nodig.

Een potentieel analyse  + bespreken en coachsessie kost 195 euro en duurt ca 120 minuten

Mocht je meer info willen over deze analyse, bel of mail me gerust. Groet Marko

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching