Persoonlijke potentieel analyse coach Marko de Jong LimburgWijsheid is weten, erkennen, aanvaarden en veranderen

Een persoonlijke analyse geeft inzichten over jezelf. Met deze inzichten kun je ook je leven op de juiste manier veranderen. Je krijgt hierdoor meer fulfilment en joy! Vergroten van zelfkennis heeft als gevolg dat men meer vanuit een authentieke rol gaat handelen en waardoor zelfvertrouwen en innerlijke kracht groeien.

Waarom zou je een persoonlijke analyse laten maken? 

Zodra je de analyse en de complete beschrijving voor je hebt liggen zul je jezelf direct herkennen. Dit is een prachtig vertrekpunt om jezelf verder te ontwikkelen. Het maakt veel duidelijk hoe jij als persoon in het leven bent en hoe je het beste kunt handelen in de diverse uiteenlopende situaties. Het geeft direct bevestigingen over jezelf en je persoonlijkheid!

Analyse 

Via complexe en geavanceerde technologie maak ik een analyse van jouw persoonlijkheid. Voor deze analyse heb ik enige basisgegevens van jou nodig; geboortenaam ( en ), datum, geboorteplaats en geboortetijd. Deze analyse gaat direct op een wat dieper niveau van je persoonlijkheid. De gekleurde en witte vlakken zijn bewuste en onbewuste aspecten van jezelf en de lijnen die volledig gekleurd zijn geven aan de unieke en persoonlijke eigenschappen. Er is geen goed of slecht ontwerp, je bent wie je bent. De klanten waarvoor ik een analyse voor heb mogen maken zijn er zeer enthousiast over omdat het direct duidelijk is, je ziet als het ware jezelf op papier staan.

Persoonlijke analyse Coaching Limburg Coach Marko de JongHet systeem wat ik gebruik is gebaseerd op genetische wetenschap en oude wijsheden, Kwantum fysica, Astronomie, Biochemie, Genetica, I-Tjing, Astrologie, Chakra-leer en Kabballa.

Innerlijk besluitvormingsproces

Ook wordt duidelijk hoe jij voor jezelf het beste besluiten kan nemen! Heb je er überhaupt al eens over nagedacht hoe jij besluiten neemt in je leven? Misschien wel het belangrijkste dat we ooit over onszelf kunnen weten is, hoe we beslissingen kunnen nemen die voor ons werken in alle situaties. Ieder type persoonlijkheid heeft namelijk een unieke manier van besluiten nemen.

En als je al actie hebt ondernomen om jezelf te verbeteren, of je hebt je al verdiept en wijsheid verzameld door spiritueel te groeien, maar je hebt nog steeds moeite om grip te krijgen, dan is deze analyse een prachtige kennisverzameling over jezelf.

In de analyse staat duidelijk:

  • Je beperkingen.
  • Je sterke kanten.
  • De voor jou beste beslisstrategie.
  • Type en persoonlijkheid.
  • Jouw persoonlijke eigenschappen en talenten.
  • Hoe kun je het beste jouw levensenergie gebruiken.
  • In deze analyse staan unieke sleutels over je persoonlijkheid.

Mocht je interesse hebben in deze persoonlijke analyse, geef dat dan duidelijk aan vooraf aan een coachsessie. Er zijn namelijk enige basisgegevens van jou nodig.

Een analyse  + bespreken en coachsessie kost 150 euro en duurt ca 120 minuten

Mocht je meer info willen over deze analyse, bel of mail me gerust. Groet Marko

 

 

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0) 6 41719250