Marko de Jong van marko de jong coachingIk ben geboren in Rotterdam en woon nu met veel plezier al 20 jaar in het zuiden van Limburg. Voor, tijdens en na mijn werk ben ik veel aan het wandelen in de natuur rondom Berg en Terblijt/Valkenburg. Met het coachen van mensen heb ik 15 jaar geleden mijn passie en missie gevonden. Het steeds creëren van de voorwaartse beweging en het ontwikkelen van potentieel staan hierbij altijd centraal. Superleuk en iedere dag haal ik hier mijn voldoening hieruit! Ook heb ik een ruime ondernemerservaring waarin visie en conceptmatig denken centraal staan.

Na het doorlopen van het MBO ben ik in de sales beland waarin altijd het succes van de klant bovenaan stond. Ik was daarin succesvol omdat ik meer met het succes van de klant bezig was dan het product wat ik verkocht. De sales ging helemaal vanzelf! In mijn hedendaagse coaching aanpak zie je dat nog steeds terug. De groei van het succes van de ander is ook mijn succes!

Na een lange periode van sales bij bedrijven, ook B2B en accountmanagement, ben ik doorgegroeid tot directievoering van een organisatie. Daarna kreeg ik steeds meer het gevoel om zelfstandig ondernemer te worden. Dat heb ik gedaan! Een hele stap natuurlijk! Ik moest gaan denken in eigen successen en hoe de weg te vinden in een wereld die constant verandert. Wat is mijn uniekheid als ondernemer en hoe kom je aan de top! Ik begon een e-commerce strategie met directe sales aan eindgebruikers en paste steeds de volgende strategie toe! “Hoe maak ik mijn klant succesvol” Steeds in beweging blijven, flexibel blijven, dynamisch, variabel, steeds verder door ontwikkelen op basis van deze strategie bracht mij succes! Na verkoop van dit bedrijf ben ik 15 jaar geleden overgestapt naar fulltime coachwerk.

Als coach ben ik aards en realistisch, ik heb me de afgelopen 25 jaar laten inspireren door diverse vormen van coaching, mentale coaching, holistische coaching, bewustzijns coaching, mindfulness en het ontwikkelen van potentieel.

Al deze vormen heb ik samengevoegd in een concrete aanpak, hierbij staat het unieke potentieel van de mens centraal. Ik ben proactief, objectief en direct tot he point, dat uit zich in een transparante en directe aanpak. Ik ben onafhankelijk, dat geeft mij ruimte om mensen te respecteren en transparante adviezen te geven.

Mijn business strategie van het verleden heb ik ook doorontwikkeld in mijn coachwerk. Zelf succesvol worden heeft immers te maken hoe je anderen ook succesvol maakt. Hoe meer jij je potentieel ontwikkelt hoe meer jij anderen succesvol maakt. Je wordt met jouw eigen potentieel een krachtige influencer voor je omgeving! Je ziet, voelt en ervaart jezelf als krachtig individu die op vele fronten proactief is, als spiegel, als doel, als katalysator, als influencer met een krachtige impact. Dit leidt tot een leven met een purpose, passie en voldoening.

Bij het ontwikkelen van organisatiepotentieel staat het succes van de klant centraal. Alles wordt hieronder gepositioneerd, de mensen, de tools, de marketing, de strategie, de visie, alles is met elkaar verbonden door het potentieel. Alles zoekt ook balans en door alles te verbinden kun je het wiel van succes in beweging brengen. Je kunt werknemers succesvol maken door hun potentieel te ontwikkelen, hiermee worden ze vanzelf een positieve influencer naar iedereen binnen en buiten de organisatie. Het is bijzonder krachtig hoe dit werkt! Je creëert hiermee met je organisatie, de meest krachtige voorwaartse beweging! In realiteitszin ontstaat dus alles met de persoonlijke groei van je werknemers.

Ik heb als coach een onconventionele en authentieke aanpak, ik ga graag met jou voor maximaal resultaat bij het ontwikkelen van jouw potentieel.

Met dit gegeven als vertrekpunt gaan we samen op weg om bewuste en onbewust potentieel te ontwikkelen.

Verdere informatie over mijn dienstverlening kun je vinden op mijn website.

Ik ga graag met U in gesprek over de mogelijkheden van mijn programma. We kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen waarin ik graag luister naar jouw hulpvraag. Dit kan ook online met ZOOM.

Groet Marko de Jong

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching

+31 (0)6 41719250