Hallo, ik ben Marko de Jong en ben nu 20 jaar actief met coaching bezig. Vanuit deze prachtige ervaringen heb ik een krachtig programma ontwikkeld om het beste uit jouw privé of professionele leven te halen. Ik werk hierin graag met je samen aan je persoonlijke of zakelijke doelen.

Mijn programma bevat een fundamentele aanpak om jouw potentieel te ontwikkelen. Het gaat erom dat je wordt wie je van origine bent, wat je ervaart en hoe je handelt. Ieder mens heeft unieke talenten, skills en eigenschappen, vaak zitten die diep verstopt door allerlei eerder opgedane levenservaringen. Jij bent totaal en je hebt een uniek potentieel, hierin zit alles wat je nodig hebt om in dit leven volledig tot bloei te komen. We werken aan zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en empathie. Maximaal potentieel geeft ook maximale identiteit, jezelf zien, jezelf voelen in de juiste verbinding met de wereld om je heen.

We besteden ook uitgebreid aandacht aan het ontwikkelen van je emotionele intelligentie. Jouw EQ is namelijk een belangrijke succesfactor om je persoonlijke of carrière doelen te halen. Emoties mogen er natuurlijk zijn maar kunnen een belemmering zijn om niet tot volledige bloei te komen.

Hieronder 5 belangrijke eigenschappen van mensen met een hoog EQ:

  1. Zelfkennis – Mensen met een hoog EQ zijn in staat om de eigen denkwijze, de(on) mogelijkheden van de eigen geest en van het lichaam te inschatten en daaruit een doordachte conclusies te trekken.
  2. Optimisme – Mensen met een hoog EQ zijn positief ingesteld over hun eigen mogelijkheden en staan stevig in hun schoenen.
  3. Kunnen afzien – Mensen met een hoog EQ zijn in staat om te denken op de langer termijn en naar dat doel toe te werken.
  4. Empathie – Mensen met een hoog EQ hebben de vaardigheid om zich in te leven in de gevoelens van een ander.
  5. Sociale vaardigheden – Mensen met een hoog EQ moet goed met de medemens om kunnen gaan, zowel bekenden als vreemden.

Vanuit jouw hulpvraag maak ik samen met jou een plan van aanpak en de weg naar doel wat je graag wilt bereiken. Het doel maakt niet uit, het kan een persoonlijk of zakelijk doel zijn. Ik ben een ervaringsgerichte coach en ga graag met jou voor het maximale resultaat! Dat is ook mijn passie!

De focus ligt met coaching op jouw voorwaartse beweging! Ik leer je om krachtige en duidelijke keuzes te maken die jouw leven of professionele carrière de juiste richting geven. Ik leer hoe jij je centraal kan zetten in de wereld om je heen en hoe jij hierin je authentieke rol inneemt als mens, geliefde, partner, familielid, leider, collega en medewerker.

Als coach geef ik jou graag weer de meerwaarde die je verdient! Jij bent uniek en hebt recht op een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, een leven waar jouw talenten ten volle worden benut, een leven dat jij zoals jij dat wilt en vanuit jouw eigen daadkracht.

Maak eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, we kunnen ook een belafspraak maken. Ik leg dan graag aan je uit hoe mijn plan van aanpak is.

Groet Marko