Met het ontwikkelen van je potentieel leer je krachtige en duidelijke keuzes te maken die jouw leven of professionele carrière de juiste richting geven. Je leert jezelf hiermee centraal te zetten in een wereld die om jou heen beweegt en hoe jij hierin je authentieke rol inneemt als mens, geliefde, partner, familielid, leider, collega en medewerker.

Als coach is het mijn ambitie en passie om jouw potentieel te maximaliseren. Ik coach nu 20 jaar en vanuit deze ervaringen heb ik een krachtig programma ontwikkeld om jou te helpen het beste uit je privé en/of professionele leven te halen. Ik help je als coach om terug te gaan naar jouw eigen kern, naar jouw kracht en totale zelfacceptatie.

Leef jij nog met scenario’s, in het verleden, een aangeleerd gedrag, negatieve gedachten of beperkende overtuigingen?  Dit zijn emoties die jouw vooruitgang blokkeren om jouw volledige potentieel te kunnen benutten. Ik leer je om deze emoties te gaan loslaten en het verleden te gaan zien als prachtig groeiproces. Ik leer je ook hoe jij je leven opnieuw vorm kunt geven en vooruitgang te boeken door nieuwe keuzes te maken vanuit je ware potentieel.

Bij het ontwikkelen van jouw potentieel komen ook jouw unieke talenten en eigenschappen aan de oppervlakte. Ik gebruik hiervoor een unieke ontwikkeltool om op papier jouw unieke potentieel zichtbaar te maken. Met deze gegevens als fundament, gaan we samen op weg om jouw unieke potentieel te ontwikkelen.

Als personal & business coach bied ik jou een ruime professionele dienstverlening. Ik help je graag met het ontwikkelen van je potentieel en je persoonlijke groei. Op gebied van business coaching ligt de focus op leiderschap ontwikkeling en potentiële groei van de organisatie.

Ik ga graag met U in gesprek over de mogelijkheden van mijn programma. We kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen waarin ik graag luister naar jouw hulpvraag. Dit kan ook online met Online coaching bij coach Marko de Jong

Groet Marko
+31 (0) 6 41719250
info@markodejong.nl