Je persoonlijke performance verbeteren Life Coach Marko de JongJe persoonlijke performance verbeteren

Of je nu ondernemer bent, of voor een baas wilt vlammen: het kan zijn dat je zelfbeeld je tegenhoudt in jouw persoonlijke performance. Als coach help ik je graag met je personal branding en hoe jij jezelf het beste kunt presenteren. Het doel is niet om anderen te pleasen, maar om jezelf beter te voelen. Je staat in je kracht, je zelfbeeld verandert ten goede en je performance verbetert!

 

 

 

Je persoonlijke performance verbeteren – blokkades verhelpen

Vaak zijn er emoties uit het verleden die jouw zelfbeeld beïnvloeden. Dit soort blokkades zorgen ervoor dat je niet de beste versie van jezelf kunt zijn. Dat is zonde, want er blijft zoveel talent en potentieel liggen. Tijdens ons gesprek voel ik – mede dankzij ruim 20 jaar ervaring als coach – vaak intuïtief goed aan waar jouw problemen zitten. Daar gaan we aan werken. Omdat jij dat wilt, en niet voor iemand anders!

Persoonlijke Performance en werk 

Uw persoonlijke presentatie en uitstraling kunnen leiden tot goede en slechte relaties. In organisaties zijn relaties van onschatbare waarde. De gunfactor kan van invloed zijn op het bereiken van uw doelen. Het is dan ook belangrijk dat u weet hoe u uw persoonlijke uitstraling kunt verbeteren, zonder dat u uw authenticiteit verliest.

Wat doen we tijdens de coaching? Gericht op uw persoonlijke performance! 

We pakken deze coaching ook voor een groot deel heel praktisch aan. We werken met opdrachten, kleur en kledingadvies, en je gaat misschien nieuwe foto’s maken voor LinkedIn of andere social media kanalen. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kunt loslaten, en naar het zelfbeeld dat je gecreëerd hebt. Met de opdrachten die je krijgt kun je tussen de sessies door aan de slag. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering. Je performance verbeteren is een proces, en ik ondersteun je daarbij.  Uiteindelijk blijf je, onder alle omstandigheden, in je kracht staan.

Boost sessie of de diepte in met een coach traject

Dit is een thema wat past in een enkele boost coachsessie van 90 minuten, of we plannen een thema coachtraject. Dit coachtraject bestaat dan uit een aantal sessies in 2 maanden, dit zijn sessies van ca. 90 minuten. Ook krijg je oefeningen en feedback via de app of de mail. Het traject duurt ongeveer 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. Of een combinatie van beiden.

Coaching is individueel, ieder persoon is tenslotte anders. Toch zijn er handvatten in dit traject, en het coachtraject ziet er ongeveer zo uit:

  • Ik maak een persoonlijke potentieel analyse
  • Een uitgebreide intake waarin we samen jouw doel inventariseren
  • 4 coachsessies in 2 maanden
  • Feedback, via app en mail
  • Huiswerk en follow-up, om je dichter bij je doel te brengen
  • Tussentijdse evaluatie van de voortgang
  • Kan fysiek of via ZOOM

De totale kosten zijn 795 euro, inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.
Bent U een organisatie of is het voor een bedrijf dan is dit exclusief BTW.

Enthousiast geworden, en klaar om je persoonlijke performance te verbeteren? Dan is nu het moment om de stap te nemen, en de controle over je leven weer terug te pakken. Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen.

Hartelijke groet,

Marko de Jong

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching