Online coaching is in deze huidige tijd een must geworden om samen te blijven werken aan persoonlijke groei en potentieel ontwikkeling. In real life coaching is natuurlijk altijd de beste optie omdat je dan het beste contact kan maken met de setting van de persoon en hoe hij of zij reageert op emoties die de vooruitgang blokkeren.

Online coaching is zeker een goede optie en uit de ervaringen van het afgelopen jaar kan ik zeggen dat dit ook prima gaat. Je kunt het ook afwisselen, fysieke sessies en online coaching! Je kunt tussendoor met specifieke opdrachten werken die gericht zijn om wat meer zelfstandig werk te doen om zo een bepaalde input te geven aan de online sessies.

In een organisatie online werken gaat prima, workshops en boost coachsessies te geven over het thema betrokkenheid. Het doel is om diverse lagen en leidinggevenden bewust te maken dat betrokkenheid bijdraagt aan werkgeluk. Op landelijk niveau met mensen te sparren en te kijken waar weerstanden en onderliggende stromingen de weg blokkeren naar verandering! Coachend leidinggeven, bottom-up, inzetten van softskills maakt dat mensen meer betrokken raken bij veranderingen van de organisatie.

Mocht je een online coachtraject willen met een bepaalde kwaliteit en impact! Ik zou zeggen ja, ik ga graag de uitdaging met jou aan. Ook organisatie breed is dat prima inzetbaar!

De tijden veranderen en ik ga met je mee! Plan een kennismakingssessie via ZOOM. Misschien is online coaching ook voor jou een oplossing!

Groet Marko

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching

Ook voor online coaching met Online coaching bij coach Marko de Jong