Natuur coachsessie. Ik neem je mee de natuur in! In de prachtige natuur rondom Berg en Terblijt en Valkenburg.

Tijdens een natuur coachsessie praten we met elkaar over zaken die spelen in je leven, bijvoorbeeld angsten, en emoties. Het zijn vaak zaken die jou hinderen om vanuit je eigen kracht, intuïtie en gevoel te leven. We werken aan inzichten en stappen die je kunt zetten. We maken contact met de natuur en welke verbindingen die je ervaart ziet en of voelt. Ik werk met inzichten, mindfulness, waarnemingen en visie om jouw te helpen weer in balans te komen.

Leven vanuit je eigen kracht en werkelijkheid, gelukkig zijn met jezelf en sturing geven aan je leven.
Niet alles hoeft altijd , soms kun je met veel minder en soms is er actie nodig om resultaten te halen. Zodra je besluit om vanuit je authenticiteit te gaan leven zal je merken dat vele dingen een plaats gaan krijgen omdat je jezelf verbind met je werkelijke kern, intuïtie en gevoel. Je zult problemen niet meer gaan zien als hindernissen maar als prachtige groeimomenten en je zult gaan merken dat de wet van aantrekking ook echt werkt.

Hoe gaat het in zijn werk.
Je belt of mail me om een afspraak te maken, ongeacht het weer gaat het door van mijn kant. De kosten voor een natuur coachsessie van circa ca 2 uur zijn 75 euro.
Bellen 06-41719250 of via de mail info@markodejong.nl

Voor groepen
Mocht je met een aantal mensen tegelijk willen komen dat kan ook, we maken dan een prijsafspraak voor de hele groep. Na de wandeling sluiten we af in de praktijk met een groepsgesprek.

Shop ook eens voor een coachplan, in mijn webshop bied ik diverse coachplannen aan voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250