Als je op een dood punt bent aangekomen in een bepaald aspect van je leven, kan het even zoeken zijn naar hoe je verder moet. Hoe vind je mentale groei en ontwikkeling bij jezelf? Hoe ga je verder? Met bepaalde opdrachten, die ik je geef tijdens mijn coaching, kun je dit leren. Je gedachten en referentiekaders zijn vaak geconditioneerd, en komen voor een heel groot deel uit je verleden. Deze gedachtepatronen vormen zich tot gewoontes en onbewuste handelingen. Wanneer je je van deze oude patronen en conditioneringen bewust bent, en deze in je dagelijks leven leert herkennen, heb je de basiskennis die nodig is voor jouw persoonlijke verandering.

 

Mentale groei, mental coaching bij life coach Marko de JongMentale groei en ontwikkeling – stuur jouw eigen mindset

Je kunt met mental coaching sturing geven aan je denken, je gevoel, je emoties, je zintuigen, je lichaam en je bewustzijn. De focus bij mental coaching ligt op je mindset. Wat is jouw gedachte voordat je handelt en hoe is jouw inzicht voordat je reageert of spreekt? Beiden moeten in overeenstemming zijn voordat je een actie onderneemt. Als je er eenmaal mee aan de slag gaat, zul je merken dat proces heel positief is. Je voelt je bij iedere stap die je zet sterker, en zo beter uitgerust om de juiste keuzes te maken.

Mental coaching brengt je heel dicht bij jezelf, bij je kern en je authentieke persoonlijkheid. Alles begint uiteindelijk met jouw persoonlijke besluitvorming.

De betekenis van mental coaching volgens Ensie 

Mental coach, iemand die een ander helpt om verandering aan te brengen in denkprocessen; iemand die helpt om anders te leren denken mindfulnesscoach, iemand die mensen helpt om meer in het hier-en-nu te leven, door bijvoorbeeld meditatie- en ademhalingstechnieken toe te passen.  Deze informatie is van de website ensie zie deze link 

Wat houdt de coachsessie in?

Tijdens de coachsessies is dit jouw thema, mentale groei en ontwikkeling. Hier gaan we samen aan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kunt loslaten, en het zelfbeeld dat jij gecreëerd hebt. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Coachsessie of coachtraject

Dit thema, mentale groei, dat past in een enkele boost coachsessie van 90 minuten. Ook kunnen we een thema coachtraject plannen, om meer de diepte in te gaan. Dit coachtraject bestaat dan uit een aantal sessies in 2 maanden, elk van ca. 90 minuten. Daarnaast geef ik oefeningen en feedback via de app of de mail. Het traject duurt ongeveer twee maanden, dus we plannen ongeveer om de 2 weken een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. Of we kunnen een combinatie maken.

Coaching is individueel, ieder persoon is tenslotte anders. Toch zijn er handvatten in dit traject, en het coachtraject ziet er ongeveer zo uit:

  • Ik maak een persoonlijke potentieel analyse
  • Een uitgebreide intake waarin we samen jouw doel inventariseren
  • 4 coachsessies in 2 maanden
  • Feedback, via app en mail
  • Huiswerk en follow-up, om je dichter bij je doel te brengen
  • Tussentijdse evaluatie van de voortgang
  • Kan fysiek of via ZOOM

De totale kosten zijn 795 euro, inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.
Bent U een organisatie of is het voor een bedrijf dan is dit exclusief BTW.
Je kunt ook eerste een persoonlijke 1:1 sessie komen doen, die kost 75 euro 

Enthousiast geworden, en klaar voor mentale groei en ontwikkeling? Dan is nu het moment om de stap te nemen, en de controle over je leven weer terug te pakken. Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen.

Groet,

Marko de Jong

Ik bied diverse thema’s aan op gebied van levensvragen coaching, hieronder zie je enige voorbeelden.

>> Ik wil in de voorwaartse beweging komen

>> Ik wil in mijn kracht staan.

>> Ik wil gaan leren loslaten

>> Ontwikkel je persoonlijke performance

>> Het ontwikkelen van mentale groei mental coaching 

>> Ik wil in mijn gevoel komen! 

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching