MENTAL COACHING

Met deze coachtechniek help ik je om je mentale kracht te ontwikkelen. Het vinden van de juiste  balans in je leven geeft veel minder stress en door je gedachten de baas te worden heb je veel meer invloed op je lichaam.

Je kunt met mental coaching leren om jezelf opdrachten te geven hoe je met bepaalde zaken omgaat. Je gedachten en referentiekaders zijn vaak geconditioneerd en komen voor een heel groot deel uit je verleden. Deze gedachtepatronen vormen zich tot gewoontes en onbewuste handelingen die je uitvoert. Wanneer je van deze oude patronen en conditioneringen bewust bent en deze in je dagelijks leven leert herkennen, heb je de basiskennis die nodig is voor jouw persoonlijke verandering.

Je kunt dus met mental coaching sturing geven aan je denken, je gevoel, je emoties, je zintuigen, je lichaam en je bewustzijn.

De focus ligt bij mental coaching op je mindset, wat is jouw gedachte voordat je handelt en hoe is jouw inzicht voordat je handelt of spreekt. Beide moeten in overeenstemming zijn voordat je een actie zet. Als je er eenmaal mee bezig gaat zul je merken dat het heel positief is en eigenlijk een heel mooi proces in jezelf. Je voelt bij iedere stap die je met mental coaching zet je kracht toenemen en zo betere keuzes leert maken.

Mental coaching brengt je heel dicht bij jezelf, bij je kern en je authentieke zelf. Met een persoonlijke analyse die ik van je kan maken gaat het allemaal nog wat sneller omdat je dan op papier kunt zien welke persoonlijkheid je bent, hoe jij het beste als persoon met je energie kunt omgaan en hoe jouw innerlijke autoriteit in elkaar zit. ( jouw beslisstrategie) Alles begint namelijk met jouw persoonlijke besluitvorming.

Een sessie duurt ca 90 minuten en kost 75 euro

Shop ook eens voor een coachplan, in mijn webshop bied ik diverse coachplannen aan voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250