Jouw autoriteit

Wanneer we het hebben over jouw autoriteit hebben we te maken met jouw inherent besluitvormingsproces. Misschien wel het belangrijkste dat we ooit over onszelf kunnen weten is, hoe we beslissingen kunnen nemen die voor ons werken in alle situaties.
Ingebouwd in jouw potentieel is het middel hiervoor en als je  eenmaal de relatie met je autoriteit aangaat, verandert je hele leven op een positieve en succesvolle manier.

Heb je er zelf wel eens over nagedacht hoe jij zelf besluiten neemt en op welke manier? Voor iedereen is dat anders. In het programma wat ik heb kan ik voor jou zien welke autoriteit jij hebt! Daarmee krijg je de kans om vanuit je unieke potentieel de voor jou juiste beslissingen te nemen waardoor je op een positieve manier jouw weg kunt bewandelen in jouw leven.

Stel dat je een emotionele autoriteit hebt en je bent een energietype. Jouw basisstrategie is uhhhh jaa of uhnnn nee voelen in je onderbuik met name in het darmgebied. Dit type moet de energetische trillingen voelen in het buikgebied en ook nog emotionele klaarheid krijgen om de juiste beslissing te nemen. Deze persoon mag naar het klare nulpunt gaan in zichzelf om dan de juiste beslissing te voelen. Dat kan betekenen dat in sommige gevallen deze persoon direct een beslissing mag nemen maar als de emoties nog niet helder zijn deze persoon er minimaal een dag over moet doen om door de emotionele golf te gaan om het juiste besluit te nemen.  Je hebt zo vele type mensen met verschillende autoriteiten waarin iedereen zijn unieke strategie heeft.

Je hebt zelfs heel open type mensen die er 29 dagen over moeten doen voordat ze een besluit nemen, de cyclus van de maan. Zij moeten alles van alle kanten belichten zodat ze tot een juiste beslissing kunnen komen.

Het is een zeer interessant onderwerp omdat je vele kleine besluiten op een dag neemt maar ook grotere die wat meer aandacht nodig hebben. Stel dat je dat verbind met werk of privé gerelateerde vragen dan zul je op werkvlak misschien hele andere besluiten nemen voor jezelf of misschien zelfs een hele andere richting kiezen omdat men van jou had verwacht dat je deze richting zou kiezen. Met het nemen van de voor jou juiste besluiten kom je dan vanzelf ook op de juiste plek terecht en krijg je steeds meer voldoening in je leven.
Je besluiten hebben ook invloed op de relaties die je hebt of die je wilt aangaan. Het wordt steeds duidelijker met wie jij je wilt verbinden of niet.

Het kennen van je eigen autoriteit is dus essentieel en het kennen van de autoriteiten van andere mensen is ook verhelderend!

Deze informatie is bijzonder voor bijvoorbeeld jongeren en ook ouders zodat ze weten hoe hun kind in elkaar zit m.b.t het nemen van besluiten. Als ouders ben je al snel geneigd om je eigen beslistheorie te projecteren op je kind wat dan niet altijd goed verloopt. Als je op zoek bent naar werk of begint aan je carrière daarin kun je een juiste beslisstrategie goed gebruiken. Als volwassenen zie je vaak dat mensen op een bepaalde manier in relaties staan die niet helemaal goed verlopen. Zodra je de juiste beslisstrategie toepast in je leven zul je merken dat dat je niet met iedereen omgaat omdat het een zogenaamde verplichting is maar je zult daarin de juiste keuzes durven maken op basis van je autoriteit.

Ik bied je tijdens de coachsessies een sleutel van jouw autoriteit aan. Hierdoor wordt het duidelijk hoe jij het beste besluiten kan nemen.

Het is daarna veel gaan oefenen omdat je ook geconditioneerd bent door opvoeding en levensreferenties die je eerder hebt opgedaan. Maar oefening baart kunst!!

Mocht je het interessant vinden, je bent altijd van harte welkom in mijn praktijk.

Groet,
Marko

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.