Purpose of life

Creeer de toekomst Life coaching Marko de Jong Limburg

In een purpose driven life geef je gehoor aan je call of life, je roeping! Het is een innerlijk en persoonlijk proces waar je dan gehoor aan geeft. Alle elementen van jouw leven beginnen samen te werken waarin jij het middelpunt bent. Je gevoels- en intrinsieke kant wordt ondersteund door je mentale kant en je emotionele kant uit zich in de fysieke kant. Je voelt je leven als een missie en doordat je als authentieke persoonlijkheid door het leven gaat maak je andere mensen in je omgeving als vanzelf ook bewust. Je aanvaard je leiderschap met verantwoordelijkheid en eigenaarschap van jouw leven, je werk of carrière.

Hoe kom je tot dat punt.

Ontwikkel je pure innerlijke drijfveren! Innerlijke drijfveren zijn misschien wel het belangrijkste voor de ontwikkeling van de mens. Pure innerlijke drijfveren zijn niet gekoppeld aan emoties maar aan het authentieke innerlijke gevoel. Pure innerlijke drijfveren leiden je naar voldoening en levensdoelen. Pure innerlijke drijfveren brengen je leven in balans en geven kracht, creativiteit en passie aan al je ontwikkelingen. Je pure innerlijke drijfveren sturen jouw besluitvormingsproces aan, hoe jij voor jezelf de beste besluiten kan nemen. Het leven bestaat uit creatie vanuit je besluitvorming.

Ontwikkel je waarnemend vermogen! Het waarnemend vermogen is het vermogen om zonder oordeel te kunnen waarnemen en vanuit een hoger perspectief te reageren op situaties of mensen. Het is en zijn verbonden aan emotionele intelligentie, jouw bewustzijn en je authentieke zelf. Jouw pure drijfveren sturen jouw intuitie en staat van zijn waarin je optimaal gebruik maakt van de innerlijke stroom van voelen en denken die in het Nu plaatsvind. (Verleden en toekomst zijn eigenlijk maar emoties) Het is een soort balans die je hebt om in verbondenheid te zijn vanuit je authentieke kern, van binnenuit naar de buitenwereld. Het is een soort van kompas die aangeeft hoe jij je leven het beste kunt aansturen en waarmee jij de juiste besluiten kunt nemen om in balans te komen, mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel. Het is tevens een kompas die jou leid naar je life-purpose en die jou vanuit je natuur op de juiste manier verbind met de wereld om je heen. Het lijkt een soort van egoïsme maar dat is het totaal niet. Het geeft namelijk duidelijkheid over je persoonlijkheid waarin zelfliefde, eigenwaarde en respect voor de buitenwereld verbonden met elkaar zijn. Je creëert hiermee de voldoening om jouw levensdoelen te bereiken, je business en je carrière.

Leef daarom je leven met bezieling, leef je purpose, leef je talenten, leef je leven met passie, leef je leven zoals dat goed voor je voelt. Stem je keuzes af op jouw innerlijke drijfveren en blijf altijd vertrouwen op jouw proces! Ook al zit het wel eens tegen! ( emoties ) Het maakt niet uit welke weg je kiest en hoe lang je erover doet. Het is jouw reis!

Purpose of life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven