Door loslaten maak ik ruimte

laat-achter-wat-je-niet-meer-nodig-hebt-Coach-Marko-de-Jong-LimburgAfgelopen week werd ik gevraagd om een CEO te gaan begeleiden met als start een intuïtief beeld te schetsen van zijn leiderschapsstijl Dat is natuurlijk altijd een superleuke challenge! Hij vond het super goed en paste prima bij zijn DNA. Het was wat filosofisch zei hij! Ik vertelde hem dat het een opzetje was en dat hij dat moest gaan laten resoneren met zijn persoonlijkheid. Ik zei hem dat we de harde facts later uit dit document zouden halen en deze in de realiteit zouden brengen. Ik zei hem dat je eerst moet filosoferen voordat je kan realiseren en dit gaan verbinden met je potentieel.

Hij moest lachen en zei me dat het helemaal klopte! Ik zei hem dat er altijd een filosofische fase vooraf een realiteit fase gaat, dromen, visie, verbinden met je intuïtie en gevoel. Elk besluit wat je neemt is eerst gevoed met gevoel en kan dan pas gaan resoneren met je werkelijkheid. Dat is ook zo met je persoonlijkheid en leiderschapsstijl. Als je denkt vanuit vooroordelen over jezelf beperkt je bereik en je potentieel.

Door ruimte te maken voor intuïtie en gevoel maak je ruimte voor wat je vooruitbrengt. Een deel van mijn coachstijl bevat spirituele groei, daar ben ik zelf nu al 20 jaar mee bezig en blijft altijd een passie van me. De laatste 5 jaar ben ik me gaan focussen om alles in de realiteit van het Nu te brengen. Ik help nu mensen met een versneld proces van groei, spiritueel, mentaal, emotioneel om juist die ruimte in te nemen die je nodig hebt om hetgeen te gaan doen wat voor jou belangrijk is. Aansluiten op je eigen en unieke DNA maakt je krachtig en je maakt hiermee maximaal gebruik van je eigen potentieel.

“Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt creëer je ruimte om te vinden wat je vooruitbrengt” Deze quote is van Ingspire.nl op deze website kun je veel prachtige quotes vinden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.