Succesvol worden en zelfverantwoordelijkheid

Succesvol worden en zelfverantwoordelijkheid

Succesvol worden en verantwoordelijkheid Life Coach Marko de JongWaarom succesvol maken van mensen zo belangrijk is!

Welk beeld heb jij zelf van succesvol zijn? Hoe is dat beeld bij jouw collega’s of de mensen om je heen?  We lopen er vaak aan voorbij wat succesvol zijn betekend! Door mensen hun potentieel te ontwikkelen gaan ze voorbij het beeld wat ze gecreëerd hebben in hun leven en gaan ze vanzelf hun eigen succes manifesteren. Deze formule werkt voor iedereen, voor persoonlijke groei of voor organisatie groei! Het gaat om het persoonlijke doel van mensen om succesvol te zijn. Om passievol te leven en te werken.

 

 

 

Iedereen heeft unieke doelen om succesvol te zijn

Iedereen heeft unieke doelen in het leven om succesvol te worden. Je hebt al een flinke bankrekening maar je hebt bijvoorbeeld nog geen fijne relatie. Of je hebt al een top job maar geen goede gezondheid. Je voelt dat je meer kan bereiken op je werk maar je wordt ergens door geblokkeerd om de volgende stap in je carrière te zetten. Je voelt dat jouw succes geblokkeerd wordt! Succesvol worden heeft niets te maken met een mindset maar met deel uitmaken van jouw eigen unieke leven. Hierin ligt jouw succes verborgen!

Potentieel en succesvol worden

Door het unieke potentieel van ieder mens te gaan ontwikkelen komen vanzelf talenten en eigenschappen naar boven die belangrijk zijn om een passie gedreven leven te leiden. De drive en focus die dan ontstaat is behoorlijk krachtig om de juiste invulling te geven voor het bereiken van hun persoonlijk succes.

Het potentieel van mensen is alles omvattend, hoe je bent, wat je ervaart en hoe je handelt. Je kunt mensen alleen succesvol maken door ze bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid.

Er is niemand anders die de verantwoordelijkheid neemt om zelf succesvol te worden. Jij alleen kan dat doen en niemand anders. Maximaal potentieel geeft ook maximale identiteit, jezelf zien, jezelf voelen in de juiste verbinding met je omgeving.

Waar komt het woord succes vandaan!

Volgens de website onze taal over succes

Je kunt succes hebben of iemand succes wensen, maar waar komt het woord succes eigenlijk vandaan? Succes is overgenomen uit het Frans. Het woord is voortgekomen uit het Latijnse werkwoord succedere. Dat woord betekent onder andere ‘lukken, slagen’, en deze betekenis vinden we terug in de betekenis van ons woord succes: ‘goede uitslag, geluk, bijval, voorspoed’.

Iedereen is authentiek

Je vraagt je misschien wel eens af waarom mensen heel verschillend zijn, dat is apart toch? Een drukke energie, een rustige energie, iemand die heel gestructureerd dingen doet en een ander impulsief en creatief dingen doet. Dat komt toch niet allemaal vanuit de opvoeding? Wat drijft mensen eigenlijk? Hoe kunnen ze echte keuzes maken die tot een passievol leven leiden met voldoening!

Bij het ontwikkelen van het potentieel gaan we jou centraal zetten in de wereld en hoe jij hierin je authentieke rol inneemt als mens, geliefde, partner, familielid, leider, collega en medewerker.

Vanuit de authentieke rol gaan we samen kijken naar het fundament waarop jij kunt gaan vertrouwen en waarop jij de toekomst kunt gaan bouwen. Hiervoor maken we gebruik van een unieke ontwikkeltool. Op papier krijg je te zien hoe jij in elkaar zit en hoe jij vanuit jouw unieke authentieke rol krachtige keuzes kunt gaan maken die jouw toekomst naar voldoening leiden. Met elke keuze die je maakt krijg je steeds meer grip op jouw passie gedreven leven en jouw gemanifesteerde succes.

Hiermee word je vanzelf positieve ambassadeur van het succes en ga je jouw omgeving vertellen hoe ze dat kunnen aanpakken.

Als je deze weg inslaat als organisatie om mensen succesvol te maken door hun potentieel te ontwikkelen krijg je een gegarandeerd succes! Iedereen wordt hiermee coach! Leiders, medewerkers, van werkvloer tot de top!

Kies voor een coachtraject om je potentieel te ontwikkelen en succesvol te worden.

Ik bied onderstaande trajecten aan.

>> Het life coaching traject, voor het bereiken van je zakelijke en persoonlijke levensdoelen
>> Het potentieel ontwikkeltraject, ontdek en ontwikkel je potentieel

Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk en vrijblijvend gesprek over mijn aanpak, neem dan contact op. Groet Marko

Succesvol worden en zelfverantwoordelijkheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven