Een review van Monique

Review Life Coach Marko de JongEen review van Monique

Out off the box denken en ergens iets van vinden en dat ook nog opschrijven…. O ja dat…nooit mijn ding geweest. Gewoon opgaan in de menigte was meer mijn ding, lekker veilig. Een klein jaar geleden liep ik zo vast door deze manier van leven, iets paste niet maar wat?? In 2017 was ik al eens uitgevallen met een burn out, zakelijk of privé dat wist ik niet maar dat ik op was dat was snel duidelijk.

 

De weg die ik bewandelde

Review Monique Marko de Jong Coaching

Na intensieve gesprekken met mijn psycholoog was ik daar wel snel uit, dit was iets in de privésfeer, zakelijk was er niets aan de hand maar privé tsja dat was een puinhoop en moest echt opgeruimd worden. Uiteindelijk kon ik verder, veel inzichten en handvaten gekregen hoe om te gaan met situaties van alle dag. Eigenlijk een handleiding over hoe te leven, te overleven. Ik kon weer beginnen te leven, de draad oppakken, ik was weer klaar voor het leven maar was het leven klaar voor mij??

Dit ging een tijd z’n gangetje, valkuiltje hier en daar, ik viel erin of wist op tijd aan de rem te trekken…ik bleef staan. Toch kwam er weer vrij snel een moment dat het weer de verkeerde kant op dreigde te gaan, ik zat weer in mijn coping modus. Wat nu weer…waarom kreeg ik nou niet eens waar ik zo naar verlangde, waar ik zo naar snakte. Ik deed toch datgene wat van me verwacht werd? Wat staat er nog in de weg?!

Mezelf

Aha daar zit het…mezelf….nu achteraf bezien natuurlijk…. maar op dat moment radeloosheid, er zat een bal met vergif in me en die moest eruit maar hoe?! Na weken misschien wel maanden hiermee op mijn schouders, in mijn buik rondgelopen te hebben een ingeving. Internet op gedoken en zonder enige aanleiding bij Marko uitgekomen. Daad bij mijn woord gevoegd (daar had ik dan weer geen moeite mee) en een afspraak gemaakt. En ja hoor, mijn initiële gevoel klopte. Dit zit goed, niet meer verder zoeken, stap zetten en doen.

Terug naar het gevoel

Dit bleek ook direct de rode draad te zijn in mijn reis samen met Marko. Terug naar mijn gevoel. Ik mag er zijn en dat is goed, ik ben goed.  Uit mijn hoofd en naar mijn voeten, geen bullshit meer. Ga staan (stevig) en doe!! Vertrouw op mijn gevoel en intuïtie en stoppen met strijden.

Wat een reis, wat een pad wat ik bewandel, zo anders en zo echt en oprecht. Dit is goed en uiteindelijk de overgave, mijn overgave, wat een verlichting. Mijn veranderproces is gestart, yes eindelijk #trotsopmezelf!

Mezelf gevonden

En nu tijd om mijn doelen gewoon te “doen” en niets anders dan gewoon doen, want zo simpel kan het soms gewoon zijn. Creativiteit, verbinden en mijn vrouwelijkheid terug, ik mag er zijn. 2021 is mijn ontwikkeljaar met als doel uiteindelijk te komen waar ik thuis ben zowel zakelijk als privé. Het een staat bij mij in verbinding met het andere. Als ik krachtig ben dan straalt dit af en kan ik de wereld aan en alles bereiken wat ik wil, beide kanten uitwerkend.

Weg met innerlijke strijd, niet meer afsluiten en gaan met de stroom van het leven (want er tegenin gaan is zwaar, geloof me maar), rust in het hoofd en niet meer denken in problemen maar direct door naar de oplossing.

2021 mijn jaar, nieuwe job, luisteren naar gevoel en vertrouwen op intuïtie. Uitdragen van mijn potentieel, trouw zijn aan mezelf en natuurlijk verbinden, mijn kracht.

De eerste stappen zijn gezet

Eerste stappen zijn gezet, de rest volgt vanzelf. Het is net als bij wandelen, de ene voet voor de andere. Je gaat vanzelf vooruit maar vergeet ook niet af en toe terug te kijken en om je heen, durf en doe dat ook want dan zal je zien wat voor moois je al bereikt hebt en wat voor moois er om je heen is en staat. Ik doe dat nu en geniet en zeg met trots dit heb ik al bereikt. Kijk dan vooruit en verheug me op wat nog voor me ligt, mooi uitdagingen die ik graag met beide handen aanpak want ik weet dat ik het kan.

Dank je wel Marko voor deze wandeling, we wandelen nog even door samen!

Het verhaal (Review) van Monique is n.a.v. een coachtraject. Als coach is het fijn om een review te ontvangen en er ook weer waardevolle dingen uit te halen.

Dank je wel voor deze prachtige review Monique

Om mijn website kun je nog meer review (s) lezen zie deze link

Groet Marko

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.