Gebruik de kracht van realiteit

Gebruik de kracht van realiteit

We creëren zelf door levenservaringen en onze gedachten onze realiteit. Wat is nu eigenlijk jouw realiteit? Realiteit is dat iets wat nooit zal weggaan uit je leven. Het is het punt van werkelijk aanwezig zijn en al je ervaringen bundelt in het moment van NU. Dat is ook het moment waarin je werkelijk leeft en je bewustzijn niet gekoppeld is aan het verleden of een verwachte toekomst. Veel mensen leven met verwachtingen en vergeten te zijn in het moment van NU. In het Nu is er alleen zijn. Daar ben je als persoon optimaal verbonden met je authenticiteit en kun je jouw potentieel het beste benutten.

Hoe kom je tot jouw realiteit in jouw leven?

Door spiritueel te groeien leer je het verleden een plek te geven. Waarom? Je bent als mens eigenlijk helemaal compleet! Je leert met spiritualiteit oude patronen en conditioneringen los te laten om zo te groeien naar het NU. Je bent alleen, je bent een eenheid, je hebt andere mensen in je leven alleen nodig om mee te verbinden en samen iets te bereiken wat deel uitmaakt van een groter doel. Dat kan met 2 personen zijn of met meerdere mensen. Met spiritualiteit leer je gebruik te maken van al jouw zintuigen waarmee je geboren bent.

Door mentaal te groeien leer je jouw spiritualiteit om te zetten in mentale energie en vanuit je authentieke kern leer je om in het Nu te zijn en jouw krachtige realiteit te gebruiken voor het scheppen van energie. In welke vorm jij die energie gebruikt is een keuze die jouw authentieke kern vanzelf maakt. Het is pure en transparante energie die jouw drijfveren aansturen om jouw hoogste doel te dienen.

Door de kracht van realiteit toe te passen in je leven maakt je authenticiteit contact met het Nu. Je kunt leren om altijd in het Nu te zijn om zo jouw leven te wijden aan doelen die voor jou bestemd zijn. De rest kun je dan gaan loslaten omdat het verspilde energie is en omdat het niets meer te maken heeft met het Nu. Je creëert hiermee optimaal je leven en ook je zakelijke doelen.

Door mensen bewust te maken van hun realiteit zie je mensen compleet veranderen, er gaat vaak een wereld voor hen open! Er ontstaat een nieuwe realiteit! Uiterlijke keuzes worden innerlijke keuzes die overeenstemmen met hun authenticiteit. Men wordt bewust van actie en gevolg en de zelfverantwoordelijkheid. Je ziet een hele andere flow komen bij mensen, een positievere mindset, happiness en joy.

#reality, #realityoflife, #realitybasedleadership, #realityvsinstagram, #realitycreation, #Realityquotes, #realitylife, #markodejongcoaching, #potential, #potentialgrowth, #authenticity, #beauthentic, #lifecoaching, #businesscoaching, #createyourjoy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.