Life-coach Marko de Jong LimburgLIFE-COACHING 

WAT WIL JIJ?

Ken je dit gevoel? Je bent met (te) veel projecten, of het nu creatief is, in je carrière of familie, met een verlangen om te groeien of gezonder te leven. Je hebt het gevoel dat je niet het volledige potentieel bereikt. Vanwege druk van de buitenwereld, ingeperkt door de tijd of door bepaalde (onbewuste) beperkende overtuigingen – of simpelweg omdat het leven soms overweldigend kan zijn. In dat geval zul je merken dat je iemand nodig hebt om te inspireren en je te helpen door barrières te doorbreken.

EERLIJK NAAR JEZELF ZIJN!

Je kunt je in je leven onder druk gezet voelen om richtingen in te slaan die angst en stress veroorzaken. Bijvoorbeeld de druk van werk, sociale media of privé leven die jou steeds verder laten afdrijven van wat je echt zou willen. De sleutel hiervoor is om eerlijk tegenover jezelf te zijn. In het programma wat ik aanbied leer jezelf kennen en jouw persoonlijke waarden en drijfveren. Het oefenen om je grenzen te verleggen en hoe je jouw gedrag (automatisch) reflecteert op anderen. Wat zijn de conditioneringen die jouw authenticiteit in de weg staan en hoe authentiek ben jij dan in de rol als mens, geliefde, partner, familielid, collega, medewerker etc.

lIFE-COACHING 

Life-coaching is een breed aspect van coaching waarbij het doel is dat je gehoor geeft aan jouw unieke persoonlijkheid om zo een leven met voldoening te leven. (Purpose) Leef het leven zoals het leven voor jou bedoelt is! Door het ontdekken en verbinden van jouw authentieke persoonlijkheid zullen de diverse aspecten in je leven vanzelf op zijn plek vallen. Door te werken aan balans op de diverse mentale, spirituele, emotionele en fysieke niveau’s kom je meer in je kracht en krijg je meer duidelijkheid in de keuzes die je maakt.

Meerwaarde van life-coaching;

  • Meer inzichten over je levensbestemming, het doel van je leven.
  • Ontwikkelen van je potentieel, talenten en vaardigheden.
  • Loslaten van angsten en emoties.
  • Een andere weg kiezen na bijvoorbeeld een burn-out, ziekte of ontslag.
  • Meer rust in je hoofd en in je hart.
  • Blijvend je energieniveau verhogen.
  • Anders vormgeven van je relaties.

HIGHLIGHTS TIJDENS HET COACHEN:

INTUÏTIE

Contact maken met wie je bent en verbinden van je intuïtie en gevoel. Leren om voor jou de beste besluiten te nemen. Wat geeft anders de juiste richting aan in je leven.

BEWUSTZIJN

Zelfbewustzijn is de beleving van de eigen identiteit, dus van wie wij zijn en wat wij doen, denken, voelen of hebben meegemaakt.

OUDE SYNTHESE

Ik maak gebruik van holistische tools, oude wetenschap om aan jouw te laten zien welke persoonlijkheid je bent. Bestel tegen een geringe meerprijs een persoonlijke analyse, lees meer

MINDFULNESS

Leren om contact te maken met het nu.Leren contact te maken met het moment waarin je bent. Met aandacht aanwezig zijn. lees meer

OPLOSSINGSGERICHT

Al snel pakken we samen de draad op om oplossingsgericht te werken. Verbinden met het nu als vertrekpunt.

ROllENSPEL

In korte rollenspellen laat ik je zien en voelen hoe jij je kunt verbinden met het nu en hoe je in jouw eigen werkelijkheid en realiteit kan staan.

ZAR IMPACT COACHING, ONTDEK HET UNIEKE 3 STAPPENPLAN OM JE POTENTIEEL TE ONTWIKKELEN

Het unieke van stappenplan ZAR is dat het een volledige cyclus is waardoor mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen om zo hun werkelijke potentieel te kunnen gaan gebruiken. Ook zie je uit ervaringen dat mensen die ontwikkeld zijn met ZAR andere mensen in hun omgeving gaan beïnvloeden en zo positieve influencers worden. lees meer over ZAR

Een sessie duurt ca 90 minuten en kost 50 euro

 

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250