Life-coaching, design your own life

Het leven kan soms overweldigend zijn door de omstandigheden waarin je zit. Je bent misschien naar iemand op zoek die jou begeleid om jezelf weer te vinden. Life coaching staat in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het verleden en emoties loslaten, geen doemscenario’s meer in je leven toelaten. Het is een start, een nieuw vertrekpunt maken verankeren om zo vanuit je ware kracht en identiteit de juiste keuzes maken om jouw leven de waarde te geven die jij verdient.

Als life-coach ben ik graag doelbewust met jou bezig om tot een positief resultaat te komen. Je kunt voor een enkele sessie komen om je leven een positieve boost te geven of voor een compleet coachtraject. Ik bied als coach ook  coachplan Life, om jou in 4-6 maanden intensief te begeleiden en samen met jou aan je transformatieproces te werken.

Geef jezelf daarom de meerwaarde die je verdient in je leven. Jij bent uniek en verdiend een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, een leven waar jouw talenten ten volle worden benut, een leven dat jij zoals jij dat wilt vanuit jouw eigen kracht. Ik kan je met life-coaching je laten zien en voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

Je leert bij mij om eerlijk en transparant naar jezelf te zijn. Wat je persoonlijke waarden en drijfveren zijn om jouw doelen te halen. Je comfortzone verdwijnt vanzelf omdat je het leven gaat zien als een groot speelveld met vele mogelijkheden. Je leert bij mij om authentiek te zijn in je rol als mens, geliefde, partner, familielid, collega en medewerker.

Doelen van life-coaching;

  • Meer inzichten over je levensbestemming, het doel van je leven.
  • Ontwikkelen van je potentieel, talenten en vaardigheden.
  • Loslaten van angsten en emoties.
  • Een andere weg kiezen na bijvoorbeeld een burn-out, ziekte of ontslag.
  • Meer rust in je hoofd en in je hart.
  • Blijvend je energieniveau verhogen.
  • Anders vormgeven van je relaties.

Een life-coachsessie duurt ca 90 minuten en kost 75 euro

Je kunt ook eens mijn coachplan life verkennen om te kijken of dat een mogelijkheid voor je is. 

Mocht je verder vrijblijvend informatie willen of een afspraak maken, neem dan contact op.
Groet Marko +31 6 41729250 Ik hoor graag van je!

Shop ook eens voor een coachplan, in mijn webshop bied ik diverse coachplannen aan voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Logo Marko de Jong Coaching

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl
+31 (0)6 41719250