Life & Business coaching Marko de Jong 

 

Life Coaching Limburg life coach Marko de Jong

Life coaching 

Life coaching kun je zien als een levenscursus, die tot de kern van jouw potentieel gaat. Veel mensen hebben moeite met het beantwoorden van de vraag ‘wie ben je eigenlijk?’ Want ze weten vaak inhoudelijk niet goed wie ze zijn. Voor het antwoord moeten ze dan ook diep graven. En het lijkt zo’n makkelijke vraag! Vervolgens komt de tweede vraag, die ik hier vaak achteraan stel. Want we hebben ook een doel nodig in ons leven, ‘Wat wil jij bereiken in je leven?’ Daar krijg ik uiteenlopende antwoorden op – ieder mens is anders en iedereen komt met zijn eigen reden bij mij voor life coaching. De antwoorden lopen uiteen van ‘ik wil gelukkig zijn’, ‘ik wil van mijn angsten af’ tot ‘ik wil verder komen in mijn leven en carrière!’

 

Wat wil jij?

Stel je voor dat jij echt gelukkig kunt worden, geen angsten meer hebt, duidelijke doelen hebt en dat je jouw leven zo kan inrichten dat je jezelf kunt toe-eigenen wat jij verdient. Er is geen goed of slecht, er is alleen maar een keuze. En dat jij de beste keuzes maakt, keuzes die jouw toekomst vullen met hetgeen jij verlangt in je leven. Zou jij dat willen?

Plan een gratis kennismakingsgesprek 

 

Life coaching Limburg ontdek jouw passie Life coach Marko de JongLife coaching gaat over jou!

Met life coaching sta jij centraal, wie je bent, hoe je performt en wat je graag wilt bereiken, zowel zakelijk als privé. Jouw potentieel is wie je bent, authentiek en krachtig. Het bevat alles wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. En om de beste keuzes te maken, die jouw toekomst vormgeven. Bij life coaching heb je iemand om mee te sparren, maar ook iemand die jou een spiegel voorhoudt. Zo bewandelen we samen de weg naar een zo leuk mogelijk leven!

Lees meer over life coaching 

 

 

Business coaching met “succesvolle medewerkers” als mindset

 

There is no elevator to success, you have to take the stairs Marko de Jong CoachingLaat het verleden los en ga voor de vernieuwing! Als de medewerkers van je organisatie succesvol zijn, komt dat ten goede van de organisatie en de rest van het team. Succesvolle mensen hebben namelijk altijd een positieve mindset en beïnvloeden hiermee hun omgeving. Succes én positiviteit kan zich heel snel vermenigvuldigen! Succesvolle en positieve collega’s zijn de doeners, niet de klagers. Zij zien problemen als uitdagingen. Er is minder uitval van mensen die succesvol zijn, omdat deze mensen vaker bewuste en gezonde keuzes maken. Zodra je, als organisatie, besluit om mensen te helpen met hun persoonlijke groei, het ontwikkelen van hun potentieel, komt het succes als vanzelf. Jouw team kan die positieve groei mindset gebruiken om hun zakelijke doelen te bereiken. Met het implementeren van de succesgedachte zet je binnen je organisatie een soort van ‘wiel van succes’ in beweging. Het werkt aanstekelijk en heeft een positieve invloed op iedereen. In alle lagen van het bedrijf.

 

Lees meer over business coaching 

 

Life en business coaching bij Marko de Jong coaching LimburgEen ervaringsgerichte coach 

Als coach praat ik liever met jou dan over mezelf! Twintig jaar geleden ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn eigen potentieel. Vanuit het bedrijfsleven en ondernemerschap maakte ik de overstap naar fulltime coaching. Ik had mijn eigen passie ontdekt: mensen helpen op het gebied van persoonlijke groei.

Uit de prachtige coachervaringen van de afgelopen 15 jaar is een krachtig programma ontstaan, dat jou helpt om tot de kern te komen van jouw potentieel. In het bedrijfsleven ben ik vaak betrokken bij diverse leuke projecten, en het ontwikkelen van mensen binnen organisaties. De mensen die ik coach zullen me omschrijven als direct en to the point, geen blad voor de mond en een Rotterdamse mentaliteit. Want ik ben dan wel life coach in Limburg, de werklust van mijn geboortestad heb ik nog steeds hoog in het vaandel. Samen gaan we op jouw doel af! Dat bepaal jij!

Lees meer over mij