‘In je kracht staan’ betekent dat je de dingen doet die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft. Dat je dingen bereikt en vrede hebt met jezelf. En wanneer je niet (direct) je doel bereikt, ben je nog steeds tevreden met jezelf omdat je een doel hébt, waar je nog steeds naar kunt streven.

Ik wil in mijn kracht staan life coach Marko de JongIk wil in mijn kracht staan, maar het lukt niet

Er zijn veel dingen in het leven die je van je stuk kunnen brengen. Die ervoor zorgen dat je even niet zo sterk in je schoenen staat. Wat zijn jouw beperkende overtuigingen over jezelf? Waardoor raak jij uit je kracht of waarom kom jij niet in je kracht? Hoe laat jij je beïnvloeden door je emoties waardoor jij je kracht verliest? Het leven is geen krachtmeting.  Het gaat om vertrouwen in jezelf hebben, geloven in jouw leven. Dat kun je oefenen. Ik leer je graag hoe jij de keuze kunt maken om volledig in je kracht te gaan staan. De wereld om je heen heeft altijd invloed op jou. Hoe blijf je bij jezelf en je eigen energie? Hoe blijf je in het nu om dicht bij jezelf te blijven?

Hoe pak je de regie terug?

Ik wil in mijn kracht staan betekent dat je in de realiteit van jouw leven komt te staan: waar ben jij in het hier-en-nu. Alleen jij kan de keuze maken om jezelf volledig centraal te zetten. Je neemt hiermee de verantwoordelijkheid over je eigen leven: over je keuzes, en de richting die je leven tot nu toe heeft genomen. En vervolgens neem je de verantwoordelijkheid over je toekomst. Dat betekent dat jij je leven in kunt vullen zoals jij dat wilt. Vanuit je eigen kracht. En ik help je daarbij.

Wat leer je tijdens de coachsessie?

Er kan soms een drempel zijn om deze stap te zetten, omdat je misschien bang bent om iets van de omgeving of van jezelf te verliezen. Toch is het een waardevolle stap om in je kracht te leren staan. Je bevestigt hiermee aan jezelf dat je waardevol genoeg bent.

Tijdens de coachsessies is dit jouw thema, ik wil in mijn kracht staan. Hier gaan we samen aan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen, waardoor jij het verleden niet kunt loslaten en jouw kracht verliest! We bekijken hoe het zelfbeeld dat je zelf gecreëerd hebt, eruit ziet. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Coachsessie of coachtraject ‘ik wil in mijn kracht staan’

Dit is een thema dat past in een enkele boost coachsessie van 90 minuten. Ook kunnen we een thema coachtraject plannen, om meer de diepte in te gaan. Dit coachtraject bestaat dan uit een aantal sessies in 2 maanden, elk van ca. 90 minuten. Daarnaast geef ik oefeningen en feedback via de app of de mail. Het traject duurt ongeveer twee maanden, dus we plannen ongeveer om de 2 weken een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. Of we kunnen een combinatie maken.

Coaching is individueel, ieder persoon is tenslotte anders. Toch zijn er handvatten in dit traject, en het coachtraject ziet er ongeveer zo uit:

  • Ik maak een persoonlijke potentieel analyse
  • Een uitgebreide intake waarin we samen jouw doel inventariseren
  • 4 coachsessies in 2 maanden
  • Feedback, via app en mail
  • Huiswerk en follow-up, om je dichter bij je doel te brengen
  • Tussentijdse evaluatie van de voortgang
  • Kan fysiek of via ZOOM

De totale kosten zijn 795 euro, inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.
Bent U een organisatie of is het voor een bedrijf dan is dit exclusief BTW.

Enthousiast geworden, en klaar om in je kracht te staan? Dan is nu het moment om de stap te nemen, en de controle over je leven weer terug te pakken. Neem contact op voor verdere informatie of om dit ik wil in mijn kracht staan coachtraject te plannen.

Met hartelijke groet,

Marko de Jong

P.s. hieronder nogmaals een overzicht van alle thema’s in levensvragen coaching

>> Over jezelf weer in de voorwaartse beweging krijgen.

>> Ik wil leren in mijn kracht te komen staan.

>> Hoe ik mijn verleden kan gaan loslaten

>> Het verbeteren van je persoonlijke performance

>> Het ontwikkelen van mentale groei en je emoties loslaten

>> Over hoe jij vanuit je hoofd naar je gevoel kan komen

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching