Ik wil in mijn gevoel komen! In Nederland zijn we heel goed in rationeel denken. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. In dat gedachtegoed is er de enorme valkuil dat je de verbinding met je gevoel kwijtraakt. Terwijl er zoveel waarde zit in je gevoelsleven. Ga maar na, alle grote gebeurtenissen in je leven beleef je met je gevoel. Tijd om van je hoofd naar je gevoel te gaan. Ik help je daarbij.

 

Ik wil in mijn gevoel komen Life Coach Marko de JongIk wil vanuit mijn hoofd in mijn gevoel komen, hoe doe ik dat?

Je hebt misschien door bepaalde levenservaringen mentale muren om je heen gebouwd en durft niet meer naar je gevoel te gaan. Je bent de weg naar je eigen gevoelsleven een beetje kwijtgeraakt, bijvoorbeeld door afwijzing. Terwijl je gevoel – je intuïtie – een belangrijke leidraad is voor het maken van keuzes, maar ook verbindingen met andere mensen. Wat is nu echt mijn gevoel staat centraal tijdens de coachsessies!

Er ontstaan bepaalde patronen, die altijd vanuit dezelfde keuzes worden gemaakt. Omdat je je ratio volgde, je hoofd. Door vanuit je hart te denken, word je kwetsbaarder. Je komt in aanraking met emoties en angsten, en je verleden. Toch is dit het pad naar een rijker en mooier leven. En ik help je daarbij!

Verbinding met je gevoel

Vanuit je gevoel maak je misschien andere keuzes, en ga je een andere richting op met relaties en levenskeuzes. Dat wil niet zeggen dat je de ratio helemaal moet verliezen, maar balans is het sleutelwoord.  Naar je gevoel luisteren kan een hele belangrijke stap voor je zijn om meer voldoening en passie aan je leven te geven. Je leert hiermee het analyseren en denken te doseren. Dit is een heel uitgebreid thema, maar tijdens de eerste sessie kom ik meestal al tot de kern van het probleem.

Ik wil in mijn gevoel komen Life Coach LimburgDe coaching en in mijn gevoel komen 

Tijdens de coachsessies is dit jouw thema, “in mijn gevoel komen”  hier gaan we samen aan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten en jouw zelfbeeld wat je gecreëerd hebt. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Boost sessie of de diepte in met een coach traject

Dit is een thema dat past in een enkele boost coachsessie van 90 minuten, of we plannen het thema coachtraject naar mijn gevoel gaan. Dit coachtraject bestaat dan uit een aantal sessies in 2 maanden, dit zijn sessies van ca. 90 minuten. Ook krijg je oefeningen en feedback via de app of de mail. Het traject duurt ongeveer 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. Of een combinatie van beiden.

Coaching is individueel, ieder persoon is tenslotte anders. Toch zijn er handvatten in dit traject, en het coachtraject ziet er ongeveer zo uit:

  • Ik maak een persoonlijke potentieel analyse
  • Een uitgebreide intake waarin we samen jouw doel inventariseren
  • 4 coachsessies in 2 maanden
  • Feedback, via app en mail
  • Huiswerk en follow-up, om je dichter bij je doel te brengen
  • Tussentijdse evaluatie van de voortgang
  • Kan fysiek of via ZOOM

De totale kosten zijn 795 euro, inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.
Bent U een organisatie of is het voor een bedrijf dan is dit exclusief BTW.

Enthousiast geworden, en klaar om van je hoofd naar je gevoel te verhuizen? Dan is nu het moment om de stap te nemen, en de controle over je leven weer terug te pakken. Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen.

Hartelijke groet,

Marko de Jong

Ik bied diverse thema’s aan op gebied van levensvragen coaching, hieronder zie je enige voorbeelden.

>> Ik wil in de voorwaartse beweging komen

>> Ik wil in mijn kracht staan.

>> Ik wil gaan leren loslaten

>> Ontwikkel je persoonlijke performance

>> Het ontwikkelen van mentale groei mental coaching 

>> Ik wil in mijn gevoel komen!