Vooruitgang. Het zit in onze menselijke evolutie: als persoon wil je je bewegen in een voorwaartse beweging. Soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Bepaalde gebeurtenissen stoten je van je voorwaartse koers, en soms is het niet eenvoudig om je pad weer terug te vinden. Daarom is het coachtraject ‘de voorwaartse beweging’ jouw antwoord!

Laat achter wat je niet meer nodig hebt.

Tijdens mijn coachtrajecten gaan meestal de eerste paar sessies over hoe jij kunt gaan loslaten. Ik reik je tools, handvaten aan om ermee aan de slag te gaan. Ik leer je graag hoe je met loslaten dingen kunt plaatsen en waarom je sommige dingen hebt meegemaakt.  Loslaten is het doorbreken van patronen. Het betreft het doorbreken van patronen die vroeger, toen je klein was, in jouw vroegere omgeving functioneel waren, maar die het, in je huidige omgeving en situatie, niet meer zijn.

Volgens Wikiwoordenboek zie link betekend loslaten. Aangezien ik voornamelijk over de toekomst nadenk en constant met nieuwe plannen in mijn hoofd rondloop, moest ik opnieuw leren genieten van het hier en nu en mijn gevoel voor tijd totaal loslaten.

“Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt creëer je ruimte om te vinden wat je vooruitbrengt” Deze quote is van Ingspire.nl op deze website kun je veel prachtige quotes vinden. 

 

De voorwaartse beweging levensvragen coaching Marko de de Jong LimburgDe voorwaartse beweging

Misschien besef je dat je in een bepaalde patstelling zit, en weet je niet zo goed hoe je weer in de voorwaartse beweging moet komen. Je hebt misschien beperkende overtuigingen over jezelf die niet overeenkomen met wat jij zelf graag wilt. Je wilt wel graag vooruit, maar lijkt steeds te worden tegengehouden door iets dat je niet kunt verklaren. Omstandigheden. Beslissingen. Een mindset. Je zit in patronen die zich steeds herhalen of je reageert steeds op dezelfde manier op gebeurtenissen. Als coach ben ik zeer intuïtief, en tijdens de sessies komen we vanzelf op problemen, visies en inzichten die jou ervan weerhouden om niet in de voorwaartse beweging te komen.

Hoe komen we daar?

Vragen die ik aan jou stel zijn bijvoorbeeld:

 • Wat wil jij?
 • Wat wil jij bereiken?
 • Waar ben jij naar op zoek?
 • Hoe neem jij de lead in jouw leven om zakelijke en/of privé-doelen te bereiken.

Stop met het limiteren van jezelf! Er is namelijk niemand die jou kan tegenhouden om weer in de voorwaartse beweging te komen, behalve jijzelf. Maar dat patroon doorbreken we.

We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten. Daarnaast nemen we jouw zelfbeeld onder de loep. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Boost sessie of een levensvragen coach traject

Dit is een thema wat past in een enkele boost coachsessie van 90 minuten, of we plannen een thema coachtraject. Dit coachtraject bestaat dan uit een aantal sessies in 2 maanden, dit zijn sessies van ca. 90 minuten. Ook krijg je oefeningen en feedback via de app of de mail. Het traject duurt ongeveer 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. Of een combinatie van beiden.

Dit levensvragen coachtraject zou er dan als volgt uitzien.

 • Maken van een persoonlijke potentieel analyse
 • Een uitgebreide intake waarin we samen jouw doel inventariseren
 • 4 coachsessies in 2 maanden
 • Feedback, via app en mail
 • Huiswerk en follow up, om je dichter bij je doel te brengen
 • Tussentijdse evaluatie van de voortgang
 • Kan fysiek of via ZOOM

De totale kosten zijn 495 euro, inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.
Bent U een organisatie of is het voor een bedrijf dan is dit exclusief BTW.

Enthousiast geworden, en klaar voor de voorwaartse beweging? Dan is nu het moment om de stap te nemen, en de controle over je leven weer terug te pakken. Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen.

Hartelijke groet,

Marko de Jong

Ik bied diverse thema’s aan op gebied van levensvragen coaching, hieronder zie je enige voorbeelden.

>> Ik wil in de voorwaartse beweging komen
>> Ik wil in mijn kracht staan.
>> Ik wil gaan leren loslaten
>> Ontwikkel je persoonlijke performance
>> Het ontwikkelen van mentale groei mental coaching 
>> Ik wil in mijn gevoel komen!