Vooruitgang. Het zit in onze menselijke evolutie: als persoon wil je je bewegen in een voorwaartse beweging. Soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Bepaalde gebeurtenissen stoten je van je voorwaartse koers, en soms is het niet eenvoudig om je pad weer terug te vinden. Daarom is het coachtraject ‘de voorwaartse beweging’ jouw antwoord!

 

De voorwaartse beweging loslaten en geloven in jezelf Life Coach Marko de JongDe voorwaartse beweging

Misschien besef je dat je in een bepaalde patstelling zit, en weet je niet zo goed hoe je weer in de voorwaartse beweging moet komen. Je hebt misschien beperkende overtuigingen over jezelf die niet overeenkomen met wat jij zelf graag wilt. Je wilt wel graag vooruit, maar lijkt steeds te worden tegengehouden door iets dat je niet kunt verklaren. Omstandigheden. Beslissingen. Een mindset. Je zit in patronen die zich steeds herhalen of je reageert steeds op dezelfde manier op gebeurtenissen. Als coach ben ik zeer intuïtief, en tijdens de sessies komen we vanzelf op problemen, visies en inzichten die jou ervan weerhouden om niet in de voorwaartse beweging te komen.

Hoe komen we daar?

Vragen die ik aan jou stel zijn bijvoorbeeld:

 • Wat wil jij?
 • Wat wil jij bereiken?
 • Waar ben jij naar op zoek?
 • Hoe neem jij de lead in jouw leven om zakelijke en/of privé-doelen te bereiken.

Stop met het limiteren van jezelf! Er is namelijk niemand die jou kan tegenhouden om weer in de voorwaartse beweging te komen, behalve jijzelf. Maar dat patroon doorbreken we.

We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten. Daarnaast nemen we jouw zelfbeeld onder de loep. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Boost sessie of coach traject

Dit is een thema wat past in een enkele boost coachsessie van 90 minuten, of we plannen een thema coachtraject. Dit coachtraject bestaat dan uit een aantal sessies in 2 maanden, dit zijn sessies van ca. 90 minuten. Ook krijg je oefeningen en feedback via de app of de mail. Het traject duurt ongeveer 2 maanden, dus ongeveer om de 2 weken plannen we een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. Of een combinatie van beiden.

Dit coachtraject zou er dan als volgt uitzien.

 • Maken van een persoonlijke potentieel analyse
 • Een uitgebreide intake waarin we samen jouw doel inventariseren
 • 4 coachsessies in 2 maanden
 • Feedback, via app en mail
 • Huiswerk en follow up, om je dichter bij je doel te brengen
 • Tussentijdse evaluatie van de voortgang
 • Kan fysiek of via ZOOM

De totale kosten zijn 795 euro, inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.
Bent U een organisatie of is het voor een bedrijf dan is dit exclusief BTW.

Enthousiast geworden, en klaar voor de voorwaartse beweging? Dan is nu het moment om de stap te nemen, en de controle over je leven weer terug te pakken. Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen.

Hartelijke groet,

Marko de Jong

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching