Leren loslaten! Akelige gebeurtenissen in je verleden kunnen diepe littekens nalaten. Dat geldt voor grote gebeurtenissen, maar ook voor minder grote evenementen die toch nog invloed op je hebben. Probeer je al lange tijd om je verleden los te laten, maar lukt het niet? Daar heb ik speciaal een coaching traject voor ingericht, zodat je dat hoofdstuk voor eens en voor altijd kunt afsluiten.

Loslaten is een innerlijk proces

Loslaten betekend niet meer vasthouden aan bepaalde levenservaringen. Als coach maak ik vaak mee dat mensen veel emoties hebben over het verleden en dat ze daar moeilijk mee kunnen omgaan. Zo zie je bij mensen dat ze eigenlijk gevangen zitten in een emotionele bubbel die helemaal niet te maken heeft met de realiteit. Vroeger zijn er bijvoorbeeld een bepaalde angsten in geprogrammeerd door ouders, vrienden of door andere omstandigheden. Die angsten zittend dan weer vast in denkpatronen en zo bepalen mensen op basis van deze denkpatronen hun verdere leven.

Door mensen bewust te maken dat loslaten maar een denkwijze is en dat het verleden niet meer bestaat gaan we samen aan de slag om dit te gaan omzetten in realiteit, verbondenheid en creëren van een mooie toekomst.

Door met simpele oefeningen te werken kun je al verbinding maken met het nu en zo anders leren kijken naar het verleden. Er kunnen veel emoties loskomen tijdens het proces van loslaten en dat is ook prima. We gaan ook samen werken aan de andere kan van loslaten en dat is vergeven en weer leren te vertrouwen op jezelf.

 

Ik wil gaan leren loslaten Life Coach Marko de Jong Limburg Ik wil mijn verleden leren loslaten

We hebben allemaal een rugzak aan gebeurtenissen die in ons leven gebeurd zijn, met de daarbij horende emoties. Het is vaak een hardnekkig iets; een gebeurtenis, een relatie waarin je afgewezen bent, een bepaald scenario wat je jezelf hebt aangeleerd of een diepgeworteld patroon. Dat soort emoties en gedachten hebben invloed op het leven van nu. Ongemerkt refereer je steeds aan het verleden. Je komt niet vooruit omdat je in dezelfde patronen blijft hangen, en je op basis van je verleden mensen en situaties bekijkt. Tijdens de coaching zoeken we het antwoord op de vragen: waar ben je eigenlijk bang voor? Welke angsten heb je hierover? Een mooie gedachte is natuurlijk de gedachte dat het verleden geweest is en niet meer bestaat. Het komt niet meer terug en is voorbij. Na mijn coaching lukt het je eindelijk om het ook echt achter je te laten.

Wat leer je tijdens de coaching?

Het verleden is onderdeel van ons, en voor een deel is het dan ook altijd bij ons. Maar de emoties uit het verleden moeten niet de toekomst in de weg zitten.

Tijdens de coachsessies is dit jouw thema, jouw verleden leren loslaten, waar we samen aan gaan werken. We kijken naar beperkende overtuigingen waardoor jij het verleden niet kan loslaten, en het zelfbeeld dat je gecreëerd hebt. We werken tijdens de sessies met oefeningen, inspiratie, visie en gedragsverandering.

Coach sessie of de diepte in met een traject verleden leren loslaten

Dit is een thema wat past in een enkele boost coachsessie van 90 minuten. Wil je meer de diepte in? Dan plannen we een thema coachtraject. Dit coachtraject bestaat uit een aantal sessies in 2 maanden, van ca. 90 minuten. Ook krijg je oefeningen en feedback via de app of de mail. In de praktijk heb je ongeveer om de 2 weken een sessie. Dit coachtraject kan fysiek gedaan worden bij mij op locatie, maar kan ook via ZOOM. Of een combinatie.

Het coachtraject is natuurlijk persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, en zijn eigen verleden om los te laten. Het traject volgt grofweg de volgende indeling:

  • Ik maak een persoonlijke potentieel analyse
  • Een uitgebreide intake waarin we samen jouw doel inventariseren
  • Ca 4 coachsessies in 2 maanden
  • Feedback, via app en mail
  • Huiswerk en follow-up, om je dichter bij je doel te brengen
  • Tussentijdse evaluatie van de voortgang
  • Kan fysiek of via ZOOM

De totale kosten zijn 495 euro, inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro.
Bent U een organisatie of is het voor een bedrijf dan is dit exclusief BTW.

Wil jij ook je verleden leren loslaten?

Enthousiast geworden, en klaar om de deur naar het verleden nu eens echt achter je te sluiten? Dan is nu het moment om de stap te nemen, en de controle over je leven weer terug te pakken. Neem contact op voor verdere informatie of om dit coachtraject te plannen.

Hartelijke groet,

Marko

 

Leef in het nu life coaching life coach Marko de Jong

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching

LinkedIn naar bedrijfspagina