Een coachtraject met een thema

Door jouw potentieel te ontwikkelen word je steeds succesvoller in je leven! Jouw unieke talenten en eigenschappen worden steeds meer actief en de keuzes die je maakt worden steeds makkelijker en duidelijker. Je gaat dan steeds meer creëren vanuit de voorwaartse beweging, omdat jouw verleden en beperkende overtuigingen geen blokkades meer zijn.

Doel van een themagericht coachtraject is het oplossen van een bepaald thema in je leven. Hoe kom jij in de voorwaartse beweging! Naar aanleiding van de behoefte van cliënten en mensen die interesse hebben om een bepaald thema in hun leven aan te pakken heb ik diverse korte coachtrajecten ontwikkeld met maximaal 4 sessies. Tijdens dit coachtraject werken we samen aan het door jou gekozen thema. We plannen dit coachtraject in een tijdspad van 2 maanden.

De volgende themaonderwerpen zijn momenteel actueel; loslaten verleden, in je kracht komen, de voorwaartse beweging maken, mijn onzekerheid overwinnen, vanuit mijn hoofd naar mijn gevoel, mijn communicatie, mijn persoonlijke performance, een zakelijk doel realiseren, mindfulness, mentale groei, spirituele groei, mijn visie ontwikkelen.

Ik heb dus een aantal veelvoorkomende thema’s uitgewerkt als kort coachtraject. Mocht je een thema zoeken wat hier niet bijstaat, neem dan gerust contact op. We kijken dan samen naar een mogelijke invulling van jouw thema.

Al deze korte coachtrajecten kunnen bij mij life in de praktijk of geheel online via ZOOM. Deze coachtrajecten hebben allemaal dezelfde prijs. € 495 inclusief BTW. Dit is inclusief een persoonlijke analyse t.w.v. 195 euro. Voor een coachtraject maken we samen vaste afspraken en leggen we de data vast waarop we samen gaan werken aan jouw thema. Tijdens deze coachtrajecten hebben we, indien gewenst, contact via de App of via de mail voor feedback en vragen.

Al deze trajecten kunnen online via ZOOM   Online coaching bij coach Marko de Jong

Je persoonlijke performance verbeteren kan soms lastig zijn omdat jezelf een bepaald beeld over jezelf hebt gecreëerd. Als coach help ik je graag met je personal branding en hoe jij …

De voorwaartse beweging in je leven, wie wil dat niet? Misschien besef je dat je in een bepaalde patstelling zit en weet je niet zo goed hoe je weer in …

Ik wil in mijn kracht staan Hoe zijn jouw beperkende overtuigingen over jezelf? Waardoor raak jij uit je kracht of waarom kom jij niet in je kracht? Jouw leven is …

Ik wil mijn verleden loslaten Regelmatig heb je misschien jezelf afgevraagd waarom kan ik mijn verleden niet loslaten. Waar ben ik eigenlijk bang voor? Welke angsten heb je hierover? Het …

Ik wil vanuit mijn hoofd naar mijn gevoel. In je denken ben je overal maar niet in je gevoel. Je hebt misschien door bepaalde levenservaringen mentale muren om je heen …

Een zakelijk doel realiseren. Naar welk zakelijk doel ben jij op zoek? Iets in je interne organisatie of zoek je het extern. Misschien wil je voor jezelf beginnen maar heb …

Je kunt met mentale groei en ontwikkeling leren om jezelf opdrachten te geven hoe je met bepaalde zaken omgaat. Je gedachten en referentiekaders zijn vaak geconditioneerd en komen voor een …

 

 

Met hartelijke groet,

Marko de Jong

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching