Over mij

Als coach praat ik liever met jou dan over mezelf! Twintig jaar geleden ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn eigen potentieel. Vanuit het bedrijfsleven en ondernemerschap maakte ik de overstap naar fulltime coaching. Ik had mijn eigen passie ontdekt: mensen helpen op het gebied van persoonlijke groei.

Uit de prachtige coachervaringen van de afgelopen 15 jaar is een krachtig programma ontstaan, dat jou helpt om tot de kern te komen van jouw potentieel. In het bedrijfsleven ben ik vaak betrokken bij diverse leuke projecten, en het ontwikkelen van mensen binnen organisaties. De mensen die ik coach zullen me omschrijven als direct en to the point, geen blad voor de mond en een Rotterdamse mentaliteit. Want ik ben dan wel life coach in Limburg, de werklust van mijn geboortestad heb ik nog steeds hoog in het vaandel. Samen gaan we op jouw doel af! Dat bepaal jij!

Lees meer over mij