Met een coachtraject werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Het doel van een coachtraject is om maximaal jezelf te worden. Als je maximaal jezelf kunt worden kun je optimaal gebruik maken van alle persoonlijke positieve talenten en eigenschappen.

Het geheel wie je bent is je potentieel. Het potentieel ben jij dus, als persoon, alles omvattend, wie je bent, wat je ervaart en hoe je handelt. Jouw potentieel bevat alles wat je nodig hebt in je leven. Het geeft jou de waarde die je nodig hebt! Jij bent uniek en verdiend een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen dromen waarmaakt, een leven waar jouw talenten ten volle worden benut. Een leven dat jij, zoals jij dat wilt, vanuit jouw eigen kracht. Jouw ware potentieel stuurt je aan en laat je voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

Tijdens een coachtraject gaan we samen onderstaande stappen zetten. Het doel is dat je tot maximale manifestatie komt van je authentieke persoonlijkheid en identiteit. Het geheel is jouw potentieel en alle stappen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  1. Loslaten van je verleden en beperkende overtuigingen.
  2. Ontdekken en bevestigen van je identiteit en authentieke persoonlijkheid.
  3. Manifesteren en creëren vanuit jouw unieke potentieel.

Mijn passie als coach is jouw succes! Dat geeft mij motivatie en inspiratie om samen met jou de gewenste doelen te halen. Tijdens een coachtraject leer je om jezelf centraal te zetten in een wereld die constant van jou iets verlangt en die altijd om jou heen in beweging is.

Ik heb voor jou een unieke weg gevonden om jouw potentieel te ontwikkelen! Hierdoor kan jij groeien om maximaal jezelf te worden en verbonden te zijn met jouw eigen identiteit.

Je kunt bij mij enkele sessies boeken om je leven weer een boost te geven of je komt voor een compleet coachtraject. Ik bied 3 volledige persoonlijke coachtrajecten aan; lifepotentieel en leiderschap. Hierin gaan we samen op weg om jouw transformatie tot stand te brengen. Het nuanceverschil in deze plannen is het vertrekpunt en welke prioriteit je zelf hebt voor je persoonlijke groei. Het maakt niet uit met welk doel je komt, alles heeft te maken met jouw unieke potentieel.

Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek, ik leg graag aan je uit hoe mijn werkwijze is en je hebt zelf misschien allerlei vragen.

Ik bied momenteel 3 coachtrajecten aan:

Coachtraject life 
Coachtraject leiderschap
Coachtraject potentieel