Coachtraject via werkgever

Steeds meer werkgevers geven werknemers de mogelijkheid om extern een coachtraject te doen. Bedrijven gaan beseffen dat mensen steeds meer de behoefte hebben om hun levensdoelen te vervullen. Wie ben ik, wat kan ik en hoe creëer in mijn toekomst. Wat is mijn persoonlijke waarde in de maatschappij. In de huidige tendens en veranderende maatschappij zie je veel mensen die op zoek zijn naar zichzelf. (Corona is een aanjager) Ze stellen nu zichzelf vaak de vraag; Wat is belangrijk voor mij?

Bij mij lopen inmiddels al een aantal coachtrajecten van grotere bedrijven en banken. Vraag het daarom eens na bij je werkgever of er vergoedingen zijn voor een ontwikkel je potentieel coachtraject. Er is ook een life coachtraject en een leiderschap coachtraject.

Zodra mensen hun potentieel ontwikkelen ontstaat er positieve groei.

  • Er is veel minder ziekteverzuim omdat men meer bewust is van eigen verantwoordelijkheid en keuzes maakt m.b.t. de gezondheid.
  • De emotionele intelligentie groeit, het verleden en beperkende overtuigingen worden getransformeerd naar kracht in het nu. Langdurig ziekteverzuim zoals een burn-out zullen steeds minder voorkomen.
  • Groei en ontwikkelen van talenten en persoonlijke eigenschappen worden gestimuleerd. Leven en werken vanuit innerlijke waarden en drijfveren die bijdragen aan passie en plezier in zowel het zakelijke als privéleven.
  • Innerlijke besluitvormingsprocessen worden effectiever, hierdoor komt er een betere performance van mensen op de werkvloer. Angsten worden uitdagingen om te groeien en er ontstaat meer transparantie en oprechtheid.
  • De drang naar persoonlijke groei wordt sterker, kansen worden meer effectief benut. Je krijgt veel positievere mensen omdat mensen bewust worden dat ze zelf een bijdrage moeten gaan leveren aan een succesvol en gelukkig leven.
  • Men wordt steeds bewuster van eigen talenten, passie en toegevoegde waarde in de maatschappij. Men wordt bewust dat ze zelf aan het roer staan om hun leven de juiste invulling te geven. De zelfverantwoordelijkheid groeit om tot de juiste groei en voldoening te komen.