Coachtraject via werkgever

Steeds meer werkgevers geven werknemers de mogelijkheid om extern een coachtraject te doen. Bedrijven gaan beseffen dat mensen steeds meer de behoefte hebben om hun levensdoelen te vervullen. Wie ben ik, wat kan ik en hoe creëer in mijn toekomst. Wat is mijn persoonlijke waarde in de maatschappij. In de huidige tendens en veranderende maatschappij zie je veel mensen die op zoek zijn naar zichzelf. (Corona is een aanjager) Ze stellen nu zichzelf vaak de vraag; Wat is belangrijk voor mij?

Bij mij lopen inmiddels al een aantal coachtrajecten van grotere bedrijven en banken.  Misschien is er voor jou ook een mogelijkheid.

COACHPLAN POTENTIEEL

Coachplan Potentieel, ontwikkel jouw potentieel, duur 4-6 maanden. Jouw potentieel wil zich in de wereld manifesteren. Het potentieel ben jij als persoon, alles omvattend, wie je bent, wat je ervaart en hoe je handelt. Jouw potentieel bevat alles wat je nodig hebt in je leven.

Coachplan life

COACHPLAN LIFE

Coachplan life, duur 4-6 maanden, we werken hierin samen aan je persoonlijke groei en transformatie. Geef jezelf de meerwaarde die je verdient in je leven. Jij bent uniek en verdiend een leven vol passie en voldoening.

Coachplan leiderschap

COACHPLAN LEIDERSCHAP

Coachplan; Ontwikkel je leiderschap DNA, duur 4-6 maanden. Dit coachplan is specifiek gericht op leiderschap, maar heeft ook een positieve transformerende werking op jouw privéleven. Het doel is om jouw maximale leiderschapspotentieel te bereiken.

Zodra mensen hun potentieel ontwikkelen ontstaat er positieve groei.

  • Er is veel minder ziekteverzuim omdat men meer bewust is van eigen verantwoordelijkheid en keuzes maakt m.b.t. de gezondheid.
  • De emotionele intelligentie groeit, het verleden en beperkende overtuigingen worden getransformeerd naar kracht in het nu. Langdurig ziekteverzuim zoals een burn-out zullen steeds minder voorkomen.
  • Groei en ontwikkelen van talenten en persoonlijke eigenschappen worden gestimuleerd. Leven en werken vanuit innerlijke waarden en drijfveren die bijdragen aan passie en plezier in zowel het zakelijke als privéleven.
  • Innerlijke besluitvormingsprocessen worden effectiever, hierdoor komt er een betere performance van mensen op de werkvloer. Angsten worden uitdagingen om te groeien en er ontstaat meer transparantie en oprechtheid.
  • De drang naar persoonlijke groei wordt sterker, kansen worden meer effectief benut. Je krijgt veel positievere mensen omdat mensen bewust worden dat ze zelf een bijdrage moeten gaan leveren aan een succesvol en gelukkig leven.
  • Men wordt steeds bewuster van eigen talenten, passie en toegevoegde waarde in de maatschappij. Men wordt bewust dat ze zelf aan het roer staan om hun leven de juiste invulling te geven. De zelfverantwoordelijkheid groeit om tot de juiste groei en voldoening te komen.

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
+31 (0)6 41719250
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy en cookie beleid 
Algemene voorwaarden MDJ Coaching